Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AresMT2 [Dedyk] [Medium]

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 951
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahah kurde nie wierze...

Wczoraj Sevor, dzisiaj ten. Jaki to jest sens brać się za stawianie serwa jak się tego nie potrafi ??

Gimbusy do szkoły, a nie do plików serwerowych

• photo-thumb-1.jpg?_r=1392391628
  • Administrator Techniczny
  • admin.png
  • 2 postów

Trwa propagacja DNS . 

Maksymalnie do 24 godzin wszystko powinno działać , niestety nie można tego przyśpieszyć .

Przepraszamy .

25pl1sh.jpg

Opublikowano

Czeeeeemu ?!  Wierzyliśmy, że wypali ;/

Jeśli ci się spodobało daj "like" ;)

Opublikowano

Czyli ile ? Przepraszam, ale wolałbym poznać dokładną liczbę...

+ jedna rada dodajcie nową zapowiedź na mpc po starcie, żeby przyciągnąć ludzi

Opublikowano

Jeszcze chwilka cierpliwości :)

Człowieku, a co my tu od kilku godzin robimy? Nie wnerwiaj mnie takimi tekstami. Weź jeszcze napisz najbardziej wyświechtany tekst "jak ktoś na prawdę chce pograć, to niech poczeka, cierpliwości", to wychodzę i ja nie wiem kiedy i czy w ogóle wrócę :P

Opublikowano

57 Ludzi ,zarejestrowałem się i nie mogę wbić pozdro szejsed parets klub

Przecież ta strona nie jest zintegrowana z serwerem, było napisane, żeby kont nie zakładać? Weź przesuń na stronę wcześniej, poczytaj, doinformuj się, a jak czytanie sprawia Ci problem, to wyjdź i nie wracaj

Opublikowano

Startujcie, inni mogą dojść później, po starcie. Pokażcie, że serwer wgl działa i da się na nim grać a więcej ludzi przyjdzie...

Opublikowano

Startujcie, inni mogą dojść później, po starcie. Pokażcie, że serwer wgl działa i da się na nim grać a więcej ludzi przyjdzie...

Właśnie, nie rozumiem niektórych ludzi. Nie mogą wejść, bo nie zdążyli pobrać kilenta i juz bluzgają na serwer. Mi nigdy problemu nie sprawiało, jak lądowałem na jakimś serwerze nawet z 2-3 tygodniowym opóźnieniem, pod warunkiem, że był dobry

Opublikowano

Aż nie chce mi się wierzyć, że komuś nie działa strona... Gdzie to wgl ktoś napisał ?

Tylko chciałem Ci jeszcze uświadomić, że każde opóźnienie to kilka osób, które odchodzą....

Opublikowano

Jeśli komuś zależy na topce i na nią zasługuje to wbije się do niej nawet po tym jak się spóźnił.

Większość osób czeka teraz na serwer. A jeśli odwlekacie start tak długo, to świadczy to o waszej niekompetencji...

Nie chce was obrażać ale tak to na razie wygląda... :/

Opublikowano

Aż nie chce mi się wierzyć, że komuś nie działa strona... Gdzie to wgl ktoś napisał ?

Tylko chciałem Ci jeszcze uświadomić, że każde opóźnienie to kilka osób, które odchodzą....

Mimo, że przedtem się z Tobą "kłóciłem", to teraz serio, zgadzam się w 100%...

"co to za team, co otwarcie tyle czasu przesuwa"- tak myśli większość, a pisanie "technicy pracują pełną parą" nikogo w tym momencie nie interesuje, bo nasuwa się inne pytanie "co robili technicy do tej pory skoro strona nie działała?".. tak można w kółko facet, smutne to, ale tak to działa

Opublikowano

To było w 100 % do przewidzenia ze nie uda im sie wystartowac dodajac do tego ze nie było nawet beta testów :) ale życze powodzenia

Opublikowano

Z przykrością zawiadamiamy, że start servera musi zostać odłożony i odbędzie się on dopiero na dniach. Powodem takiego stanu rzeczy jest niezwykła pazerność i dwulicowość teamu serverowni forgame, który to na godzinę przed oficjalnym startem poinformował naszych head adminów, żeby "zabierali swoje pliki i zmienili serwerownię" (w nieco gorszych słowach).

Okazało się, że współpraca z nimi nie może przynieść pozytywnych skutków (czego mogliśmy się spodziewać patrząc na inne ich servery, które padają jeden po drugim). Niestety, nieomyślnie zaufaliśmy im i teraz zmuszeni jesteśmy zakupić własną maszynę i postawić server "na swoim". Odbędzie się to najszybciej jak to tylko będzie możliwe, niestety jak wiadomo nie od razu Rzym zbudowano.

Moim zdaniem warto poczekać na server, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że jest on doskonale dopracowany, nie ma na nim bugów i rażących błędów. Ponadto będą na bieżąco wprowadzane nowości, a także często organizowane eventy zarówno cykliczne (zuo, ox) jak i okolicznościowe, czy tematyczne (więcej się dowiecie po starcie). Do tego, dla wszystkich wytrwałych, którzy pomimo całego wysiłku, który włożył forgame w sabotowanie naszych prac, zawitają jednak na naszym serverze, są przewidziane specjalne eventy na powitanie.

Pomimo ogromnego smutku i żalu spowodowanego takim obrotem spraw, liczę na Was i Waszą obecność na starcie, którego termin podany zostanie niedługo tu, jak i na mpcforum i gwarantuję, że każdy kto dołączy do zabawy z nami, nie zawiedzie się

Z poważaniem,

Team AresMT2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...