Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze stroną na dedyku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ Zagrajmarek 

jak wgralem tą stronę którą mi podałeś podczaa rejestracji tylko odświeża mi się strona i nic więcej ss

Sprawdź na serwerze czy nie możesz się zalogować na to stworzone konto

bo ja mam to samo i mi się wtedy konto normalnie tworzy.

Opublikowano

1.nie nie robi mi konta

2.czemu na stronce mam tylko mysql online a chanel 1 off oraz logowanie? czy czegoś nie dodałem problem tkwi w logowaniu a nie w mysql (tak uważam)

Opublikowano

Po pierwsze nie rozumiem zawartości Twojego pierwszego postu. Masz tam 2 pliki php, w których każdy łączy się na nowo z tą samą bazą. Po co? Nie mam pojęcia.

Druga sprawa, czy którykolwiek z podanych tam błędów Ci wyskakiwał? Mam na myśli "Nie mozna polaczyc sie z baza danych!.<br /> Errore: Jakiś błąd" itp? Możliwe, że strona poprawnie łączyła się z bazą tylko w pliku rejestracji coś było nie tak?

Po trzecie, w trzecim poście podałeś jakiś tam kod, są w nim zawarte odwołania do plików js więc pewnie przez to nie działało. Najlepiej wrzuć jakąś stroną gotową z MPC, która na pewno działa.

P.S. masz serwer metina postawiony na cba?

lrip.png
Panel administratora Metin2 specjalnie dla MPCForum.pl

Oceniajcie, dawajcie nowe pomysły i krytykujcie, wszystko po to, aby jak najszybciej pojawił się na MPC!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...