Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa zabawa na FB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież to gimnazjum... Wypij 0,5/0,7 na raz i daj wideo, bo jak nie, to spotka cię wieczna hańba na fb, asku, tumblr nie.

Ja nie mam takiego szitu, dlatego, że znajomi mają po 12-13lat. A to, że pija, to ich sprawa. Głupie gimby są głupimi, nie potrafią pokazać 0,5 oryginalne, potem przy piciu wypić wodę i udawać, że mocne. Gimbuski biorą wszystko, wystarczy na początku pokazać flaszeczkę oryginalna, z alkoholem. Potem myk wylać (chociaż szkoda alko) albo dać starszym do wypicia. Jak pijesz na video, pijesz wodę mineralna lub z kranu. Easy.

Co prawda to prawda- dał bym Ci like ale limit poszedł... ale słuchaj nie tylko gimby broń Ci panie boże gimbazjaliście 0.5l wódko wypić na raz, zgon na miejscu ale to że wode wlewają to masakra.... "To co on nie potrafi, Jaki kozak z gimbazy ile to on nie wypił" ale zdarza się i jest takie coś że dorosły facet i to pokazuje że zamknięte. Ja pierdziele szkoda słów debilstwo nie zna granic

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi to tam nie przeszkadza. To kto sobie tam robi to już jego sprawa a czasem coś śmiesznego wstawią. Co prawda gimbazy w znajomych nie mam, więc jakiś poziom jest^^

#gimbynieznajo

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie no całkiem spoko. Fajnie popatrzeć na ładne dziewczyny, które pija piwko na raz, kwasząc się do tego ;)

; )

Opublikowano

Co do gimbów się nie wypowiadam, bo niewielu mam takich w znajomych i jeszcze nie widziałam na tablicy, żeby któryś się podejmował tego wyzwania.

Co do samego wyzwania: jeśli to jest w granicach rozsądku, to nie rozumiem co macie przeciwko? Raczej nikt nikogo do tego nie zmusza.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

uważam tych ludzi ze totalnych debili chwalących się na forum publicznym wypiciem 0,5l browara, co nie jest zadnym wyczynem.

uważam tych ludzi, za konkretnych debili, bo nie wiem co jest do chwalenia się wypiciem 0,5l browara bo ktoś mi kazał

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...