Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa zabawa na FB

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już tłumaczę:

Zabawa polega na tym, że każda z osób nominowanych w filmiku musi w przeciągu 24 godzin od pojawienia się tego filmiku, tak jak ja wypić na raz piwko oraz nominować kolejne 3 osoby do tego zadania. Jako dowód publikujemy filmik na fb. Kto nie podoła zadaniu winny jest kratę browarów.[/size]

Tego się na facebooku pojawia coraz więcej i jeżeli jeszcze tego nie widzieliście, to jeszcze trochę i też zobaczycie.

129699016383.png

Opublikowano

Już tłumaczę:

Zabawa polega na tym, że każda z osób nominowanych w filmiku musi w przeciągu 24 godzin od pojawienia się tego filmiku, tak jak ja wypić na raz piwko oraz nominować kolejne 3 osoby do tego zadania. Jako dowód publikujemy filmik na fb. Kto nie podoła zadaniu winny jest kratę browarów.[/size]

Tego się na facebooku pojawia coraz więcej i jeżeli jeszcze tego nie widzieliście, to jeszcze trochę i też zobaczycie.

ostatnio wypierdalałem fanów kałena ze znajomych

teraz musze kolejna selekcje jebnac

Opublikowano

Jakby mnie do tego wybrali to bym określił paroma epitetami łaciny podwórkowej, a następnie wywalił ze znajomych.

Opublikowano

U mnie cała strona jest zawalona czymś takim ... Sam zostałem nominowany, ale ja się w to nie bawię, bo dla mnie jest to zwykłe zachowanie gimbusa, który chce zaszpanować.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

pozdro 15 postow pod rzad jak cwele pija browary

Crossfire EU - SnD.Gaming
Crossfire NA - .NoRuleS.

Opublikowano

Sam pomysł jakiś ambitny i mądry nie jest, sam wziąłem w nim udział na zasadzie "pierwszy i ostatni raz". Nie wiem skąd taki hype na to, czasami są fajne pomysly z wykonaniem i można sie pośmiać :v. No ale z moda na łojenie browara na raz już przeszła, teraz trzeba to hejtować, bo oczywiście - Polacy do 18'go roku życia alkoholu nie tykają :)

Wątpie, by ktoś to robil, zeby komuś zaimponować.

@btw

Albo ja mam tak wyselekcjonowane grono znajomych, albo poprostu jedna na dwadzieścia osób kręcąca taki film jest z gimnazjum :).

Opublikowano

podludzie, gardzę nimi wszystkimi, szczególnie studenciakami, do odjebania za takie coś, kurwy jedne, a dupeczki które to robią to już największy szit, niech sobie wleją pół litra oleju do łba, jebać

Ja sa tacy mocni niech jebna 0,7 wodki zobaczymy czy ktos powtorzy ich wyczyn.

było już

Opublikowano

#gimbaza

Inaczej tego niestety nie skomentuje, żenua.

0/10

Rudy sam pewnie w gimbazie siedzisz ^^

@ Top po co to powstalo ? Po to by sie kurwa posmiac ! Same sztywniaki Ą Ę, gdzie pokaza pol mordy w necie w filmiku i uznaja to jako wstyd a nie zabawe

Ja sa tacy mocni niech jebna 0,7 wodki zobaczymy czy ktos powtorzy ich wyczyn.

To nie jest po to by w danym momencie jebnac na glebe jak kloda ;]

pozdro 15 postow pod rzad jak cwele pija browary

Gimbaza zaczyna zachowywac sie jako " ktos " ;>. Heh slowo " Cwel " widze Ci nie obce ^^

nie widziałem i nie chce widzieć. gimbaza połer chce się pochwalić piciem alkoholu czy jak?

pan @up ma ból dupy czy o chuj mu chodzi?

" oh kim to ja nie jestem " Sztywniaczek
1386175744-U112610.png
Opublikowano

nie widziałem i nie chce widzieć. gimbaza połer chce się pochwalić piciem alkoholu czy jak?

pan @up ma ból dupy czy o chuj mu chodzi?

miałem racje.

Opublikowano

U mnie nikt się w takie rzeczy ze znajomych nie bawił i dobrze. Zabawa idiotyczna, jednak dzięki temu "oznacz 3 osoby" pewnie szybko się rozejdzie.

Opublikowano

Rudy sam pewnie w gimbazie siedzisz ^^

@ Top po co to powstalo ? Po to by sie kurwa posmiac ! Same sztywniaki Ą Ę, gdzie pokaza pol mordy w necie w filmiku i uznaja to jako wstyd a nie zabawe

To nie jest po to by w danym momencie jebnac na glebe jak kloda ;]

Gimbaza zaczyna zachowywac sie jako " ktos " ;>. Heh slowo " Cwel " widze Ci nie obce ^^

" oh kim to ja nie jestem " Sztywniaczek

#STUDENCIAKXD

może ktoś po prostu piętnuje głupotę?

U mnie nikt się w takie rzeczy ze znajomych nie bawił i dobrze. Zabawa idiotyczna, jednak dzięki temu "oznacz 3 osoby" pewnie szybko się rozejdzie.

do wczoraj też tak mówiłem

Opublikowano

Mi to nie zupełnie nie przeszkadza, można się nawet pośmiać, nie widziałem jak na razie żadnego filmiku osoby poniżej 20 lat więc jest dobrze jak na razie

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

zacznijcie sobie dobierać normalne towarzystwo, i nie przyjmujcie ludzi których "znam" bo potem macie rżal i bul dópy... 

sam mam blisko 260 znajomych na żydbuku i tylko raz widziałem jak ktoś polubił czy tam skomentował taką zabawę. 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

jeszcze ta patologia do mnie do niedoszła ,ale to pewnie kwestia czasu . 
Gimby myślą że najebią sie jednym piwem i komuś to zainponuje . 

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Jak dodajecie randomowe osoby do znajomych to tak macie...
U mnie tylko parę osób +20 wzięło udział w tym. Wydaje mi się, że jest to po prostu 4fun. Skoro wam to przeszkadza, to może po prostu wyłączcie powiadomienia od tej osoby?
Rozbawiają mnie nieziemsko bóle dupy na to, że ktoś coś wstawił na swoją tablicę na fejsie xD
Masakra... ♥
Polaczki cebulaczki po prostu  :rolleyes:

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Kogo ja mam w znajomych

ehh

boże zapierdol te kurwy z facebooka

proszę cie boże wysłuchaj tej modlitwy

ehhh

129699016383.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.png-Shogunke-
Zmieniłem nazwę tematu. Język polski ma wiele wyrazów a widać że inteligentny z Ciebie gość, dlatego proszę wybieraj bardziej cenzuralne :)

Co do zabawy u mnie praktycznie nikt nie wstawił takiego filmiku ale je lajkują, przez co na moją tablicę trafia masa studentów pijących piwo. Nie ważne czy jesteś facetem czy kobietą. Nie jest też ważne czy zwymiotujesz czy piana pójdzie Ci nosem - trzeba się pokazać. Samo picie piwa nie jest tutaj drodzy Państwo jednak problemem.
Problem stanowi fakt, że za niedługo Ci ludzie będą starać się o pracę (może nawet już się starają) a może będą nawet kimś sławnym. Chciałbym zobaczyć ich miny kiedy na pudelku pojawi się filmik jak krztuszą się tanim browarem z biedronki, albo kiedy szef odrzuca ich podanie a jako powód podaje ten właśnie film.

Najlepszy sposób ? Odznaczyć niektóre lajkujące osoby z "aktualności" i zablokować możliwość oznaczania Was na postach czy zdjęciach bez Waszej zgody.
Za miesiąc jak każdy się tego piwa już napije sprawa ucichnie.

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...