Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa zabawa na FB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem zmuszony podbić.

jako dobry obywatel RP postanowiłem działać.

do dyrekcji szkół poszły już 3 emaile.

129699016383.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak kogoś to bawi to proszę bardzo, ja w takim gównie nie zamierzam brać udziału

Opublikowano

Banda jebanych debili. Jak chce sobie wypić piwo to idę do znajomych. Szkoda słów, żeby takie coś opublikować na fejsie, mam całą stronę tym gównem zajebaną, lepiej by jakąś książkę przeczytali biedaki.

Opublikowano

Szlag mnie trafia jak wchodzę na facebooka.

Pełno tego gówna, nic więcej... Jakby im to coś dawało...

Gimbusy, wszędzie gimbusy.

Demonia

Opublikowano

U mnie ze znajomych bawiło się w to parę osób. Nie mam nic do tego, tylko nie rozumiem, po co to robią? Chcą pokazać dzięki temu, że są dorośli bo spożywają alkohol? Trochę dziecinne, ale skoro ich to bawi, to nikt tego nie zabroni.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Według mnie to dziecinne i beznadziejna zabawa skreca mnie jak widze te filmiki

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Wut, w kręgu moich znajomych nie spotkałem się z czymś takim, i dobrze...?

Opublikowano

Na moim facebooku takie filmiki nie zagościły. Nie widziałam tego w wykonaniu żadnego znajomego. Co lepsze, jestem w stanie się założyć, że 90% z nich nawet nie wie, że takie coś krąży po sieci.

Jeśli chodzi o mój osobisty stosunek do tej "mody" to mogę sobie co najwyżej w myślach odpowiednio skomentować. W moich kręgach nie ma to miejsca, nie muszę tego oglądać (ani wykonywać). Wolna wola. Ktoś chce sobie popajacować, to niech pajacuje. Krzywdy to nikomu nie robi, więc zabronić nie możemy.

#don't care

Opublikowano

Chyba mam jakiś ogarniętych znajomych bo się z tym nie spotkałem( Na szczęście)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

A teraz ból dupy, bo ludzie pokazują jak piją piwo. Żeby chociaż na fb były same wartościowe rzeczy... żeby były jakiekolwiek wartościowe rzeczy...

Nie wiem, może nie macie znajomych i nie ma was kto wyzwać, a może jesteście młodzi i czujecie się urażeni na widok pijącego człowieka.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

A teraz ból dupy, bo ludzie pokazują jak piją piwo. Żeby chociaż na fb były same wartościowe rzeczy... żeby były jakiekolwiek wartościowe rzeczy...

Nie wiem, może nie macie znajomych i nie ma was kto wyzwać, a może jesteście młodzi i czujecie się urażeni na widok pijącego człowieka.

Hahahaha co za pierdolenie. Umrzyjcie wy śmieszki.

Nie ma to jak się chwalić przed śmieciami, że umie się wypić piwo (łaaaaa). Pewnie jeszcze śmieszą was żarty o sesji i wklejacie obrazki, że nie zdacie i są drugie terminy?

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/alkoholowa-zabawa-opanowala-internet-sa-juz-ofiary-smiertelne/47sjp

Co to się odpierdala to ja już nie wiem. Najgorsze jest w tym wszystkim to, że to głównie osoby młode, które nie ukończyły nawet 18 lat.

Bardzo was proszę o zgłaszanie do szkół takich występków. Proszę podpisywać się jako anon.

Mogę przygotować odpowiednie pismo.

129699016383.png

Opublikowano

Na początku było spoko, ale teraz co drugi post na fejsie to picie piwa. Jak naprawde chcą żeby ludzie mieli wyzwanie to niech wypiją 0.7 i takie coś będzie nawet mnie ciekawić. Teraz każdy może wypić jedno piwo, ale trzeba nominować, bo ja jestem zajebisty i dałem rade. Jak ktoś się bawi w takie akcje to znajomym da nominacje do 0.7 do wypicia. ;)

Opublikowano

Hahahaha co za pierdolenie. Umrzyjcie wy śmieszki.

Nie ma to jak się chwalić przed śmieciami, że umie się wypić piwo (łaaaaa). Pewnie jeszcze śmieszą was żarty o sesji i wklejacie obrazki, że nie zdacie i są drugie terminy?

"Chwalić się", że piję piwo przestałem w 2 klasie gimbazy, LOL.

A tego, że do internetu wrzucają to ludzie, którzy nie mają 18 lat nie pochwalam, bo po co robić sobie problemy?

Na początku było spoko, ale teraz co drugi post na fejsie to picie piwa. Jak naprawde chcą żeby ludzie mieli wyzwanie to niech wypiją 0.7 i takie coś będzie nawet mnie ciekawić. Teraz każdy może wypić jedno piwo, ale trzeba nominować, bo ja jestem zajebisty i dałem rade. Jak ktoś się bawi w takie akcje to znajomym da nominacje do 0.7 do wypicia. ;)

Wypicie 0.7 byłoby chujowe.

A jak ktoś umarł po wypiciu piwa (LOL?), to dobrze dla ludzkości.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

"Chwalić się", że piję piwo przestałem w 2 klasie gimbazy, LOL.

To po co to nagrywać? Tylko mi nie mów, że "dla beki", bo to nie jest śmieszne tylko żałosne.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Heh zobaczyłem inną wersje trzeba zrobić 30 pompek w sumie duże wyzwanie to nie jest ale jak najbardziej spoko

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie ale już są ofiary śmiertelne , 0,5L na raz to ludzie .... szanujmy się.

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/alkoholowa-zabawa-opanowala-internet-sa-juz-ofiary-smiertelne/47sjp

Przecież to gimnazjum... Wypij 0,5/0,7 na raz i daj wideo, bo jak nie, to spotka cię wieczna hańba na fb, asku, tumblr nie.

Ja nie mam takiego szitu, dlatego, że znajomi mają po 12-13lat. A to, że pija, to ich sprawa. Głupie gimby są głupimi, nie potrafią pokazać 0,5 oryginalne, potem przy piciu wypić wodę i udawać, że mocne. Gimbuski biorą wszystko, wystarczy na początku pokazać flaszeczkę oryginalna, z alkoholem. Potem myk wylać (chociaż szkoda alko) albo dać starszym do wypicia. Jak pijesz na video, pijesz wodę mineralna lub z kranu. Easy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...