Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie była wojna. Odpisałem mu, bo obniża morale. Więcej mu już nie odpiszę. 

Warto chodzić na ripa?

po co zadajesz takie głupie pytanie? kto to wie? :D Administracja jest zajęta więc nie odpowie...

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale wy stękacie, serio. Czy wy się nadal nie nauczyliście, że rzadko jaki serwer startuje bez problemowo? A ten widocznie do tej rzadkości nie należy.

Mając True w team'ie wydaje mi się, że serwer NA PEWNO wystartuje, ale noo.. myślcie co tam chceta. Ja osobiście czekam spokojnie na serwer ;p

Gdy tylko serwer będzie Online, zapraszam do gry ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Są chwilowe problemy poczekajcie chwile i server będzie on kazdy server ma jakies problemy..

Opublikowano

Wszyscy co hejtujecie ,ze serv padł i ze to dno , czy coś w tym stylu,

Nie chcę was widzieć tam jak server będzie działał,przecież Padł i to dno ^_^

Więc teraz wyjazd z tematu . Poszukajcie servera na którym nie ma problemów,nawet minimalne są na każdym.

Nie podoba wam się to , nie chcecie czekać ,droga wolna :)

@AV:

Gdzię bedzie można nabyć te nowe kostiumy ?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Ah te luki w stronie, pozdrawiamy  B)  B)

nie no jesteś pro elo :) postaw serva :D założe się że nawet by nie był 1min on :)

@UP niema zmiany profy :)

Opublikowano

Wy idioci nie wiecie jakie serwer dostaje ddosy.

Z reszta jak nie potraficie normalnie czekać na serwer to możecie juz spier**lać.

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Są chwilowe problemy poczekajcie chwile i server będzie on kazdy server ma jakies problemy..

no dobra to po co piszecie ze macie zabezpieczenia ze start bedzie bezproblemowo jak tego nie dotrzymujecie ;/

Opublikowano

Jakim cudem jak odswieze strone Aurion.pl to mi nieraz sie odswieza ranking i maja wiekszy lv ?? :PP

Zaktualizował się.

Opublikowano

Jakim cudem jak odswieze strone Aurion.pl to mi nieraz sie odswieza ranking i maja wiekszy lv ?? :PP

takim ze strona odsiwerza sie to znaczy ranking tak ze po kilku minutach dopiero ;d

Opublikowano

Ale 2 razy juz odswiezalem i co 1 odswiezenie inne lvl maja :D

SERWER ON !!!

18;28 przez chwile był ON nabili wtedy niektórzy ten lv i znów OFF, a Ty odswieżałeś strone i nie wiedziałeś ze przez chwile działał

<3

Opublikowano

Ale 2 razy juz odswiezalem i co 1 odswiezenie inne lvl maja :D

SERWER ON !!!

na jakim ch? puki co mi się nie chce połączyć... :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...