Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ktoś ma słabego neta będzie go z ts wywalało bo pizgają w nas już powoli tak więc uzbrajajcie sie w cierpliwosci i energetyki :D

bez gif

Opublikowano

Jak z trutami?

Ile % na drop i skad leca..

takie dzieci majo problem nawet nie umiejo  odpalic 10 latki ;d nie dawajcie bsa nie ch sie męczo ciężko na yt zobaczyć 

Dzieci mowisz?

"Majo" , "umiejo" 

Nie skomentuję tego  ;)

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

No a pomyśl.. i tak każdy by go ściągał .. to czemu ma go nie być w Cliencie?

Zawsze lepiej,nie trzeba sobie syfic niczym kompa :)

.. ponawiam pytanie,ile bedzie kosztował , Bao-Bao np :)

Masz na stronie 30 zł sms a 25 zł przelewem

837371446280124127260.png
Rekrut
Opublikowano

Pisane było w zapowiedzi, że za jedną zmianką można miec 3x 15. Więc poco bs ? Bęka wam odpadnie jak wymieszacie fms  ? Zresztą sciągnąć to nie problem.

Jedyny minus wg. mnie to wyglad clienta tzn. te tła + troche mnie przerażają te kd nowe. Bo taki body bd miał te kd siły czy co na max i hitać będzie każdego . 

Opublikowano

takie dzieci majo problem nawet nie umiejo  odpalic 10 latki ;d nie dawajcie bsa nie ch sie męczo ciężko na yt zobaczyć 

Każdy jest dzieckiem swoich rodziców,

Popraw ortografie panie ,, pełnoletni ''

=============================

To jak będzie ten BS? Bardzo bym prosił... Bo inni co mają już go na początku wystartują z kręceniem EQ ,wcześniej ;/

http://www.lolking.net/summoner/eune/41603982

Chcesz 1 vs 1 do 1 towera/ first blooda? Pisz na nick podany na lolkingu.

Opublikowano

Nie wiesz o co mi chodziło to sie nie wypowiadaj.

Chodzi o Symbole zwierzątka.

to trzeba to pisać jasno, nikt się nie będzie domyślał o co Ci chodzi. każdemu na myśl przychodzi o zł SMS i przelew, wiadome ;/

<3

Opublikowano

Te kd to przesada Sura/Szaman z takim kd + 25 inta bedzie miazdzyl duzo lepiej niz body z 25 sily. BS'a i tak kazdy umie odpalic, jak nie to jego wina, a ten w grze to przewaznie przerobki switchbot'a od Realfreak'a ktory zmienia 1/1sec i tylko  1 slot...

Opublikowano

Te kd to przesada Sura/Szaman z takim kd + 25 inta bedzie miazdzyl duzo lepiej niz body z 25 sily. BS'a i tak kazdy umie odpalic, jak nie to jego wina, a ten w grze to przewaznie przerobki switchbot'a od Realfreak'a ktory zmienia 1/1sec i tylko  1 slot...

A co tobie szkodzi ,że będzie ten BS? Najwyżej będziesz używać tego swojego 5 slotowca ,dla innych to jest coś..

http://www.lolking.net/summoner/eune/41603982

Chcesz 1 vs 1 do 1 towera/ first blooda? Pisz na nick podany na lolkingu.

Opublikowano

Nie wiesz o co mi chodziło to sie nie wypowiadaj.

Chodzi o Symbole zwierzątka.

Nie wiem poczułem się dziwnie chociaż nie dlaczego?? Sam zadałeś pytanie ".. ponawiam pytanie,ile bedzie kosztował , Bao-Bao np :) " więc ? Anie symbole zwierząt gdzie tu logika człowieku ?

837371446280124127260.png
Opublikowano

Nie wiem poczułem się dziwnie chociaż nie dlaczego?? Sam zadałeś pytanie ".. ponawiam pytanie,ile bedzie kosztował , Bao-Bao np :) " więc ? Anie symbole zwierząt gdzie tu logika człowieku ?

Zobacz moje poprzednie pyytanie to bedziesz wiedział, 

;ooo drogo. Myslalem ze sms 12 zl bedzie odpowiedni a tu ponioslo administracje ;3

Ale pety mozna również zdobyć za symbole w grze :)

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

A co tobie szkodzi ,że będzie ten BS? Najwyżej będziesz używać tego swojego 5 slotowca ,dla innych to jest coś..

Aha, jak bedzie mozna uzywac swojego BS'a to ok. Myslalem ze jak bedzie BS ingame to reszta bedzie zablokowana.

Opublikowano

Prosimy o wchodzenie na różne chanele z powodu iż ciężko będzie aby w jednej sekundzie 800osób na jeden chanelek wbije :>

Macie ich aż 5 :)

Odpalamy 18:00 czekajcie  na start razem z nami! :)

Pozdrawiamy!

Team Aurion.pl!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...