Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wlaczcie se narazie skoki na tvp1> jakies odreagowanie od metka zawsze

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Co jest chłopaki :) ?  Troche przykro ze nie działa :(

wypierdalaj śmieciu że tak powiem  <3  <3

gówno umiesz  :) nie potrafisz nic zrobić ze swoim serwerem :) biegasz po poradnikach z najłatwiejszymi sprawami :) pytasz się każdego o wszystko :) robisz też przekręty ... bo wiem :) i ty też wiesz :)

już mnie wkurwiłeś raz swoim nic nie robieniem i gadaniem na ts3 z tekstami.. nie chcę mi się teraz .... spierdalaj z tej prezki :)  poucz się dopiero strasz bo to są jaja by taki leszcz jak ty straszył  :) 

co do serwera... padło logowanie bo gracze jakiś tam bug wykorzystywali ... ale właśnie jest to niby naprawiane.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zamiast spamowac i spinac sie ze serwer nie działa proponuje cierpliwie poczekać bo warto.

Dawno nie grałem na takim dobrym g*wnie, gra jest przyjemna expiac nawet w m2 i bijac te cale melony;)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Serwer fajny polecam, ale GM Misek jest troszkę nie ogarnięty zbanował mnie na ts bez powodu na 3h niby, że kogoś obraziłem. Nie wiem czy True wie kogo wybiera do swojego teamu. ;x

O to dowód: 

http://iv.pl/images/...21218583448.jpg

Jeżeli misiek masz coś na mnie, że kogoś obraziłem pokaż mi to, może się pomyliłem i twoim zdaniem kogoś obraziłem, chciałbym to zobaczyć, a jeżeli nie masz proszę o ub.;x

Opublikowano

I znowu zj****e walentynki

Jakaś rekompensata? Bo dzisiaj mało osób już zagra... dajcie walentynki w sobotę/niedzielę...

P.S

ZAPRASZAM W SYGNĘ (KLIK) xD

Znajdź sobie dziewczyna i już nie będą zjebane ziom ^_^

Opublikowano

Czy jest szansa, że wbijemy dziś na serwa ?

Tak wbijecie, dziś jeszcze bedzie ogar, dajcie nam troche czasu. Smok łata wszystkie dziury. Lepiej poczekac pare min dluzej zeby potem wbic na serwer gdzie bedziecie grac bez przerw niz wpuszczać was co 10 min i wyrzucac po 2 min.

bez gif

Opublikowano

Jedyne co zauważyłem to że siedzicie z jakąś cipką na ts i oh ah eh :D 

I ciągle zbywacie tekstem że technik już sie tym zajmuje 

Szkoda takie dobre serwery a każdy pada po starcie :(

Jestem pewny w 99 % że o 21 będzie tekst że przekładacie start na x dzień bez bugów ...

175001456602037225492.gif

Opublikowano

329 użytkowników czyta ten temat >>    ładny wynik  ;) Czekamy caly czas na serwer, miejmy nadzieje ze szybko sie uporają i wpuszczą nas na serwer:) Niech pamiętają że lvl sam się nie wbije!:)

Opublikowano

Znajdź sobie dziewczyna i już nie będą zjebane ziom ^_^

Geniuszu jak byś zobaczył to jest dziewczyna i chyba bardziej chłopaka ? -.- Boże przemyśl w głowie co chcesz napisć zastanów się  a następnie napisz ...

Opublikowano

Ludziska spokojnie.. :) Damy radę czekaliśmy  tyle na start to teraz też wytrzymamy.. inną sprawą jest to,że czas leci ale trudno.. :) odkujemy to sobie w nocy ! :D Mam przynajmniej taką nadzieję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...