Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Frozen Last Chaos

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

/ Frozen Last Chaos /

Level cap: 185

Maksymalny plus broni: +22

Maksymalny plus zbroi: +28

Bezpiecznie można ulepszać do: +11

Dungeon: +400%

Exp/Gold/Affinity/SP/Drop/Ignition: Custom

Online Free Cash: 75 cashu/na godzinę

Jest to niemiecki serwer, rejestracja jest po niemiecku, ale nie martwicie się - clienta macie do wyboru, może być to ENG lub GER.

Czym się serwer wyróżnia?

- Jest to EP3, ale takie EP3 które nie posiada nowego systemu jeweli, tylko stary. Tak samo z tymi reformami - nie można podkręcać pieczęci w secie itp. 

- Zbalansowane PvP - możesz wybrać tylko jeden anty stun/stone/silence. 

- Moonstone golem z różnymi przydatnymi itemkami, np. Master Stone, potki itd...

- Prowadzone są OX Eventy ^^

Z czasem dodam jakieś ss. ^^ 

Website:

http://frozen-chaos.com/

Forum:

http://forum.frozen-chaos.com/
Opublikowano

Po trzecie masz do wyboru 2 klienty do pobrania GER I ENG

Po czwarte aż taka głupia nie jestem i wybrałam ENG -.- Pomimo tego questy i tak są w ger

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Po czwarte aż taka głupia nie jestem i wybrałam ENG -.- Pomimo tego questy i tak są w ger

A ja wybrałam niechcący GER. xD' Może trzeba z tym do Admina iść. o.O  O ile po angielsku rozmawiać umie. :- D

Opublikowano

A ja wybrałam niechcący GER. xD' Może trzeba z tym do Admina iść. o.O  O ile po angielsku rozmawiać umie. :- D

Wątpię xD Dzisiaj coś napisał, nie pamiętam co, i się swoją angielszczyzną nie pochwalił :3 Nie podoba mi się tu, wolę Generic02 :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wątpię xD Dzisiaj coś napisał, nie pamiętam co, i się swoją angielszczyzną nie pochwalił :3 Nie podoba mi się tu, wolę Generic02 :3

Ja czuję się przybita bo mi się nigdzie nie podoba. xD

@ Gdzie można kostiumy kupić? : o

Opublikowano

Zaraz dodam do listy serwerów.

Serwer już jakiś czas stoi, słyszałem o nim już trochę, ale nie grałem. Warto grać? Jaki jest team? Da się dogadać?

zSCFQrN.png

Opublikowano

Serwer już jakiś czas stoi, słyszałem o nim już trochę, ale nie grałem. Warto grać? Jaki jest team? Da się dogadać?

Chyba nie warto, pytałam kogoś ze staffu to nie potrafił mi odpowiedzieć, w sensie, odpowiedział ale nie wiedziałam co. Pytałam go z trzy razy i za każdym razem dostawałam IDENTYCZNĄ odpowiedź, taką samą paplaninę... Wydaje mi się, że większość staffu jest z Niemiec i za bardzo im się nie chce uczyć języka angielskiego... Serwer wydaje się fajny, ale po +11 pali, po za tym exp leci wolno... Nooby latają po spotach i pkują i w ogóle, trochę się zniechęciłam, a mnie niestety łatwo zniechęcić... 

Opublikowano

Co do teamu nie wiem, ale jeśli lubisz serwy trochę cięższe to coś dla Ciebie ^^

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Lol jak ty chcesz miec Q po angielsku skoro to sa pliki niemieckie ? -.-

To tylko client jest spolszczony Q to w plikach serverowych sa ... 

Obczaje

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Obczaje

Spolszczony? Zastanów się, co piszesz -.- Spolszczenie po angielsku xDDD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Obczaje

Nie w moim interesie dbać o to, żeby obcokrajowcy grali na tamtym serwerze, Admin nie pomyślał i nie przełożył tego na angielski i tyle. I nie loluj mi tu. 

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...