Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Chat między użytkownikami

Kraszer

xxx  

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chat między użytkownikami?

• Tak
      31
    • Nie
      5
    • Nie mam zdania
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, co byście powiedzieli na chat online miedzy użytkownikami forum? Cos takiego jak komunikator na FB albo GG. Ułatwiłoby to komunikacje miedzy użytkownikami. Przydałaby sie także możliwość tworzenia konferencji. Na profilu danego użytkownika byłby przycisk np "Rozocznij chat" i opcja ogólna chatu, np dodawanie osób po nicku ;).

381911453317091771709.png
by ja.

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest nawet taki dodatek do IP.B o ile dobrze pamiętam.

Pokazuje Ci przy avatarze na górze kto z twoich przyjaciół jest online i możesz do niego napisać.

W sumie przydałoby się coś takiego, bo wysyłanie PW jest troche żmudne, a z drugiej strony administracja by miała ładnie przejebane bo co chwile by dostawali takie wiadomości.

Opublikowano

Shoutbox ? ;d

Wyobrażasz sobie shutboxa na którym co sekunde wysyła wiadomość przypuśćmy 500 osób? Chyba, że dodać ograniczenie 1k+ albo od ilości Like. ;-)

Opublikowano

Tak ale bez linków bo by było dużo reklam.

I czat pomiędzy znajomymi aby administracja nie miała spamu ew żeby grupa adminsitracji (moderatorzy,gm i wyżej mogli pisac do adminów i odwrotnie)

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Tak, ja jednak bym dodał Shoutbox'a, ale wysyłanie wiadomości co np. parę minut, widziałem to na wielu forach, naprawdę świetnie się sprawdza.

A co do pomysłu Crashera wielkie tak, przydałoby się coś takiego na forum!

Można wprowadzić, bez zastrzeżeń, tak.

#shoutbox :)

Opublikowano

Tak, ja jednak bym dodał Shoutbox'a, ale wysyłanie wiadomości co np. parę minut, widziałem to na wielu forach, naprawdę świetnie się sprawdza.

A co do pomysłu Crashera wielkie tak, przydałoby się coś takiego na forum!

Można wprowadzić, bez zastrzeżeń, tak.

#shoutbox :)

Ograniczenie shout boxa nie dało by go używać. Czat ze znajomkami dobra myśl. Ułatwiło by to kontakt.
Opublikowano

TOP@ Pomysł dobry, chciałbym aby było coś takiego. Co do tego, że admini będą mieli problemy to można dodać blokadę. ;)

Opublikowano

Nie. Serwer forum już w ogóle by nie chodził. Prościej napisać o numer gg przez pw.

DualMedia wspominała o nowym serwerze ;)

by ja.

Opublikowano

Oczywiście że tak, np. jak ktoś do mnie piszę jakieś pytanie to mnie wk**wia to że muszę pisać te PW. Z chatem byłoby o wiele łatwiej.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Spójrzmy prawdzie w oczy; obecny serwer nie wystarczy na te ilośc użytkowników. Gdy forum otrzyma nowy, lepszy i przejdzie opytmalizacje będzie dużo lepiej. To nie obciąży tak mocno.

by ja.

Opublikowano

Spójrzmy prawdzie w oczy; obecny serwer nie wystarczy na te ilośc użytkowników. Gdy forum otrzyma nowy, lepszy i przejdzie opytmalizacje będzie dużo lepiej. To nie obciąży tak mocno.

Zanim sie doczekasz nowego servera. Gdzie server ma byc wlasny a nie z hosta to minie w chuj czasu. DualMedia tak samo beda wkrecac banie ludziom jak admini. Nie myslci, ze szybko nadejdzie optymalizacja i nowy server ;>.

Co do pomyslu jestem na tak.

Ale z 2 strony jak napisalem sugestie dot. dzialu Metin2 zeby byly "plakietki" z typem servera i sortowanie wedlug trzech typow i to nie przeszlo  a nie ma duzo roboty przy tym dla technika.

To tymbardziej twoja sugestia nie przejdzie :D

So true ... MPC robi tylko to co im pasuje a nie to co uzytkownicy proponuja by bylo lepiej i latwiej

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Jestem na tak ale komunikacja mogłaby się odbywać między użytkownikami którzy są w zakładce znajomy bez możliwości napisania random <=> random.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...