Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Chat między użytkownikami

Kraszer

xxx  

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chat między użytkownikami?

• Tak
      31
    • Nie
      5
    • Nie mam zdania
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję shoutboxa, powiedzmy od 100 postów pisanie, jakiś antyflood powiedzmy 15 sekund.

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proponuję shoutboxa, powiedzmy od 100 postów pisanie, jakiś antyflood powiedzmy 15 sekund.

Tutaj chodzi bardziej o komunikację miedzy użytkownikami ;)

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Jeśli serwer wytrzymałby takie obciążenie, które nie ukrywajmy byłoby ogromne, to czemu nie. Żeby nie było reklam, warto by dodać brak możliwości dawania linku. (Link = pusta wiadomość/ "xxx")

Za. 

Opublikowano

Przyda się według mnie.

Nie każdy  z forumka korzysta z GG (ja już praktycznie nie wchodzę), a lepszy byłby tu kontakt z użytkownikami.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Przyda się według mnie.

Nie każdy  z forumka korzysta z GG (ja już praktycznie nie wchodzę), a lepszy byłby tu kontakt z użytkownikami.

Ale nie zapominajmy, że to jest forum, a nie facebook.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ale nie zapominajmy, że to jest forum, a nie facebook.

Co prawda to prawda, ale sam powiedz, czy nie byłoby ci lepiej pisać w tym samym okienku co teraz jesteś, niż wchodzić ciągle w prywatne wiadomości? :)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Ta jasne, chcecie żeby forum padło??? Nie

Co za problem zrobić osobną aplikacje, która nie bedzie ingerowała w forum?

Opublikowano

@up

Wtedy będzie spam? A najlepiej gdyby był jakiśchat tylko ze znajomymi. Chyba żę jakoś się da tak zrobić

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

@up

Wtedy będzie spam? A najlepiej gdyby był jakiśchat tylko ze znajomymi. Chyba żę jakoś się da tak zrobić

wystarczy pomyśleć? żeby napisać coś na czacie należy połączyć swoje konto z mpc do czatu, minimalna ilość postów np. 1000. zero spamu, zero debili.

Opublikowano

Na pewno nie, ludzie przecież serwer MPC padnie od tego xD

Opublikowano

Osobna apka, czat IRC, cokolwiek. kto powiedział że musi to stać na serwerze mpc?

Opublikowano

Podobno Dualmedia planuje nowy serwer, więc można takie rzeczy planować :D

928011413476457403957.png

Opublikowano

Shoutbox...? Z taką ilością użytkowników? Jakby każdy dział miał swojego shoutboxa, to może jakoś dałoby się połapać po kilku sekundach gdzie jest twoja wiadomość, ale wtedy to już nie ma co liczyć na coś poza reklamami tematów. A chat jak najbardziej, dużo łatwiejsza komunikacja i mniej spamu na forum.

708121422388637873334.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...