Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Story Free[Vip] Hack By Expo_Botter

wrboy1210

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem, pomóżcie.

Wyskakuje mi błąd:

Du bist nicht bei elitepvpers.de eingeloggt

pomóżcie, jak się cheat włącza to po 1 sek zanika i potem go trzeba od nowa włączać

Pomóżcie proszę!

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja robię tak włączam 4story,loguję się,wchodzę na serwer i jestem na narwashi,następnie idę na spot,minimalizuję,włączam hacka,idę do zakładki z botem,daję opcję 1 levelspot....,u góry pojawia się napis,taki jaki powinien być po niemiecku,włączam 4 story naciskam home na klawiaturzę,i wyskakuję następne okienko zamiast tamtego,naciskam znów home i okienko znika,4story się minimalizuję i mam to co na początku po włączeniu hacka,czyli te wszystkie opcjie tylko,że w zakładcę LevelBot mam jakieś koordynację itp. i daję start bota i dupa...Wie ktoś co robię nie tak?

Opublikowano

haha działa, nareszcie mam, kupa roboty z tym jest ale działa levelbot u mnie, jeszcze dziad sam sella itemy co jakiś czas

Opublikowano

mam juz koordy na mocne narwaszi pewnie na słabym będą też działały

postać sama zabija sama zbiera drop i sama sella go przez 2h zarobiłem około 10g niedotykając kompa

jednakże prosze kici i specjala o napisanie do mnie prv czy dobrym pomysłem jest dawanie tego wszystkim na forum bo wiecie jakie mogą być tego skutki kupa dzieciaków z max levelami i kupa kasy na serwie co wywinduje sklepowe ceny do niewyobrażalnych sum i wtedy to gracze bez haków już nic niekupią

Opublikowano

Witam.

Jako część wielkej społeczności graczy 4story, grający fair proszę, a nawet żądam usunięcia linka z tego forum. Dlaczego spytacie? ponieważ od czasu rozpowszechnienia tego że hacka, na stronie derion czy valorian nie da się grać. na wojnie biegają dzieci z 22 lvlem, przejmują twierdzę, zabierają normalnym osobom chęć do gry. To jest strona o hackach? prosze bardzo nie mam nic przeciwko, ale wystawienie bota który posiada wszystkie jak widać funkcje wraz z tutorialem nie było dobrym pomysłem.

Opublikowano

mam juz koordy na mocne narwaszi pewnie na słabym będą też działały

postać sama zabija sama zbiera drop i sama sella go przez 2h zarobiłem około 10g niedotykając kompa

jednakże prosze kici i specjala o napisanie do mnie prv czy dobrym pomysłem jest dawanie tego wszystkim na forum bo wiecie jakie mogą być tego skutki kupa dzieciaków z max levelami i kupa kasy na serwie co wywinduje sklepowe ceny do niewyobrażalnych sum i wtedy to gracze bez haków już nic niekupią

Nie bądz moob. Napisz jak odpalić bota na PW

Opublikowano

pl-314 błędem było dodaweanie przez wrrboy hacka lecz jezeli ktos pujdzie na narwashi z lvlbotem to nic sie nie stanie a moze wreszcie bedzie o tyle dobrze ze nawet dzieci bedzie stac na dobre eq a nie że będą chodziły z +11 ale ważną rzeczą jest żeby nie było tego problemu że ktos powie kupie twoją zbrojke dam 200g bo to będzie lipa, bedzie trzeba zachowac pozory ze jest mało kasy i nikt z takich wysokich leveli co pakuje kase na gre i robi itemy +19/+20 zeby sie nie dowiedział bo wtedy taki itemek bedzie kosztowac fortune!

sory za błędy i czekamy in instrukcje:D

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

kici jeżeli wg. cIebie gracze z eq poniżej 11 poziomu są dziećmi, to jesteś shmeshnyyy...

Co do Lvlbota, to ogarniecie takowego jest kwestią około 2 - 3 godzin. Gorzej jest z "kurdinejtami", bowiem trzeba umiejętnie zapisywać pozycje. W innym razie nasz bot będzie procować dość nieudolnie.

off

Opublikowano

To może ktoś opiszę jak usprawnić działanie bota,bo nie jest wcale takie proste żeby działał on dobrze.Mi na przykład expi na narwashi po ustawieniu koordynacji każdego stworka z osobna,lecz nieraz trochę się gubi i nie idzie jemu to zbyt sprawnie,ale nie jest źle.Z kolei nie sprzedaje mi niczego i muszę to robić ręcznie.Uważam,że działa średnio u mnie i pewnie to kwestia szczegółów,a jak wiadomo diabeł tkwi w szczegółach.Więc proszę kogoś o pomoc w usprawnieniu bota,bądź wrzuceniu pliku z koordynacją.

Opublikowano

gm moze wejsc i oglądac graczy, albo pojedyńczo albo wszystkich wiec sie nie dziw

Opublikowano

Mal wieder der expo,

Wie der Name schon sagt, da ich kein Bock n großen Text zu schreiben.

Tasten für Bot:

{1} = Normaler Nahkampfangriff

{TAB} = Nächster Gegener

{z} = Looten

{n} = Char um 180° drehen

Auflösung: 1024*768

Bot ist vollständig Backround und belebt sich automatisch wieder. Levelt mit Hacks.

Hier ist der Source-Code:

Ich habe zu dem Hack ein Super-Highend Bot mit Teleportation gebastelt, dass das leveln und farmen um einiges erleichtern wird. Zusätzlich kann man die Tabellen speichern und später wiederverwenden. Und damit das Inventar nicht voll habe ich auch die Händleraddresse mit eingefügt ;-)

Checkliste vor Botstart:

1. Auflösung 1024*768

2. Inventarfenster auf Standardposition

3. der komplette 1. Beutel (den man von Anfang an hat) sind frei

4. die Waffe abgelegt

5. Normalen Angriff auf Taste 1

6. mindestens 7 Levelspots in der Liste

Changelog der neuen Version:

- Button zum minimieren und restoren des 4Story-Fensters

- Fly-Hack hinzugefügt

- Unbesiegbarkeit-Hack hinzugefügt

- Händler-Hack hinzugefügt

PS: Beim Botten reagieren die Button leider verzögert, also drückt bitte solange drauf bis was passiert

Edit:

Tool hinzugefüg, was euch zeigt wo der Bot die Tasten drückt.

Wichtig: 4Story muss im Fenstermodus sein, sonst bekommt ihr falsche Ergebnisse.

Viel Spaß

Wenn euch der Hack gefallen hat drückt bitte den Thanks-Button ! ! !

Suche noch jemand der ein Video von dem Hack macht, da meine Rechnerleistung es nicht erlaubt 4Story zu zocken und ein Video aufzunehmen.

niech ktos to przetłumaczy na polski i wszystko bedzie wiadomo

Opublikowano

No myślę ze hack dość dobrze się rozprzestrzenił...rolleyes.gifUsunąłem link do downloadu i napisze wkrótce to któregoś z GModów by usunął ten temat.

off

Opublikowano

pl-314 błędem było dodaweanie przez wrrboy hacka lecz jezeli ktos pujdzie na narwashi z lvlbotem to nic sie nie stanie a moze wreszcie bedzie o tyle dobrze ze nawet dzieci bedzie stac na dobre eq a nie że będą chodziły z +11 ale ważną rzeczą jest żeby nie było tego problemu że ktos powie kupie twoją zbrojke dam 200g bo to będzie lipa, bedzie trzeba zachowac pozory ze jest mało kasy i nikt z takich wysokich leveli co pakuje kase na gre i robi itemy +19/+20 zeby sie nie dowiedział bo wtedy taki itemek bedzie kosztowac fortune!

sory za błędy i czekamy in instrukcje:D

bedzie trzeba zachowac pozory ze jest mało kasy

kici widzisz jak barany zachowują pozory, dostali haki i zamiast mądrze z tego kożystać to latają na wojny i expią na dokach używając haków, myślisz że jak jeden z drugim debilem dostanie levelbota i bedzie miał około 4-5g zarobku w godzine niedotykajac sie do kompa to bedzie siedział cicho ? zaraz będą oferty dam 200g za zbroje i temu podobne, fakt jest taki że tego typu rzeczy trzeba używać z głową

a i jeszcze jedno kici jak niemasz levelbota ustawionego to napisz mi na prv gg to ci wysle gotowe koordy na narwaszi i arachu (mocne ale pewnie bedzie działać tez na słabym) wystarczy jedynie plik otworzyć w levelbocie i bedziesz miał gotowca

Opublikowano

Mal wieder der expo,

Wie der Name schon sagt, da ich kein Bock n großen Text zu schreiben.

Tasten für Bot:

{1} = Normaler Nahkampfangriff

{TAB} = Nächster Gegener

{z} = Looten

{n} = Char um 180° drehen

Auflösung: 1024*768

Bot ist vollständig Backround und belebt sich automatisch wieder. Levelt mit Hacks.

Hier ist der Source-Code:

Ich habe zu dem Hack ein Super-Highend Bot mit Teleportation gebastelt, dass das leveln und farmen um einiges erleichtern wird. Zusätzlich kann man die Tabellen speichern und später wiederverwenden. Und damit das Inventar nicht voll habe ich auch die Händleraddresse mit eingefügt ;-)

Checkliste vor Botstart:

1. Auflösung 1024*768

2. Inventarfenster auf Standardposition

3. der komplette 1. Beutel (den man von Anfang an hat) sind frei

4. die Waffe abgelegt

5. Normalen Angriff auf Taste 1

6. mindestens 7 Levelspots in der Liste

Changelog der neuen Version:

- Button zum minimieren und restoren des 4Story-Fensters

- Fly-Hack hinzugefügt

- Unbesiegbarkeit-Hack hinzugefügt

- Händler-Hack hinzugefügt

PS: Beim Botten reagieren die Button leider verzögert, also drückt bitte solange drauf bis was passiert

Edit:

Tool hinzugefüg, was euch zeigt wo der Bot die Tasten drückt.

Wichtig: 4Story muss im Fenstermodus sein, sonst bekommt ihr falsche Ergebnisse.

Viel Spaß

Wenn euch der Hack gefallen hat drückt bitte den Thanks-Button ! ! !

Suche noch jemand der ein Video von dem Hack macht, da meine Rechnerleistung es nicht erlaubt 4Story zu zocken und ein Video aufzunehmen.

niech ktos to przetłumaczy na polski i wszystko bedzie wiadomo

Po raz kolejny Expo,

Jak sugeruje sama nazwa, jak nie piszę Big Buck ów tekst.

Klucze do robota

(1) = Normal wręcz atak

(TAB) = Następny przeciwnik

(z) = Looten

(n) = Char obrót o 180 °

Rozdzielczość: 1024 * 768

Bot jest w pełni Backround i animowanych automatycznie. Levelt z hacków.

Oto kod źródłowy:

Musiałem Hack bardzo wysokiej robota z rękodzieła teleportacji, które ułatwią niwelacji i gospodarstw zwiedzać. Ponadto można przechowywać tabele i ponownie później. I nie pozwalają na pełne wyposażenie, dodałem adres z kupców ;-)

Lista kontrolna przed Botstart:

1. Rozdzielczość 1024 * 768

2. Okno magazynu domyślne miejsce

3. Pełne 1-ty Bag (który ma się od pierwszej) są wolne

4. umieszczone gun

5. Przycisk ataku normalny 1

6. Poziomie co najmniej 7 miejsc na liście

Lista zmian w nowej wersji:

- Przycisk, aby zminimalizować i przywrócić okno 4Story

- Fly-Hack Dodano

- Niezwyciężoności Dodano hack

- Dealer-Hack Dodano

PS: Kiedy Botten odpowiedzi Button niestety opóźnione, więc proszę nacisnąć na nim tak długo, jak to, co dzieje się

Edycja:

Narzędzia Hinzugefüg że pokazuje, gdzie robot przesuwa guziki.

Ważne: 4Story musi być w trybie okienkowym, inaczej będziesz się nieprawidłowych wyników.

Baw się dobrze

Jeśli korzystają hack proszę nacisnąć przycisk Thanks! ! !

Znajdź kogoś do nakręcenia filmu o hack, moja moc komputera nie jest dozwolone zocken 4Story i rejestrowania wide

translate.google.pl jak ktos zrozumie niech napisze

Opublikowano

Witam!

Dla wszystkich przeciwnych używaniu opisanego w topicu cheata mam dobrą wiadomość, otóż prawdopodobnie w następna środę zostanie wprowadzony patch blokujący jego uruchamianie nawet po zastosowaniu operacji zmiany procesu, co w znacznym stopniu zniweluje aspekt bezmyślnych neokids na wojnach/ tajnych dokumentach.

@DOWN

Zapomniałem dopisać, info o patchu pochodzi z niemieckiego boarda 4story,a ja je tylko obiektowo przetłumaczyłem.

Tak, to oczywiście forum dla ludzi takich jak Ty czy ja,ale przede wszystkim podstawowym wymaganiem jest używanie tego z głową zamiast tak jak napisali przedmówcy występować w roli super hero na td / wojnach.

Opublikowano

To jest forum o hackach więc wątpię żeby ktoś był przeciwny używaniu go, a to co napisałeś to pożyjemy i zobaczymy - na razie wątpimy. A jeśli chodzi o to że wrboy usunął link do downa, to temat zostanie odpięty i zablokowany kiedy hack przestanie działać, na razie jest tut i niech zostanie.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

fajny gosciu przez takich naapow jak ty będzie zablokowany gdzie kliknąć szkoda mi ci jak byś przeczytał all temat to byś wiedział

Opublikowano

ja juz umiem zrobic lvl bota i go poprawic aby b.szybko expil ale mam problemy ze zrobiemiem go tak aby itemy sellał

Opublikowano

extreme, patch wprowadzany jest mniej więcej pół roku, myśli że teraz go wprowadzą? liczmy na to, ale nadzieja matką głupich.

dopik, bagatela wiele osób pisało już o usunięciu tego hacka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...