Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Story Free[Vip] Hack By Expo_Botter

wrboy1210

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(Screeny, Scan i Download na dole postu)

Funkcje

• Takie jak na screenach(idź w dół strony)

Tłumaczenie najważniejszych funkcji

• Speed-Hack - jak sama nazwa mówi speed hack. "Speed" z j. ang. szybkość. Zatem dzięki tej funkcji możemy takową zwiększyć
  • Invisible-Hack - niewidzialność
  • OneHit-Hack - zabijamy potworki jednym strzałem, graczy natomiast tylko aoe
  • NoMiss-Hack - nie mamy missów
  • Fly-Hack - możemy latać. Dosłownie i w przenośni.
  • Unbesiegbar-Hack - stajemy się nieśmiertelni
  • Handler-Hack - funkcja ta otwiera okienko, dzięki któremu możemy "opchnąć" nasz loot.
  • Teleport Hack - Teleprt Hack
  • Levelbot - Bot

Używanie poszczególnych funkcji

• Zakładka "Main Hacks" - po prostu klikamy w czerwony buttom, kiedy owy zmieni kolor na zielony, oznacza to że dana funkcja jest aktywna. W Speed Hacku mamy tzw. suwak w którym zmieniamy prędkość naszego chodu.
  • Zakładka "Teleport Hack" - jeżeli chcemy teleportować się do miejsc, które "oferuje" hack, zaznaczamy lokację i klikamy "Teleportrieren". Zaś gdy mamy ochotę teleportować się w miejsce wybrane przez nas miejsce, wpisujemy w odpowiednie to tego miejsca X/Y i również klikamy "Teleportrieren". Chciawszy wyciągnąć dane aktualnego położenia naszej postaci, klikamy "Zu markierten Koordianaten teleportrieren"(może być błąd w nazwie)
  • Zakładka "Levelbot" - jeszcze nie ogarnąłem
  • Reszty zakładek nie warto tłumaczyć, gdyż są to tylko informacje

Jak odpalić hacka

1. Włączamy 4Story
  2. Logujemy się do gry
  3. Włączamy Hack(plik 4St0ry-H4ck)
  4. Hackujemy....

Dodatkowe informacje

[ Twórca ]

• expo_botter

[ Czy działa na PLu..?]

• Działa

Scan

Screeny

37116339.png

31836027.png

39641813.png

81457920.png

87981881.png

Nie pozawalam na kopiowanie tego tuta na inne strony.Nie pozawalam na kopiowanie tego tuta na inne strony.

Nie pozawalam na kopiowanie tego tuta na inne strony.

off

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak Każdy Ma Do Tego Dostęp To... Lepiej Podawaj Linki Tylko Na PW Ale Pytaj O Różne Rzeczy... Naprawde Jak To Tak Zostawisz To Będzie Źle

52287137559562145640.png

Opublikowano

Jak Każdy Ma Do Tego Dostęp To... Lepiej Podawaj Linki Tylko Na PW Ale Pytaj O Różne Rzeczy... Naprawde Jak To Tak Zostawisz To Będzie Źle

Tak podawaj na PW Bo za 5 dni hack bd zablokowany

Dlaczegóż tak sądzicie..? Rozwincie to.

off

Opublikowano

a prosze bardzo przypomnij sobie jak bylo z lego hackiem!

jak sie za dużo osób do tego dostaanie to porozsylaja to po róznych wiaderkach pebach i innych i bedzie dupa!niekturzyc to idą z hackiem na wojne!i po hacku a nie mamy w zanadżu drógiego działającego hacka z tyloma funkcjami

//edit

wstawił bym + ale daje - bo za duże ryzyko że wyjdzie łatka z która sobie nie poradzimy

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

to byśmy kogos innego poprosili o usunięcie linka i screenów

proszę o edit i usunięcie nim sie rozejdzie

Opublikowano

Twoje zachowanie, jest co najmniej, nie odpowiednie. Jeżeli angielski, wzrok, i zdrowe myślenie mnie nie zawodzą to jest to forum o hackach, botach i innych tego typu usprawniaczach. A Ty prosisz o usunięcie, tego tematu. No dziwne z deczka. Istnieje polskie oficjalne forum 4S, tam możesz pisać takie "zażalenia".

off

Opublikowano

wyraźnie chciałeś zabłysnąc wrzucając tu tego hacka ale tylko prawdziwe noobki ci dziękowały a rozsadni ludzie powiedzieli o priv

Opublikowano

"Zabłysnąć" - jakież to cudowne słowo...mmm, można się rozmarzyć. Ale wracając do rzeczywistości. Jestem takim typowym newsmanem. Lubie szukać, publikować, tłumaczyć. Szczerze powiedziawszy, przed napisaniem tego tematu, zastanawiałem się trochę. Doszedłem jednak do wniosku, że jeżeli nie ja to ktoś inny, prędzej czy później go opublikuje. "Czy chciałem zabłysnąć.....?" Nie.gdybym właśnie rozdawał tegoż oto haczka tylko "nielicznym", wtedy dopiero wyszedłbym na tzw. nooba.

off

Opublikowano

chyba lepiej puźniej niż prędzej, a zdaniem formumowiczów powinieneś usunąc link,

czyli uważasz, ze zawsze się znajdzie taki noobek co go opublikouje czyli uważasz sie za nooba a ja twierdzę że nim jesteś

Opublikowano

OK spokojnie ludzie nie ma sensu dalej tak spamowac ^^

Kici to jest forum o hackach po to powstało by udostępniać innym programiki ^^

Ale zgadzam się ze za dużo noobow bedzie go używało ;/ (trudno)

wrboy1210

Dzięki za wstawkę masz + ^^

P.S a i kici forum jest po to by udostępniać hacki wszystkim użytkownikom a nie tylko trzymać dla siebie ^^

Opublikowano

tylko neo kidy by chciały a by ten hack był rozpowszechniony, a ten co trochę sie zna na CE to sam sobie potrafi zrobić hacka.

Opublikowano

Zdajecie sobie sprawę, że pisząc posty w stylu "Usuńcie tego hacka" i inne tego typu żale, spamujecie....? Ogarnijcie się i skończcie smęcić, nie na temat....

off

Opublikowano

rapidox podobno polska to kraj przez który przedewszystkim są blokowane haxy ponieważ polacy to najwięksi nooby i nie potrafią się ogarnąc

Opublikowano

Nie no ja nie mogę, mam z Was taką bekę....Pisząc takie debilne posty, zapewniacie mi niebagatelną dawkę humoru..^^ Żeby dodatkowo utwierdzić Was w przkonaniu, napiszę to jeszcze raz. NIE ZROBIĘ DEBILNEJ ANKIETY, ANI NIE USUNĘ LINKA DO DOWNLOADU TEGO CHEATA.

Basta, nie ma takiego spamowania.

off

Opublikowano

dzis koleś wyzwał mnie do pojedynku miał 19lvl a ja 63mam i koles muwi i tak mi nic nie zrobisz ja patrze a tu on ma invisible i biorą tego hacka z mpc wszyscy:(

Opublikowano

Nie spamuj ^^ haki są dla wszystkich a jedyną osobę którą mi żal to ty ^^

Płaczesz jak ktos używa hakow? Pobudka kolego sam je używasz ^^

a następnym razem nie spamuj i nierób duble postów to może się zle skończyć ^^

Opublikowano

Kici ty gadasz jak połamany zamiast się dopatrywać u kogoś kto znalazł coś i chce się podzielnic żeby inni mieli lepiej ze zrobił karygodny błąd na innych tez to jest wiec nieważne czy kogoś z mpc wąchaczom czy niemcura nie będzie to wina typa co tu botta podał poza tym chcesz nabić posty i mieć na świetlicy w szkole prestiż? weź sobie lepiej kolego słownik

Opublikowano

w takim razie jezeli ktos ma npomysły mozliwe do zrealizowanie to proszę się nimi popisa w temacie ktory zaloże za momęt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...