Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Story Free[Vip] Hack By Expo_Botter

wrboy1210

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up źle skończyć może się nieznana medycynie zabijająca choroba przenoszona przez azjatyckie uosobienie kobiety a nie hack którego ktoś używa.

Dalej...

Czy ktoś już lvl bota ogarną i czy mógł by podzielić się wiedzą?

I ja tego tp nie rozumiem wybieram np te moby na 76 klikam tp i co dalej? wiszę chyba w powietrzu nic nie mogę zrobić nie licząc wylogowania a po ogu na postać jestem w mieście startowym.

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co wy tu pierdolicie,jak was może 19 level zabić jednym skillem jeżeli oneshot działa tylko na mobach? warna powinniscie kurwa wszyscy dostać bo pierdolicie jak zryci. obsrał sie w ardir kurwa w 15 minut bana by wyłapał jakby biegał ciagle wiec nie pie***** ze jakiś noob tak robi

Opublikowano

W końcu jakaś bratnia dusza xDDD Popieram UP ^^

Kici przecież tylko noobki latają do ardir po ubijac ^^

Opublikowano

A Zgadnij Z Jakiego Forum Noobki Mają Hacki ??

Nie Z Niemieckiego... Tylko Od Nas I Kici Ani Ja Nie Jesteśmy Za USUNIĘCIEM HACKA !!! Wiesz Co To Jest Link ?? Ja Chciałem Żeby Link Usunąć I Podawać Go Na PW...

50% Noobków Nie Zrobiło By Konta, Więc...

52287137559562145640.png

Opublikowano

adRianV ja byłem z tym aoe w ardir to mialem hacka robionego w ce

a ten hack jest już bardzo popularny, wczoraj koles w keter spmował "sprzedaję działajace hacki" i kupiłem za 1g a on mi podał linka do tego tematu w mpc!

a jeden gostek w keter wyzywał wysokie lvle do pojedynku i robił aoe i po nich i ktoś mi mówił że polska sie potrafi ogarnąc;|żal

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

jaja sobie kici robisz? na mircu gmi tylko czekają na zgłoszenie, to ku*** w 4 minuty by bana wyłapał a to że ty jesteś takim noobem że kupujesz hacki za kase które są na każdej szanującej się stronce o cheatach to nie jest nikogo wina.

Opublikowano

Napisze wreszcie ktoś dokładnie jak używać tego "LevelBota"?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Cheat działa , bez zarzutów . Łap +

Zamknij zamki, gdy nadchodzi wampir!

Kochanie, ten taniec będzie naszym ostatnim.

Gdy robi się ciemno, nie uciekniesz przede mną.

Nadchodzi wampir - to wiesz na pewno!

Opublikowano

to spróbujcie ale bez naciskania 4Story offnen

lub spróbuijcie zamiast naciskać

1 Leveled hinzufugen to naciśnijcie Mehrere Levelspots hinzufugen

I dalej tak samo może tak sie da bo to też test tylko na innej zasadzie i reszte tak samo rubcie

Opublikowano

mam 32 bity ... robię na różne sposoby ale nic nie działa ; / .. a ile razy mam nacisnąć na ten napis ? i jak go zamknąć? Może tutaj robię błąd

Opublikowano

ja zawsze naciskałem aż mi okienko wyskoczyło

spróbujcie nacisnąć każdy po kolei:)

bo to powinno sie raczej samo dostosować mi sie nawet dostosowało że jak zgine to naciskam F1 i mnie ożywia tam gdzie mnie zabili

usuniecie tego hacka i spróbujcie odnowa bo on stare wasze ustawienia zapisał i może dlatego wam nie hodzi

Opublikowano

Obsypie złotem kogoś kto mi wytłumaczy na gg 6414972 jak lvlbot działa bo tut mi nie działa ;/ - wiem powiało dziecinadą ale mam narwashi mocne zostawił bym go tam wbiłby ten 60+ (mam 41)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...