Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O **** chodzi z postaciami AP granymi pod AD.

Battlelet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak masz 25 lvl to masz zerowe pojęcie o grze, i się nie wypowiadaj. Kiedyś gargiem się tylko pod ad grało. Wiem ze ty tez to wiesz ale sama mechanika gragasa jest op, dmg tez ale to juz inna droga, mowie tu o ulti i jego e. Zbiera focus ult odpierdala na e i do widzenia. Zresztą challengery jak grają na goldy ta tak jaK goldy na boty. Różnica jest na prawdę ogromna.

Ps kata z trinity i jej w co 3 SEC muszę spróbować :D

To, że mam 25 lvl, nie oznacza, że gram krótko. Po prostu nie jestem no-lifem i gram 1-2 mecze dziennie. Przecież pisałem, że można nim grać, więc o co spinasz dupe? AP Jaxem potrafiłem jakoś na midzie wygrać na syndre po lekkim pieprzeniu się, ale się dało. Nie od razu nazywaj kogoś nieznajacym gry, jeśli nie widziałeś jak gra. Patrząc na farmę niektórych osób na forum co mają gold silvery mam czasem lepsza farmę od nich -_-

Opublikowano

Chuj to wszystkich od kiedy grasz, chce im się to grają, to że ty jesteś zardzewiałym polaczkiem i grasz kurwa przez cały czas tak samo to twoja sprawa. Boli Cię dupa, że są lepsi od Ciebie i mają pomysł na grę? ;)

Wyczuwam następne harde polactwo na lol'u

@topic

Kata pod AD jest równie mocna co pod AP odkąd zbuffowali jej przeliczniki, Kassadin też jest zajebisty, doskakujesz odpalasz W i bijesz magic dmg + ad równocześnie odnawiając manę. Inna sprawa że wtedy gra daje więcej funu bo grasz "nieliniowo", po swojemu ;)

Opublikowano

W LoLu wszystko można zbudować pod AD i będzie działało. Bo jaka jest różnica między Gragasem AD, a Jarvanem AD? Że Jarvan ma przeliczniki z AD? Gragas i tak więcej będzie bił ze skilli, a przy okazji będzie wytrzymalszy.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Chuj to wszystkich od kiedy grasz, chce im się to grają, to że ty jesteś zardzewiałym polaczkiem i grasz kurwa przez cały czas tak samo to twoja sprawa. Boli Cię dupa, że są lepsi od Ciebie i mają pomysł na grę? ;)

Xddddddd

Mój detektor polaczka wyjebał poza skale.

Mnie nic nie boli, znam swoje miejsce i możliwości :) W eSporcie zapewne zrobiłem więcej niż wszyscy twoi znajomi.

Spytać się "czy coś sie zmieniło że jest fala ap champów robionych pod AD" a dostajesz odpowiedzi że jesteś chujowym graczem, MPC!

Opublikowano

Co z tego że inny poziom, gram od bety, w s2 miałem 2 miejsce w amatorskim turnieju więc wiem swoje, po prostu zaskoczyła mnie fala AD Kassadinów, AD Gragasów i AD Katarin (w dodatku wszystko grane na topie).

LAN Party? xD

dlaczego ad? proste, wiekszy fun z gry.

Opublikowano

Chłopcze, będę tak mówił bo to jest wyrażenie bez szacunku, taki sam brak szacunku okazałeś mi :)

Ktoś kto płacze na forum nie zasługuje na traktowanie z szacunkiem

w s2 miałem 2 miejsce w amatorskim turnieju więc wiem swoje,

wow

Co z tego że inny poziom, gram od bety

To że teraz w goldzie siedzą same boostowane gówna.

Spytać się "czy coś sie zmieniło że jest fala ap champów robionych pod AD" a dostajesz odpowiedzi że jesteś chujowym graczem, MPC!

Skoro mpc jest takie złe to po chuj zakładasz tutaj temat.

Opublikowano

Ktoś kto płacze na forum nie zasługuje na traktowanie z szacunkiem

wow

To że teraz w goldzie siedzą same boostowane gówna.

Skoro mpc jest takie złe to po chuj zakładasz tutaj temat.

Ja płacze? Zadałem pytanie. "Wow" ty nie umiałbyś przejść kwalifikacji :< 

Boostowane gówna takie jak ty, zakładam że jestes silverem.

Popełniłem błąd, na MPC jak nie jesteś challengerem to cię zleją ciepłym moczem i wyśmieją a sami są brązami :)

Opublikowano

Ja płacze? Zadałem pytanie.

Ale na to nie da się grać

Próbuje wbić tą jebaną platynę (znowu) ale co gra spotykam jakieś głupie ścierwa które są tak feednięte że nie da się wygrać.

I takie ścierwa wychodzą 6/0/18, 14/6/6, 7/3/3.

I NI CHUJ NIE MOGE ZROZUMIEĆ TAKICH POSTACI (a raczej tego że są OP). Co Riot zrobił z tymi itemami/postaciami do chja...?!

Jak dla mnie to jest płacz

Boostowane gówna takie jak ty, zakładam że jestes silverem.

hehe dobre stary dobre rozbawiłeś mnie aż dam ci lajka

Opublikowano

Ale Ty człowieku jesteś dziwny. Najpierw piszesz, że champy Ap robione pod Ad są takie op, że wszystko carrują itp, dziwisz się co im zmienili, później wypominają Ci, że nie umiesz grać na nich, ale Ty się wypierasz, bo ty nie wiadomo jaki kurwa challanger jesteś, a tak naprawdę to nie wiesz jak na nich grać - taka prawda. Wszystko jest grane zgodnie z metą, jak ktoś weźmie jakiś nietypowy pick to wszyscy będą po nim jechać i grozić reportami, a gdy znany gracz wprowadzi jakąś mode to każdy będzie tym grać nie koniecznie umiejąc. Tu akurat Gragasa Ad nikt nie "wypromował", a ten gracz umiał nim grać. W rankedach liczy się element zaskoczenia. Myślisz, że ten champ idzie mida, a tak naprawdę idzie topa i w dodatku pod Ad. Nie spodziewasz się go i nie wiesz jak go kontrować, ale to jest jedynie Twój problem, a nie jakieś "op ścierwo".

Opublikowano

To, że mam 25 lvl, nie oznacza, że gram krótko. Po prostu nie jestem no-lifem i gram 1-2 mecze dziennie. Przecież pisałem, że można nim grać, więc o co spinasz dupe? AP Jaxem potrafiłem jakoś na midzie wygrać na syndre po lekkim pieprzeniu się, ale się dało. Nie od razu nazywaj kogoś nieznajacym gry, jeśli nie widziałeś jak gra. Patrząc na farmę niektórych osób na forum co mają gold silvery mam czasem lepsza farmę od nich -_-

A ty znowu swoje. Ja ta twoja syndre rozjebalbym soraka a ty mi mówisz ze jaxem ledwo dawales rade:D I zapamiętaj synu ze farma to nie wszystko. Nawet ci z LCS maja często słabą farmę, a jadnek carruja.

@hejty everywere kurwa

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Ale Ty człowieku jesteś dziwny. Najpierw piszesz, że champy Ap robione pod Ad są takie op, że wszystko carrują itp, dziwisz się co im zmienili, później wypominają Ci, że nie umiesz grać na nich, ale Ty się wypierasz, bo ty nie wiadomo jaki kurwa challanger jesteś, a tak naprawdę to nie wiesz jak na nich grać - taka prawda. Wszystko jest grane zgodnie z metą, jak ktoś weźmie jakiś nietypowy pick to wszyscy będą po nim jechać i grozić reportami, a gdy znany gracz wprowadzi jakąś mode to każdy będzie tym grać nie koniecznie umiejąc. Tu akurat Gragasa Ad nikt nie "wypromował", a ten gracz umiał nim grać. W rankedach liczy się element zaskoczenia. Myślisz, że ten champ idzie mida, a tak naprawdę idzie topa i w dodatku pod Ad. Nie spodziewasz się go i nie wiesz jak go kontrować, ale to jest jedynie Twój problem, a nie jakieś "op ścierwo".

Nie umiem grac na nich, a raczej moi zajebiści teammatesi nie umieją... bo ja gram supportem :<

Opublikowano

Nie umiem grac na nich, a raczej moi zajebiści teammatesi nie umieją... bo ja gram supportem :<

nom nab tim to zmora kaszdego pro plejera :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...