Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O **** chodzi z postaciami AP granymi pod AD.

Battlelet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbuje wbić tą jebaną platynę (znowu) ale co gra spotykam jakieś głupie ścierwa które są tak feednięte że nie da się wygrać.

Kata na topie grana pod Maw of Malmortius, Trinity Force, Hydra. (zero itemów AP, jedyne ap pochodziło z Sheena z Trinity)

Gragas na Topie grany pod Hydra, Iceborn i Maw of Malmortius. I cała masa podobnego syfu (Ad Kassadin itp)

I takie ścierwa wychodzą 6/0/18, 14/6/6, 7/3/3.

Jak zawsze byłem z wyprzedzeniem z newsami z lola to teraz miałem sporą przerwa I NI CHUJ NIE MOGE ZROZUMIEĆ TAKICH POSTACI (a raczej tego że są OP). Co Riot zrobił z tymi itemami/postaciami do chja...?!

UweZsfx.png

FurFk0t.png

Opublikowano

Nic nie zrobił. Ludzie sobie pewnie myślą, że jak dali komuś konto do boostowania placementów i dało ich do platyny i są bogami, którzy ustalają metę. Ja miałem Shena z 6 plemiennymi, bo shen to tank i potrzebuje hp ;) Trzeba poczekać teraz aż syfy spadną z boostowanych dywizji

Opublikowano

ale czemu wyzywasz dzieciaku? dlatego, ze ktos jedzie cie jak chce gunwowym buildem? obys spadl do bronzu nupku skoro z niby trollami przegrywasz

@AntyWarn fajnie na nich dzialaja

Opublikowano

Każda postać grana pod AD jest dobra... Niekoniecznie na odwrót. Kąta ma przeliczniki pod AD a Gragas ma W + E dające ad i mające przeliczniki pod AD : )

Opublikowano

moim zdaniem wygrali linie tylko dlatego, że te postacie same w sobie sa mocne i mają przeliczniki, pozatym musieli mieć słabych przeciwników

ostatnio miałem trynda pod ap który zrobił 2/10 i jakoś nie wyccarował,

Opublikowano

ale czemu wyzywasz dzieciaku? dlatego, ze ktos jedzie cie jak chce gunwowym buildem? obys spadl do bronzu nupku skoro z niby trollami przegrywasz

@AntyWarn fajnie na nich dzialaja

Brawo, antywarn jest dla skończonych (sam dokończ :) ) I widziałeś całe s1,s2,s3,pres4 grane takie postacie? NIE?

Każda postać grana pod AD jest dobra... Niekoniecznie na odwrót. Kąta ma przeliczniki pod AD a Gragas ma W + E dające ad i mające przeliczniki pod AD : )

Nie ucz ojca dzieci robić, gram w to od bety i wiem jakie ma przeliczniki, problem w tym że nigdy tak nie grano a teraz 3 gra z rzędu AP postać pod AD...

Opublikowano

No to nie rozumiem tematu. Jak Challengery składają postacie pod AD nie mające przelicznikow pod AD to moze się to modne stało? To samo gra Pantheonem. Na LCS'ach ledwo się pojawił, 3/4 moich znajomych "odkrylo" - "Ty Patrz, jaki Panth mocny". Efekt lawiny. Jeden zagrał, gra następny i następny. Moze sam tak zagraj, a kij wygrasz? Ja nie uczę, ja się śmieje dużo ostatnio z LoL'a, bo łatwiej mi się gra z przeciwnikami mającego rozegrane rankedy, niż z przeciwnikami bez nich. Dla mnie to niezrozumiałe, ale tak jest. Nidalee bruiser to norma. Szukają nowej mety po prostu.

Opublikowano

No to nie rozumiem tematu. Jak Challengery składają postacie pod AD nie mające przelicznikow pod AD to moze się to modne stało? To samo gra Pantheonem. Na LCS'ach ledwo się pojawił, 3/4 moich znajomych "odkrylo" - "Ty Patrz, jaki Panth mocny". Efekt lawiny. Jeden zagrał, gra następny i następny. Moze sam tak zagraj, a kij wygrasz? Ja nie uczę, ja się śmieje dużo ostatnio z LoL'a, bo łatwiej mi się gra z przeciwnikami mającego rozegrane rankedy, niż z przeciwnikami bez nich. Dla mnie to niezrozumiałe, ale tak jest. Nidalee bruiser to norma. Szukają nowej mety po prostu.

Ale na to nie da się grać... Challengery to challengery... oni mogą grać only AS Malzaharem a i tak swoje zrobią... ale takie rzeczy w goldzie/platynie na EUNE? Co ma zrobić gragas z Q/R jak jest ad? Zerowe przeliczniki a wychodzi 6/0/18...

Opublikowano

No to trzeba kombinować. AD AKali się da grać, mimo, zze ma przeliczniki tylko pod E - Mi się nią przyjemnie grało, a mam 25 lvl i rankedow nie grałem jeszcze. Trzeba się nauczyć grać na wszystko. Jak nikt nie umiał do tej pory wygrać ze mną Pantheonem na midzie (Grałem na Kaasadina, LB, Veigara, Gragasa, Yasuo i AKali) to jak się nie nauczy grać, to nic nie da... Robię z siebie znawcę, ale inne wyjście ktoś widzi?

Opublikowano

Brawo, antywarn jest dla skończonych (sam dokończ :) ) I widziałeś całe s1,s2,s3,pres4 grane takie postacie? NIE?

Nie ucz ojca dzieci robić, gram w to od bety i wiem jakie ma przeliczniki, problem w tym że nigdy tak nie grano a teraz 3 gra z rzędu AP postać pod AD...

ło korwa serio grasz od bety i nie umiesz wyjść z golda??

Opublikowano

Jak Ja kocham takich gracy. A potem się dziwić że Polacy są najgorszym narodem w lol'u.

Co do tematu - jeśli kiedyś próbowałeś grać Soraką na jungli, Janną na adc i tak dalej, to może zauważyłeś ale gra się wtedy mniej monotonnie niż zazwyczaj i sam fakt tego że się na nowo bawisz grą sprawia że grasz lepiej, poza tym przeciwnik nie wie o co chodzi i gra jak debil, bo co ma zrobić?

Don't touch me, bitch I'm famous

Opublikowano

Co zrobisz? Ja od kilku dni chcę zagrać rankeda i wyjść do platyny (aktualnie gold 1) i wiecie co spotykam w lobby? "ultimate bravery : link" tak oni piszą. Od razu nie skojarzyłem co to jest więc wbiłem w linka.

Kurwa, te nuby grały zmyślonym buildem. Raz nie udało mi się zdodge'ować kolejki i mieliśmy na topie Renektona pod hybrydę AP/AD i podobno maksował "E". Oczywiście przegrana bo jak wygrać grę bez tanka praktycznie.

Opublikowano

Nie umiem? xD Wyszedłem i to nie raz z golda chłopcze.

Małe info, DiamondProx - pewnie kojarzysz - był w goldzie (przeliczając wtedy elo na dzisiejsze dywizje) a był top1 europejskim junglerem :<

"Talent wins SoloQ, Teamwork wins Tournaments"

Dla twojej wiedzy grałem wiele turniejów w polsce :<

Pewnie smurfy z diamonda robią nowe konta i tak jeb*** balans w tej grze dopóki drugiego diamonda nie nabiją ;]

Na początku Gragas mówił że smurfuje z D5... nie wierzyłem aż nie zrobił 6/0 grając pod Ad...

Opublikowano

@up współczuję ludzie z twojej drużyny na tych turniejach. A dlaczego to działa? Bo po pierwsze gość jest jak widać dobry po drugie dobrze korzysta z mechaniki postaci. Kata w harras i przecież przelicznik pod ad też masz. Gruby? Naturalnie tankowayty cc free ad i mamy całkiem dobrego ad castera.

P.S Grasz od bety a nie potrafisz wbić platyny? Pozdro,600

Opublikowano

@up współczuję ludzie z twojej drużyny na tych turniejach. A dlaczego to działa? Bo po pierwsze gość jest jak widać dobry po drugie dobrze korzysta z mechaniki postaci. Kata w harras i przecież przelicznik pod ad też masz. Gruby? Naturalnie tankowayty cc free ad i mamy całkiem dobrego ad castera.

P.S Grasz od bety a nie potrafisz wbić platyny? Pozdro,600

xD

Kolejny nie rozumie słowa "ZNOWU"? Wbiłem platyne kilka razy, problem mam teraz kiedy jest w chuj smurfów.

Gruby AD nazywasz AD Casterem podczas gdy on nie ma przeliczników AD na beczki, POZDRO 600.

Opublikowano

No to trzeba kombinować. AD AKali się da grać, mimo, zze ma przeliczniki tylko pod E - Mi się nią przyjemnie grało, a mam 25 lvl i rankedow nie grałem jeszcze. Trzeba się nauczyć grać na wszystko. Jak nikt nie umiał do tej pory wygrać ze mną Pantheonem na midzie (Grałem na Kaasadina, LB, Veigara, Gragasa, Yasuo i AKali) to jak się nie nauczy grać, to nic nie da... Robię z siebie znawcę, ale inne wyjście ktoś widzi?

Jak masz 25 lvl to masz zerowe pojęcie o grze, i się nie wypowiadaj. Kiedyś gargiem się tylko pod ad grało. Wiem ze ty tez to wiesz ale sama mechanika gragasa jest op, dmg tez ale to juz inna droga, mowie tu o ulti i jego e. Zbiera focus ult odpierdala na e i do widzenia. Zresztą challengery jak grają na goldy ta tak jaK goldy na boty. Różnica jest na prawdę ogromna.

Ps kata z trinity i jej w co 3 SEC muszę spróbować :D

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Jak masz 25 lvl to masz zerowe pojęcie o grze, i się nie wypowiadaj. Kiedyś gargiem się tylko pod ad grało. Wiem ze ty tez to wiesz ale sama mechanika gragasa jest op, dmg tez ale to juz inna droga, mowie tu o ulti i jego e. Zbiera focus ult odpierdala na e i do widzenia. Zresztą challengery jak grają na goldy ta tak jaK goldy na boty. Różnica jest na prawdę ogromna.

Ps kata z trinity i jej w co 3 SEC muszę spróbować :D

Jakbym kiedykolwiek grał mida to też bym spróbował...

Gragasem grałem fulltank (jeszcze z Force of Nautre) ale to było S1 @_@

Opublikowano

Ja Gragasem w s2 gralem pod ad(trinity i te sprawy) i calkiem niezle sie spisywal, Kayle tez przeciez pod ad to czasy s2, kata pod ad byla tez kiedys modna, ludzie czasem sobie przypominaja wlasnie o dawniejszych metach i probuja cos na dzisiejsza mete wykombinowac :).

sstwc.jpg

Opublikowano

Dziwne, że to rankedy, rzadko takie coś można spotkać. Może masz tyle szczęścia, że trafiasz na typów, którzy nie idą za metą? Sam często gram innymi buildami, ale tylko na normalach. O ile AD Gragasa widziałem, o tyle AD Katy nie. Jak widać ludzie kombinują - skoro Ezrealem/Poppy/x champem gra się pod AD, to czemu by nie przetestować z innym? Przeciwnicy się gubią - nie wiedzą jak na tą postać grać (AD gragasem nie skupiamy się przecież na Q i R + przeciwnicy mogą z przyzwyczajenia kupować MR zamiast armora) - łatwiejsze zwycięstwo. Dla mnie to dobra wiadomość, coraz mniej ludzi zapatrzonych ślepo w metę.

Opublikowano

Ja jak kupiłem kate , to 1 itemy w 1 meczu to hydra , i quadra na miejscu w 12 minucie , niewiem o co chodzi , gram kata na AD , ezem na AP , bo ? Bo uważam że tacy są lepsi , gram evelynn na AD , A NA SONIE supp robię lich bane , i co ? Evelynn carruje , a sona robię największy dmg vs bohaterom , i burstuje adc , a on tylko wtf ...

Gram cho gatchem na hydre i co ? Adc leci na 3 hity z knoc up'em

gram kogiem na AP i co ? 700 dmg z "wymiotow" i 600 z Q .

Gram nawet czasem corkim na AP i co ? 3 shot z ulta 900 dmg , a z Q za 500 co 4s , o dmg co sekundę z w porównuje do ulta rumbla ;D

serio to że nie grasz czymś bo mało ludzi tak gra to twój problem , nigdy nie będziesz w tej mecie wysoko bez kombinowania , weź na to AP alistara na mid gościa z lcs ,a widziałeś kiedyś lulu attack speed ? Supportem robisz solo 3 trupy . Malzahar na ad ma 100 bonus ad na viod "dog'a" a 3 psy na raz można mieć a każdy bierze cały bonus ad od cb a także kryty , na 3 lv jego rozwoju ma 2,5 as . Grałem nawet vayne na tanka , masz 300 resow 4 k hp a robisz ich tanka w kilka hitów o adc nie mówiąc . Polecam kombinować sona ad np ;D

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Nie umiem? xD Wyszedłem i to nie raz z golda chłopcze.

Małe info, DiamondProx - pewnie kojarzysz - był w goldzie (przeliczając wtedy elo na dzisiejsze dywizje) a był top1 europejskim junglerem :<

"Talent wins SoloQ, Teamwork wins Tournaments"

Dla twojej wiedzy grałem wiele turniejów w polsce :<

Na początku Gragas mówił że smurfuje z D5... nie wierzyłem aż nie zrobił 6/0 grając pod Ad...

Tak tylko porównywać poziom dzisiejszego golda a  golda kiedy był w nim diamondProx to jak porównywać   brąz z diamentem.

btw. Chłopcze to możesz sobie mówić do swoich kolegów ale nie do mnie.

Opublikowano

Tak tylko porównywać poziom dzisiejszego golda a  golda kiedy był w nim diamondProx to jak porównywać   brąz z diamentem.

btw. Chłopcze to możesz sobie mówić do swoich kolegów ale nie do mnie.

Chłopcze, będę tak mówił bo to jest wyrażenie bez szacunku, taki sam brak szacunku okazałeś mi :)

Co z tego że inny poziom, gram od bety, w s2 miałem 2 miejsce w amatorskim turnieju więc wiem swoje, po prostu zaskoczyła mnie fala AD Kassadinów, AD Gragasów i AD Katarin (w dodatku wszystko grane na topie).

Opublikowano

Co z tego że inny poziom, gram od bety

Chuj to wszystkich od kiedy grasz, chce im się to grają, to że ty jesteś zardzewiałym polaczkiem i grasz kurwa przez cały czas tak samo to twoja sprawa. Boli Cię dupa, że są lepsi od Ciebie i mają pomysł na grę? ;) 

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...