Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drugs

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe doświadczenie?

W wieku chyba 13 lat zjarałem z ziomkiem po kuli i po chwili zacząłem się zwijać ze smiechu :D

po 3 minutach ogarnąłem się i zacząłem rozkmieniać z czego ja się wtedy śmiałem i po chwili znowu się śmiałem bo wcześniej się śmiałem bez powodu :)

Pierwsze sytuacje przejarane są fajne bo fajna bomba is luz ale po miesiącu odkąd zacząłem palić (paliłem dzien w dzien) miałem chujowe bomby tak zwane "zamuły"

i teraz też tak mam jak zajaram..

dlatego przerzuciłem się na coś bardziej smacznego w postaci cukierków :) i teraz jest prawdziwa jazda! :)

Proponuje obejrzeć na YT film pt. jazda po dropsach :)

Dropki są fajne, bo nie uzależniają tak bardzo, nie ma po nich zwała jak po futrze czy krysztale i za 10-20zł masz już udaną imprezę. Tylko, że nigdy nie wiadomo co w nich jest, a może być dosłownie wszystko.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osobiście palę zioło średnio dwa trzy razy w miesiącu na jakiejś domówce lub tego typu imprezkach.
Wrażenia? jak zawsze pozytywne, chociaż osobiści nie radze łączyć tego z wódką a tym bardziej połączenie wódka+piwo+butelka  :P
oprócz stafu, raz brałem fetę po której nie jadłem 25h a wziąłem jedynie kreskę,
wrażeń po tym nie miałem bo w sumie to dodaje tylko energii,

co do legalizacji zioło jak najbardziej tak ale od odpowiedniego wieku oraz w odpowiednich dawkach np. 1lub2 g na tydzień, feta tu mam mieszane uczucia, z jednej strony dobry środek na schudnięcie, z drugiej uzależnia czasem jak widzę ludzi którzy to biorą to aż mi ich szkoda :( więc fety niech lepiej nie legalizują.

Opublikowano

Bo są ludzie i ludzie, są tacy którzy wiedzą co to zdrowie i nie zażywają nic (jedynie alkohol)

Są tacy co zażywają i dbają jednocześnie o zdrowie, tu znajduje się ja.

I są też tacy którzy ćpają na potęgę i dlatego narkotyki są postrzegane jako samo zło..

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Bo są ludzie i ludzie, są tacy którzy wiedzą co to zdrowie i nie zażywają nic (jedynie alkohol)

Są tacy co zażywają i dbają jednocześnie o zdrowie, tu znajduje się ja.

I są też tacy którzy ćpają na potęgę i dlatego narkotyki są postrzegane jako samo zło..

Zaliczam się do tych pierwszych. Zdelegalizować papierosy.

129699016383.png

Opublikowano

dla mnie alkohol i papierosy to są narkotyki i nie powinny być legalne ale cóż Kasa musi być.. jedynie co zdrowe to trawka i powinna być legalna dużo chorób leczy i chce sie żreć :D

Opublikowano

W ogóle po co takie tematy jak 80% wypowiadających się to dzieci z podstawówki lub gimnazjum co o narkotykach słyszeli tylko od kolegów 

Bitch.Please

Jesteś popierdolony skoro chwalisz się, że masz krzaki ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/1146507-pierwsza-walka/#entry9850124

Jemu coś się chyba pomyliło :D

Co do tej waszej cudownej marijuany to nie jest tak że na każdego tak świetnie działa, że jest wesoło, każdy się raduje. Wielu ludzi popada po marii w psychozę a jest to dużo gorsze od alkoholu, znam to z autopsji i wy nawet sobie nie wyobrażacie jakie można mieć bałagany na bani. 

Opublikowano

Zalegalizować marihunaen?

- w żadnym wypadku!

-- a komu to potrzebne?

--- a dlaczego?

Narkotyki niszczą człowieka, w każdym stopniu, pod każdym względem.

Uczeń
Opublikowano

Zalegalizować marihunaen?

- w żadnym wypadku!

-- a komu to potrzebne?

--- a dlaczego?

Narkotyki niszczą człowieka, w każdym stopniu, pod każdym względem.

Ganja cie zniszczy tak bardzo jak paczka pierdolonych chipsów + cola (oczywiście czysta) więc?

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

ludzie którzy nigdy nie brali narkotyków nie powinni się wypowiadać w tym ttemacie i tyle -.- 

Narkotyki to zuo bo uzależnisz się po 1 razie i stfierdze zgon bo umar

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Ganja cie zniszczy tak bardzo jak paczka pierdolonych chipsów + cola (oczywiście czysta) więc?

A Ty to zbadałeś, sprawdziłeś i jesteś w 100% pewny, że to działa tak samo? ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jestem za legalizacją miękkich narkotyków (może nawet tylko marihuany), a stanowczo przeciw legalizacji twardych narkotyków, bo po takich nie wie co się robi, co się dzieje dookoła siebie i można się po takich nawet zabić. Nigdy nie próbowałem marihuany (ani żadnych innych narkotyków oczywiści), ale słyszałem, że jest się wyluzowanym i jest bardzo śmiesznie. Jak dla mnie marihuana mogła by zająć miejsce tytoniu, bo przynajmniej mniej szkodzi na zdrowie, choć wtedy każdy by chodził jak zjarany Zbyszek, ale to szczegół.

Opublikowano

Zielsko od czasu do czasu, raz  w życiu feta - nie polecam nikomu gówno jak chuj.

Kilka razy przez przypadek załapałem się na dopały - też nie polecam.

Papierosy imo. powinny zniknać z powierzchni ziemi, smród i strata kasy nic więcej z tego nie ma.

Alkohol to okazyjnie dla każdego, najgorszy jest problem alkoholizmu.

Legalizacja maryhunaem od 21roku życia też byłaby spoko, inne proszki i cuda jebać.Chodzi najbardziej o to, że łapią ludzi nie ważne w jakim wieku za 1g albo mniej i wjebują wyroki w zawieszeniach, albo normalne, po co to komu?Jak chłop przychodzi najebany w 3 dupy do domu i bije rodzine to każdy ma w dupie i zrobią coś jak kogoś zatłucze dopiero..

Ogólnie w cebulandii nie wejdzie tak łatwo legalizacja marihuany, wystarczy popatrzeć na posty niektórych osób w tym dziale, 0 wiedzy, "wiedzą" tylko to co powiedzieli w TVN'ie i babcia w niedziele przy obiadku powiedziała, rozpierdala mnie jak widzę na onecie czy gdzieś że syntetyczna marihuana zabiła kogoś tam, jak kurwa mać ktoś się nabombi jakimś rozpuszczalnikiem to nie piszą że syntetyczna wóda rozjebala komuś organizm.Ciemnota na każdym kroku.

Opublikowano

Palę systematycznie zioło od mniej więcej pół roku. Myślę, że legalizacja by dużo zmieniła bo ludzi by nie karali, rosły by legalnie medyczne odmiany.. Alkohol i papierosy to też narkotyki. Wyniszczają organizm i równie silnie uzależniają. Alkoholu nie piję prawie, że w ogóle (Raz na 2/3 miesiące na melo jakimś)

Nie mam zamiaru próbować nosów bo nie ma co, widzę po znajomych jak się zmieniają z kreski na kreskę i powiem wam, że nie chce wyglądać jak oni.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Słyszałem, że 1 skręt jest tak szkodliwy, jak palenie papierosów przez miesiąc. Chipsów nie jem, colę pewnie od 10 lat piję jak nie lepiej, lecz jakoś źle się nie czuję.

Opublikowano

Słyszałem, że 1 skręt jest tak szkodliwy, jak palenie papierosów przez miesiąc. Chipsów nie jem, colę pewnie od 10 lat piję jak nie lepiej, lecz jakoś źle się nie czuję.

Nie paliłeś? Nie wypowiadaj się.

@Top

Wszystko co do wciągania to ścierwo i na tym dla mnie kończy się temat.

Papierosy - syf, wolę raz na 2 miesiące zapalić zielone niż codziennie wdychać to gówno.

Co do samego zielska, nie jest dobre. Prawda, można dobrze się zabawić, ale jakimi kosztami.

Alkohol w umiarze dla każdego.

Opublikowano

@UP

Weź człowieku nic nie komentuj w tym temacie, i najlepiej wykurwiaj bo piszesz na ten temat takie bzdury..

Z drugiej strony ty też, bo z narkotyku (Który, oczywiście można palić, wszystko dla ludzi) robisz jakiś jebany ideał, o którym nic złego nie można powiedzieć bo zaraz zostaniesz zjechany...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Moim zdaniem wszelkie narkotyki powinny być zalegalizowane.Zjedzenie muchomora sromotnikowego powoduje natychmiastową śmierć, a jakoś nie ma przepisu mówiącego o zakazie jego posiadania czy jedzenia.Ludzi powinno się traktować odpowiedzialnie a nie jak bandę idiotów.Rocznie ginie na drogach kilka tysięcy ludzi przez jazdę po pijanemu i jakoś nikt nie zakazuje picia alkoholu, na paczkach papierosów jest napisane, że palenie zabija i mimo to można je legalnie nabyć.Po za tym raczej to zmniejszy przestępczość narkotykową, bo wiadomo, tak samo jak alkhol i papierosy są legalne, to raczej wielkiej fortuny się na ich nielegalnym przemycie/handlu nie zbije.Wyrób narkotyków jest bardziej ryzykowany i skomplikowany.

Opublikowano

@2UP

Nie myl mówienia czegoś złego na ten temat, a mówieniem o tym nie znając co to w ogóle jest i wypowiadać swoje zdanie na podstawie "A ja słyszałem" ETC.

Opublikowano

Z drugiej strony ty też, bo z narkotyku (Który, oczywiście można palić, wszystko dla ludzi) robisz jakiś jebany ideał, o którym nic złego nie można powiedzieć bo zaraz zostaniesz zjechany...

Nie jest ideałem bo w duzych ilościach pierze czerep niesamowicie - jak wszystko.

Ale zgadzam się z tym żeby spieprzał z komentarzami "ja to żem słyszoł", bo to ciemnota i szerzy ferment.

Prawda jest taka że jeden joint wagowo taki jak papieros ma 2x wiecej substancji smolistych niz papieros, ale za to dziennie wypalacz założmy 10papierosów a skręta(przynajmniej według mnie) jednego może dwa.

pozdor

Opublikowano

Paliłem oraz palę maryśke od ok 6 lat mieszkam w Holandii ale to się chyba nie liczy ? ps " eksperymentować nie polecam xD " 0.5g salvia z bonga = Spojrzyć śmierci w oczy .  brałem też pigułki takie jak Blue supermen,nintendo,judo,i te stare lsd co się lizało :D po lsd jest największa faza :D polecam ! ale tylko dobry towar ! potrzyj trochę o język i zajaraj blanta a po 10 minutach idąc ulicą będziesz widział np jak słoń zapierdala na desce :D hahha lepsze od grzybków :) 

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Papierosy to narkotyki! Alkohol nie. Nie jestem za legalizacją.

Jeśli masz jakiś problem z Plugin'em/Skryptem do MineCraft'a to pisz na PW/Skype/GG, lub inny komunikator podany w profilu. Pomagam za darmo.

Pracuję na zlecenia. Do stałej pracy bardzo ciężko mnie namówić. ^^

Przepiszę Skrypt na Plugin! W większości przypadków za darmo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...