Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsza walka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jest taki jeden chlopak ktory zranił moja kolezanke i poprostu chce mu wpierdolic.

Problem w tym ze jeszcze nigdy sie na poważnie nie bilem a jedynie jakies tam szkolne popychanki jak to w gimbazie.

Macie jakies dobre rady? Dodam ze chlopak jest nizszy ode mnie o prawie glowe

Opublikowano

W łeb sie walnij. Zrobisz mu coś przez przypadek i będziesz miał problemy.

Lepiej odpuść.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Witam.

Jest taki jeden chlopak ktory zranił moja kolezanke i poprostu chce mu wpierdolic.

Problem w tym ze jeszcze nigdy sie na poważnie nie bilem a jedynie jakies tam szkolne popychanki jak to w gimbazie.

Macie jakies dobre rady? Dodam ze chlopak jest nizszy ode mnie o prawie glowe

Ehhh... Weź złap go za koszulke... jebnij o ziemie/ścianę... I po łbie, radzę uważać i nie trafić czasem w krtań(lub mocno w szczękę) bo można nawet zabić ^.-.

I radzę Ci uważać bo ja kiedyś z kumplem ręce sobie połamaliśmy(ja nadgarstek i koło łokcia on 3-4 palce i gdzieś po środku między łokciem a nadgarstkiem(pęknięcie) bo się praliśmy i obaj uniknęliśmy ciosów i poszło w ścianę, a potem zawiezenie na 1miech.

Najważniejsza jest garda, lewa/prawa ręka wyżej druga trochę niżej i tą co masz niżej ułożoną jako PIERWSZĄ zadawaj cios...

@@Edit

A tak po za tym to poszukaj jeszcze innego środku.

Przemoc na końcu, najpierw "pokojowe" rozwiązania. PAMIĘTAJ!

@@Edit

W łeb sie walnij. Zrobisz mu coś przez przypadek i będziesz miał problemy.

Lepiej odpuść.

Mój przykład z kumplem idealny... od tamtego czasu ani jednej większej kłótni nie mieliśmy ^.^

graphic.png

Opublikowano

Bez sens.... nie da sie tego nauczyc... przez osobe w dodatku w internecie :D dobra rada odemnie:
nie bij nikogo.... tylko mu w odpowiedni sposob przekaz do zrozumienia ze moze dostac "w ryj' nie bede Tu pisal jak to ja bym nie zrobil i o moich doswiadczeniach bo to mile wcale nie jest jak komus zlamiesz bynajmniej nos.... w moim odczuciu to jest 100000 innych sposobow bardziej inteligetnych... zaraz bys sie juz mial bic.... bez sens

Opublikowano

To będzie poza szkola i bedzie to wjazd w kominiarce wiec o przypal sie nie boje. Niby jak sie bic to tam podstawy znam bo chodze juz 2 miechy na KravMaga. Ale na treningu a w praktyce to jest zupełnie co innego

Opublikowano

wysoko garda - tylko uwazaj, zeby sie nie odbila w Twoje czolo jak przeciwnik zadaje cios, nie mozesz panikowac, sztywno na nogach i najlepiej nie kop jak jestes wyzszy to stoj daleko i wyprowadzaj ciosy proste, nie daj mu podejsc blisko, mozesz go zaskoczyc sierpem po prostym i kopnac low kicka na zew. strone uda lewą nogą

zartowalem, nie bij sie...

@edit

jak wjazd w kominiarce to bez zartow, ale i tak pewnie zaliczysz przypal - lepiej odpusc

@edit2

ps. nie sztuka najebac mniejszemu

@edit3

co tam?

Opublikowano

miło chcieć na kogoś napaść i to jeszcze z zaskoczenia nie znając się w ogóle na walce. napisz potem jak to się na tobie odbije i ten typ ci przypierdoli

<>

Opublikowano

Ale chyba napisał, że zrobił coś jego koleżance, nie? Jak ją np. pobił , i to celowo, to ja bym zabił gnoja. Ale jak ją tam pchnął przez przypadek to nie ma się o co spinać, a co dopiero bić.

21515.jpg

Opublikowano

To będzie poza szkola i bedzie to wjazd w kominiarce wiec o przypal sie nie boje. Niby jak sie bic to tam podstawy znam bo chodze juz 2 miechy na KravMaga. Ale na treningu a w praktyce to jest zupełnie co innego

Lol, gosciu bedzie mial beke z ciebie i tyle ci z tego :) co za pomysl napadac kogos w kominiarce... jezeli chcesz byc jak "gangster" to jedz do stanow, gdzie 14 latkowie wstrzykuja sobie here w zyly, ciekawe czy ty bylbys taki kozak gdybys dostal strzykawe w lape (bo propsy u ziomeczkow musza byc), zesralbys sie zapewne i spier****l... a napadac o glowe nizszego gostka to latwo- jedyny sposob na wyrobienie sobie reputacji u kolegow-debili.

@Up. Dokldnie, niech napisze moze co tamten zrobil kolezance

Opublikowano

, radzę uważać i nie trafić czasem w krtań(lub mocno w szczękę) bo można nawet zabić ^.-.

I radzę Ci uważać bo ja kiedyś z kumplem ręce sobie połamaliśmy(ja nadgarstek i koło łokcia on 3-4 palce i gdzieś po środku między łokciem a nadgarstkiem(pęknięcie) bo się praliśmy w korytarzyku małym koło sklepiku i obaj uniknęliśmy ciosów i poszło w ścianę, a że byliśmy wkurwieni to nas to nie zatrzymało, dopiero dyrektor + woźny i zawieszenie na 1 miesiąc...

Tak więc uważaj, aaa i jedna rzecz, najważniejsza TRZYMAJ GARDĘ, lewa/prawa ręka wyżej druga trochę niżej i tą co masz niżej ułożoną jako PIERWSZĄ zadawaj cios...

@@Edit

@@Edit

Mój przykład z kumplem idealny... od tamtego czasu ani jednej większej kłótni nie mieliśmy ^.^

1. To gówno nie uczy walczyć.

2. Jak się bijesz w kominiarce i pewnie jeszcze z zaskoczenia to w ogóle honoru nie masz.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Heh.. nie ma to jak porady od gimbazjalistów :)

Najlepiej podejdz zajeb mu tube i finito

lub

złap go za noge i ciagnij po ziemi bedzie tokio drift :)

Opublikowano

Nie chce waszych pouczen co mam robić. Czemu to robie to juz moja sprawa wiec mozecie sobie darowac te pierdoly.

To ze glowe niższy to co, nietykalny?

Jest to ostry skurwiel a druga korzyscia bedzie to ze gosc jest za Wisla ;) (krakow pozdrawia i nie nie mam maczety)

Opublikowano

Będziesz się bił z gościem o głowę niższym? Jesteś taki odważny.

Jeśli byłbym karłem i zgwałcił twoją matkę to też byś uważał, że jestem mniejszy i nie będziesz mnie tykał? hahhahahahaha, idiota.

btw. nie bij, jedynie go trochę podstrasz.

Opublikowano

@up

postrasz go? Gość lata na ustawki, robi zadymy na osiedlu a ja mam go postraszyc. Bedzie ciezko ale jezeli sie uda to bede mial duzy + u dziewczyny o ktora aktualnie sie staram.

Opublikowano

Mi by było wstyd iść komuś wjebać w kominiarce. xD Podchodzisz, uderzasz, idziesz. Myślę, że moja teoria jest niezawodna.

PS. Na przypale albo wcale, jak się boisz i musisz iść w kominiarce, żeby uniknąć problemów to sobie daruj tą całą "akcję".

Opublikowano

@Brend

To nie jest takie proste. Nwm czy sie orientujesz ale w Krk sa 2 grupy. Wisła i Cracovia. Oboje oddajemy sie przeciwnym klubom i gdyby on dowiedział sie kim ja bylem moglbym miec jeszcze bardziej przejebane niz mam do teraz. Zreszta bardziej nie honorowe sa wjazdy na osiedla i bicie rekami jak nie nozami innych 10 na 1, w ktorych on bierze udzial.

Opublikowano

Ehhh... Weź złap go za koszulke... jebnij o ziemie/ścianę... I po łbie, radzę uważać i nie trafić czasem w krtań(lub mocno w szczękę) bo można nawet zabić ^.-.

I radzę Ci uważać bo ja kiedyś z kumplem ręce sobie połamaliśmy(ja nadgarstek i koło łokcia on 3-4 palce i gdzieś po środku między łokciem a nadgarstkiem(pęknięcie) bo się praliśmy w korytarzyku małym koło sklepiku i obaj uniknęliśmy ciosów i poszło w ścianę, a że byliśmy wkurwieni to nas to nie zatrzymało, dopiero dyrektor + woźny i zawieszenie na 1 miesiąc...

Tak więc uważaj, aaa i jedna rzecz, najważniejsza TRZYMAJ GARDĘ, lewa/prawa ręka wyżej druga trochę niżej i tą co masz niżej ułożoną jako PIERWSZĄ zadawaj cios...

@@Edit

@@Edit

Nie no Ty to jesteś fajter XDDDDDDDD

8dd8a073806c5ec689b6a6895810b6fa.jpg

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

@Brend

To nie jest takie proste. Nwm czy sie orientujesz ale w Krk sa 2 grupy. Wisła i Cracovia. Oboje oddajemy sie przeciwnym klubom i gdyby on dowiedział sie kim ja bylem moglbym miec jeszcze bardziej przejebane niz mam do teraz. Zreszta bardziej nie honorowe sa wjazdy na osiedla i bicie rekami jak nie nozami innych 10 na 1, w ktorych on bierze udzial.

To sam wjedź w niego nożem :DDDDD

Nie no... nie próbuj nawet nożem wjeżdżać.

Idź z nim na "solo" i go spierz po prostu co Ci ktoś może w necie poradzić? Co filmik ma ci nagrać jak kopać i gardę trzymać ^.-

Jak macie takie akcje z klubami (U mnie są 2 kluby, Unia i Tarnovia, jak Unia wbija w ludzi z Tarnovi z maczetami to potem Tarnovia wjeżdża z bejsbolami i tak w kółko, nawet wychodząc ze śmieciami można złapać wpierdol, co jest dla mnie chore ^.-) to polecam złapać "gimba" i dojechać, proste, może coś się mu w móżdżku przestawi i przestanie robić te "wjazdy"

@@

Tak po za tym to uważaj trochę jeśli jest tak jak mówisz... Można się na tym ostro przejechać i nie zgrywaj chojraka bo Ci się dziewczyna podoba, bo skończysz z rurką w gardle jako warzywko...(nie straszę, przestrzegam)

@@@UP

Nie jestem "fajter"... tylko u mnie są tacy ludzie na osiedlach, że lepiej nie tykać ich... A tak po za tym to po co jakiś gówniany demot wrzucasz?

Chciał to napisałem, proste, a Twój demot to o dupę rozbić, bo jestem spokojny i siedzę w domu na dupie, a po za tym to preferuje walkę na równi a nie wjazd z bejsbolem, maczetą czy innym gównem bo to tak dosyć nie fer, nie sądzisz?? Zresztą mnie  "dawanie komuś w ryja " za nic nie rajcuje tylko dlatego, że ktoś kibicuje innemu klubowi, tylko napisałem mu, mój przykład z życia, żeby uważał bo może się to dla kogoś źle skończyć...

@@@@UP

Zresztą widać, Ty też pewnie fajter... Murzyn w chustce(nie jestem rasistą, od razu mówię) na avku... Czuję respekt pisząc do Ciebie.

Powinienem się bać bo mi wpierdolisz hmm... ^.^

Stwierdziłem to tak, jak ty stwierdziłeś o mnie, zresztą znajdę zaraz jakiś fajny demot, specjalnie dla Ciebie...

@@@@@UP

Proszę bardzo, dla Pana

3225233a4ce8ad21a2350bacf4d4dd8e.jpg

graphic.png

Opublikowano

@up

Jest ryzyko jest zabawa, moje zycie moja sprawa ;)

A co do klubu to jest on dla mnie praktycznie wszystkim.

Nie bd robil akcji z nożem bo to nie o to chodzi zeby go zabic tylko zastraszyć. Jedyne co myslalem to baton. Przywalisz raz a skutecznie, zabić nie zabijesz ( chyba ze w glowe) ale siniaki mozna pożądane nabić.

Co do tej akcji z smietnikiem to raczej zadko sie zdarza zeby atakować nie winne osoby ktore nie maja żadnego powiązania z naszym swiatem. Raczej chodzi poprostu o wyeliminowanie przeciwnikow i przejęcie kontroli nad danym osiedlem.

Opublikowano

@up

Jest ryzyko jest zabawa, moje zycie moja sprawa ;)

A co do klubu to jest on dla mnie praktycznie wszystkim.

Nie bd robil akcji z nożem bo to nie o to chodzi zeby go zabic tylko zastraszyć. Jedyne co myslalem to baton. Przywalisz raz a skutecznie, zabić nie zabijesz ( chyba ze w glowe) ale siniaki mozna pożądane nabić.

Co do tej akcji z smietnikiem to raczej zadko sie zdarza zeby atakować nie winne osoby ktore nie maja żadnego powiązania z naszym swiatem. Raczej chodzi poprostu o wyeliminowanie przeciwnikow i przejęcie kontroli nad danym osiedlem.

Akurat to z śmietnikiem to u mnie nie rzadkość, dziwni ludzie chodzą po tym świecie  <_<

@@

A z tym batonem to się akurat uśmiałem :D

@@@

Przejęcia osiedli się nikomu nie udaję u mnie w mieście... Szczerze to chciałbym, żeby zapanował spokój bo się nawet spać kurwa nie da, jak ci za oknem się drą "Unia pany"

albo inne gówna i szyby rozbijają...

@@@@

Tak w ogóle to nie kibicuje żadnemu klubowi a i tak można zgarnąć wpierdol, za patrzenie się samo, oparte na faktach  :(

Nawet dzieciaki na osiedlu u mnie zaczepiają i "kozaczą" do nich X czy Y... Zła odpowiedź to wpierdol itd. to jest coraz bardziej żałosne i policja powinna coś z tym zrobić, ale to Polska, tu żadne prawa nie obowiązują...

graphic.png

Opublikowano

Wy nigdy tego nie zrozumiecie ;) to jest nasza droga zycia. Jedni wola spedzic zycie normalnie innym właśnie to się podoba. Bo to jest cos cudownego. Tylu prawdziwych braci z ta sama pasja gotowi skoczyc za tobą w ogień. A ta atmosfera na meczach, nie do opisania.

Tutaj w krk ostatnio udało sie przejac os. Tysiaclecia z czego jestem wielce dumny !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...