Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuje Grafika Szablonów www- FeistyGraphic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wredna jedna z najlepszych grafików ;-)

Polecam, prace są świetnie. Zawsze daje z siebie 100%.

Możliwe, że się kiedyś zgłosze :D.

Polecam, pozdrawiam.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Dobry kontakt, szybka realizacja, miła osoba, swoją prace wykonuje rzetelnie i dba o zadowolenie klienta :)

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Nooo, teraz nawet graficzne odświeżenia :D.

Robisz mapy, npc,mooby, bossy, pettt, wierzchowce, bronie, zbroje?

Sorry, tablet.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Nooo, teraz nawet graficzne odświeżenia :D.

Robisz mapy, npc,mooby, bossy, pettt, wierzchowce, bronie, zbroje?

Sorry, tablet.

Zajmuje się tylko grafiką rastrową ew. vectorową :) Co najwyżej mogę stworzyć/edytować tekstury na meshe (bryły 3d) bossów, broni, zbroi etc.

Opublikowano

Czyli nie wyciagniesz np. Jakiejś bronii i nie edytujesz jej tak jak to robi BombWork? Lub jakiegos npc zrobić ? Bo ja nie rozumiem. :D

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Czyli nie wyciagniesz np. Jakiejś bronii i nie edytujesz jej tak jak to robi BombWork? Lub jakiegos npc zrobić ? Bo ja nie rozumiem. :D

Nie zrobi Ci gotowego modelu do gry.

0LsM05U.png

Opublikowano

A jest możliwość edycji npc na nowszy wyglad/model ?

Z takimi pytaniami zapraszam na pw or GG. Jak wspomniałam wyżej, nie zajmuje sie grafiką 3D, reasumując nie zajmuje się tworzeniem/edycja broni, zbroi, npc etc.

Opublikowano

Polecam w 100%-entach :)

Cały czas myślę, czy nie skorzystać z usługi i nie zamówić stronki :)

Piękne, piękne jeszcze raz piękne! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...