Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuje Grafika Szablonów www- FeistyGraphic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak najbardziej polecam Wredna robi piekna grafike !

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Również polecam :)

// Wredna zmieniłaś skype? bo pisałem ostatnio :)

Nie mogę sobie przypomnieć hasa i coś ogólnie wyskakuje jakiś błąd podczas włączania, dlatego też na chwile obecną jedyna formą kontaktu pozostaje gg lub pw na mpc :)

Opublikowano

Najlepszy grafik z jakim miałem okazję pracować, wszystkie pracę, które dostałem spełniały moje oczekiwania, a wręcz przekraczały je.

Zawsze wszystko zgonie z ustalonymi terminami. Cud miód malina, lepszej osoby na tym forum nie znajdziecie :)

Polecam każdemu.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Zdecydowanie jedna z najbardziej uzdolnionych osób na tym forum pod względem grafiki. Kreatywności nigdy jej brak. :P

Polecam serdecznie.

Opublikowano

Kiedyś myślałem że robisz zajebistą grafikę ale lepszą mam od westara i nie liczy sobie nie wiadomo ile.

Wszyscy Ci graficy metinowi robią wszystko tak samo .. Zielsko , Murliz , Wredna i Ci inni. Zrobią jeden napis i jedna ramkę potem będę to przez następne 20 lat prze kolorowywać..

@ mimo wszystko polecam

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Kiedyś myślałem że robisz zajebistą grafikę ale lepszą mam od westara i nie liczy sobie nie wiadomo ile.

Wszyscy Ci graficy metinowi robią wszystko tak samo .. Zielsko , Murliz , Wredna i Ci inni. Zrobią jeden napis i jedna ramkę potem będę to przez następne 20 lat prze kolorowywać..

@ mimo wszystko polecam

Co Ty gadasz gościu? Nie wiem kto to 'westara' ale porównując oby dwie osoby zapewnie ta Twoja robi grafikę amatorsko a Sandra profesjonalnie. I jeśli porównujesz Wredną do gości typu 'Zielsko', 'Murliz' to powinieneś się puknąć w głowę. ;)

Opublikowano

Co Ty gadasz gościu? Nie wiem kto to 'westara' ale porównując oby dwie osoby zapewnie ta Twoja robi grafikę amatorsko a Sandra profesjonalnie. I jeśli porównujesz Wredną do gości typu 'Zielsko', 'Murliz' to powinieneś się puknąć w głowę. ;)

Profesjonalnie ? Te same tabelki tylko zielone , niebieskie i czerwone ? A te pro napisy to nie wieciej niz 10 minut roboty. Jedyne co mi się w tym podoba to te buttony z 4 strony.

I westar nie jest amatorem on nie zajmuję się metinem jak Ci wszyscy pro graficy na tym forum którzy jedyne co robią to marne prezentacje pod marne serwery za marne pieniądze.

Nie mam zamiaru się z wami spinać bo wy to taka "forumowa paczka" wszyscy będziecie jej bronić bo jest dziewczyną czy jakie kolwiek macie ku temu powody. Jednak jako jej "internetowi koledzy" powinniście powiedzieć co może poprawić w swojej grafice a nie ślepo mydlić oczy bo większego  wrażenia nic z tego co wrzuciła nie robi.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

@ mimo wszystko polecam

Szanuje Twoje zdanie jednak chciałabym coś sprostować.

Po pierwsze nie jestem "metinowym grafikiem". Pracuje w tym zawodzie od ponad półtora roku, studiuje drugi rok grafikę komputerową na WIT w Warszawie, mam na swoim koncie kilka certyfikatów, zarówno te wystawiane przez edu pl, czy EITCA. W skład moich projektów nie wchodzą tylko te, dotyczące serwerów prywatnych metin2, czy innych gier online. Wykonywanie projektów na potrzeby w/w gry jest tylko i wyłącznie moją dodatkową pracą, Zwłaszcza, że jest to nadal popularna forma rozgrywki, a o "klientów" nie trudno.

Po drugie, bardzo chciałabym zobaczyć co w moich projektach według Ciebie się powtarza. Jeżeli faktycznie tak jest, to ja osobiście tego nie zauważam bo zawsze staram się dobierać materiały, czy nawet je kupować w bankach zdjęć, indywidualnie na potrzeby projektu. Dodatkowo przypomnę, że ja tworze projekty zgodnie z wytycznymi zleceniodawców. Jeżeli zażyczą sobie konkretną czcionkę, konkretny schemat, czy cokolwiek innego, to już nie jest moją winą, a ja się do tego dostosowuje. Najwyraźniej w moich projektach podoba im się coś konkretnego, co chcą mieć również w swoim zleceniu.

I po trzecie, odnośnie porównania mnie do w/w grafików: Oni mają tendencję, czy tez styl do robienia chociażby szablonów z uwzględnieniem dużej ilości flar (świateł). Jak zauważyłeś, moje projekty sa ich całkowicie pozbawione, ewentualnie ten efekt jest bardzo zminimalizowany. Są to oczywiście według mnie dobrzy graficy, ale nigdy nie porównałabym ich stylu do mojego.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...