Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuje Grafika Szablonów www- FeistyGraphic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodano:
Informacje na temat składania zleceń
Poniżej jest możliwość ściągnięcia pliku pdf, który łatwiej przybliży proces zamawiania zlecenia.
W razie problemów lub niejasności proszę o kontakt poprzez gg.

http://speedy.sh/GhqjH/opis-zlecen-feistygraphic.pdf
https://www.virustotal.com/pl/file/447bb930ceebe5a252e7054f7304dd4237c66faeb115c6f3dc2ae2f2c68ad441/analysis/

Plik do pobrania również w głównym poście.
Pozdrawiam.

Opublikowano

To co robi Kurl, jest dla mnie łatwe do zrobienia. ;-) Wystarczy mi zleceniodawca, który zleci coś w tym stylu.

tak, tak.., ja też tak kiedyś mówiłem, pozdrawiam :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

tak, tak.., ja też tak kiedyś mówiłem, pozdrawiam :)

Nie rób tutaj reklamy Kurlzowi w moim temacie. Przykro mi, ale widocznie nie widziałeś moich wszystkich projektów, wiec nie masz prawa pisać, że nie jestem na jego poziomie.

A To, czy potrafię go przebić, mogę bardzo szybko udowodnić i to bez najmniejszego problemu ;-)

Zresztą, nie ma co się wykłócać i udowadniać swojej racji. Niedługo zostaną udostępnione tutaj moje najnowsze projekty, które myśle, że spokojnie rozwieją wątpliwości ;-)

Opublikowano

Nie rób tutaj reklamy Kurlzowi w moim temacie. Przykro mi, ale widocznie nie widziałeś moich wszystkich projektów, wiec nie masz prawa pisać, że nie jestem na jego poziomie.

A To, czy potrafię go przebić, mogę bardzo szybko udowodnić i to bez najmniejszego problemu ;-)

Zresztą, nie ma co się wykłócać i udowadniać swojej racji. Niedługo zostaną udostępnione tutaj moje najnowsze projekty, które myśle, że spokojnie rozwieją wątpliwości ;-)

czekam z niecierpliwością, pozdrawiam Multitabs  :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Widzę że ktoś tu ma wyparzoną buzię. 

Ode mnie jedna ważna rada, WIĘCEJ SKROMNOŚCI.

Opublikowano

Grafik nie może być skromny, bo nie byłby artystą ;-)

Mówiąc o Twoim zachowaniu i skromności (cecha zachowania człowieka) odnosisz się do grafiki, to ja rozkładam ręce i nie będę dalej próbował z Tobą prowadził wymiany zdań... :)

Opublikowano

nie popisałaś się, 1:0 dla Kurlza, gratki :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia ;-)

it's very easy to be a different but very difficult to be better

Nie zawsze wiara w siebie i swoje zdolności oznacza brak skromności i jest negatywną cechą ;-)

Opublikowano

Punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia ;-)

it's very easy to be a different but very difficult to be better

zaawansowany angielski, gratuluję, ale co to ma do grafiki ?  :ninja:

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Prace są piękne. Polecam!

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Została wprowadzona mała zmiana:

1392258132-U247153.png

WYKONUJĘ:

- Wizualizacje graficzną strony (layout)

-Bannery, sygnatury reklamujące, reklamy interenetowe

-Prezentacje serwera

-Grafikę do clienta (tła logowania, ładowania itp)

-Nowe ikonki przedmiotów

-Edycję szablonów (edycją grafiki już zakodowanego szablonu)

-Grafikę na YT/FB

Info: Skreślone informacje wykonuje tylko w sytuacji pełnej wizualizacji graficznej serwera (wykonanie całej od podstaw).

Pojedynczych zleceń na w/w, skreślone projekty już nie wykonuje.

Zmiana wprowadzone za względu na dużą ilość zleceń i brak czasu na wykonywanie tych "większych".

Dodatkowo informuje, że czas u mnie na wykonanie/przyjęcie zlecenia wynosi aktualnie do 4 dni. Nie podejmuje się współpracy mającej na celu stworzenie projektu "na jutro" lub tym bardziej "na wczoraj", jak co poniektórzy oczekują.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale Twoja Grafika bardzo mi się nie podoba, po prostu może mam inny gust, lecz moim zdaniem Twoje prace są okropne, no nic za małą kwotę polecam.

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale Twoja Grafika bardzo mi się nie podoba, po prostu może mam inny gust, lecz moim zdaniem Twoje prace są okropne, no nic za małą kwotę polecam.

Nie wceluje idealnie w gust każdego ;-) Zwłaszcza, że robię to, co chcą zleceniodawcy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...