Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer z MODAMI! 1.6.4 [17 Modow przygodowych] [Mila atmosfera] [Administracja na Survivalu] [Paczka i opisy modow w temacje] [+Podstawowe Pluginy] !

craftserve1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A moze jakis launcher do tego dacie?

na dniach napiszemy launcher!

Cieniutko. Tylko jeden mod z moich wszystkich propozycji został dodany i to ten który miał być tylko zastępstwem dla innego. I jeszcze to Forestry... na każdym technicznym to jest i mam już tego serdecznie dośyć. Poza tym nowa paczka też waży strasznie dużo nie wiedzieć czemu. Jak ja dam wasze mody do swojej paczki to wszystko zajmuje połowę mniej.

Nie mozna mojej paczki modyfikowac ;p

Inczej zepsujesz moja prace ;/

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodajcie Train Craft, usuńcie Forestry (odstaje od klimatu), zbudujcie kilka miast, zróbcie sieć kolei, rozbudujcie ekonomię (konkretny gracz/grupa graczy produkuje dane dobro i nim handluje), zróbcie sieć kolei. Będzie ładnie :)

Opublikowano

Jak byście chcieli 100% przygodowego serwera to musielibyśie kupić pożądną maszynę i nie ustawiać borderu mapy, ew. zbudować ogromną mapę z dungeonami + resety serera co jakieś 2-3 tygodnie, bo graczom znudziło by się bieganie po mapie lub było by wszystko już zdobyte :)

Opublikowano

@UP Przeczytaj proszę poprzednie posty jak i w temacie widniejące "17 modów przygodowych". Poza tym jak na taką maszynę to te 17 modów to i tak za dużo. Dowodem na to są problemy z wbiciem na serwer w piątek/sobotę.

Opublikowano

Jak byście chcieli 100% przygodowego serwera to musielibyśie kupić pożądną maszynę i nie ustawiać borderu mapy, ew. zbudować ogromną mapę z dungeonami + resety serera co jakieś 2-3 tygodnie, bo graczom znudziło by się bieganie po mapie lub było by wszystko już zdobyte :)

Zobaczemy ;p!,

Jeśli dodasz dużo modów na RPG, albo jakieś z 20 to masz co robić. Więc widać się nie znasz na tym.

Dziekuje!

@UP Przeczytaj proszę poprzednie posty jak i w temacie widniejące "17 modów przygodowych". Poza tym jak na taką maszynę to te 17 modów to i tak za dużo. Dowodem na to są problemy z wbiciem na serwer w piątek/sobotę.

Wiem, Postaram sie zwiekszyc zasoby :p

Opublikowano

Nie modyfikowałem twojej paczki tylko sprawdziłem ile zajęłaby moja paczka gdybym użył takich samych modów co ty i wyszło na to, że moja waży połowę mniej. Póki nie macie launchera proponuję dodać opcję ściągnięcia paczki samych modów z configiem, czyli jakieś 50mb, bo waga tej paczki dosłownie odstrasza xD. Ilość modów sama w sobie nie jest ważna, ważne jest czy te mody są ciężkie czy nie. Szczególnie mody dodające światy obciążają serwer. Czekam na addony do TC >.<

bipsMal.png

Opublikowano

Wiem, że 17 wystarcza. Ale to nie są wszystkie przygodowe. Ja mam frajdę. Mi się podoba granie tam.

Opublikowano

Nie modyfikowałem twojej paczki tylko sprawdziłem ile zajęłaby moja paczka gdybym użył takich samych modów co ty i wyszło na to, że moja waży połowę mniej. Póki nie macie launchera proponuję dodać opcję ściągnięcia paczki samych modów z configiem, czyli jakieś 50mb, bo waga tej paczki dosłownie odstrasza xD. Ilość modów sama w sobie nie jest ważna, ważne jest czy te mody są ciężkie czy nie. Szczególnie mody dodające światy obciążają serwer. Czekam na addony do TC >.<

Addony zostana dodane w wersji 1.2 :D

Wiem, że 17 wystarcza. Ale to nie są wszystkie przygodowe. Ja mam frajdę. Mi się podoba granie tam.

No nie wszystkie ;p, ale BC musze zostac bo z niego mozna zrobic kilka fajnych itemkow :D

@ref

Opublikowano

Dostałem bana za napisanie, że Erza to może być 30 letni Wojtek. - Dla administacji.

Erza: Gracz, który jest faworyzowany przez ADM. tzn. Wybudował dla niego dom. Albo jej.

Nie polecam ogółem serwera.

Jedyne plusy to fajne mody.

Ale minusy:

- Lagi

- Administracja, która pomaga graczom, dokładnie dziewczynom. 

- Słaby spawn.

- Bany za nic.

Jedynym słowem określam ten serwer. Szit.

Gram ze względu na mody. Bo ogółem oceniając resztę to jest dużo do pożyczenia.

Opublikowano

Dostałem bana za napisanie, że Erza to może być 30 letni Wojtek. - Dla administacji.

Erza: Gracz, który jest faworyzowany przez ADM. tzn. Wybudował dla niego dom. Albo jej.

Ale minusy:

- Lagi

- Słaby spawn.

- Bany za nic.

Ehh kolejny rage po tym, że dostał bana i pewnie ze swojej winy.

Po pierwszy byłem przy tym jak pisałem o Erzie, że ma 30 lat i zwie się Wojtek itp.

wszyscy jakoś się z tego śmiali, nawet admin i jakoś cie widziałem na serwie przez kolejne jakieś 5-10 minut, bo poszedłem ;d

Skoro teraz dopiero nie polecasz serwer to czemu w ogóle grałeś, a lagów to ja przynajmniej nie mam.

Po co komu jakiś wypicowany, ekstrawagancki spawn skoro dobrze można grać z normalnym mało rozbudowanym, jakoś wątpię by ktoś spędzał czas na serwie na spawnie ;x

Już wcześniej wdzierałeś się w jakieś kłótnie gdzie ci groziło banem czasowym i byłeś tym niewinnym.

Ogólnie to nie wiem czy wierzyć ci na słowa, że są faworyzowani gracze itp. bo to wygląda jak typowy rage po banie.

Opublikowano

Zapowiadało się fajnie ale ja póki co mam takie lagi, że nie mogę się zalogować przy 9 graczach online. Przez to co chwilę ginę zamurowany. Napiszcie jak to się zmieni bo nie mam w co grać xD

bipsMal.png

Opublikowano

Mod More-Furnaces nie został zainstalowany jak napisałeś, że został dodany, nie został wypakowany po pierwsze to nie podziała xD

o LOL, jak ja moglem cos takiego zrobic!, (Nie dziw po paczke robilem o 1 w nocy i zeszlo do 3)

Ale minusy:

- Lagi

- Słaby spawn.

- Bany za nic.

Widzialem SS od administratora!, Nie masz sie czyms szczegulnym chwalic

Ehh kolejny rage po tym, że dostał bana i pewnie ze swojej winy.

Po pierwszy byłem przy tym jak pisałem o Erzie, że ma 30 lat i zwie się Wojtek itp.

wszyscy jakoś się z tego śmiali, nawet admin i jakoś cie widziałem na serwie przez kolejne jakieś 5-10 minut, bo poszedłem ;d

Skoro teraz dopiero nie polecasz serwer to czemu w ogóle grałeś, a lagów to ja przynajmniej nie mam.

Po co komu jakiś wypicowany, ekstrawagancki spawn skoro dobrze można grać z normalnym mało rozbudowanym, jakoś wątpię by ktoś spędzał czas na serwie na spawnie ;x

Już wcześniej wdzierałeś się w jakieś kłótnie gdzie ci groziło banem czasowym i byłeś tym niewinnym.

Ogólnie to nie wiem czy wierzyć ci na słowa, że są faworyzowani gracze itp. bo to wygląda jak typowy rage po banie.

Wlasnie, Osoba ktora zlamie regulamin i dostaje bana zaczyna pisac posty ktore nie moja celu!

Zapowiadało się fajnie ale ja póki co mam takie lagi, że nie mogę się zalogować przy 9 graczach online. Przez to co chwilę ginę zamurowany. Napiszcie jak to się zmieni bo nie mam w co grać xD

Niekiedy sa u nas takie lagi spowodowane przeciazeniem. Ale juz napisalem do hostingu na HelpDeska!

(Jak cos takiego jest to nie siedz na serv) :D

Opublikowano

To jest takie coś - Ktoś może mieć skin dziewczyny, a równocześnie być 30 letnim Wojtkiem.

2 raz jak napisałem to z Wojtkiem to dostałem bana na 10 minut.

A jak wróciłem i napisałem " pomagaj dalej 30 letnim Wojtkom ". Dostałem na 30 minut.

Więc powiedz mi, który punkt regulaminu złamałem? Koślawy adminie?

Opublikowano

To jest takie coś - Ktoś może mieć skin dziewczyny, a równocześnie być 30 letnim Wojtkiem.

2 raz jak napisałem to z Wojtkiem to dostałem bana na 10 minut.

A jak wróciłem i napisałem " pomagaj dalej 30 letnim Wojtkom ". Dostałem na 30 minut.

Więc powiedz mi, który punkt regulaminu złamałem? Koślawy adminie?

Trzemu mnie obrazasz?, Mam dowody wiec nic nie udowodnisz...

Opublikowano

Malo modow, ale to dobrze poniewaz nie kazdy uciagnie 40. :D Duzo modow jest tutaj takich jak w moim modpacku osobistym z ktorego nagrywam, wiec mysle ze ogarne.

Zaczynam gre z chlopakiem mam nadzieje ze bedzie spoczko. Paczka prawie sie pobrala. W koncu bede mogla pograc na modach z roznymi osobami :D.

W razie jakichkolwiek opinii na temat graczy i gry, ew. zazalen - bede pisac.

@Edit - JAK ODPALIC TA PACZKE? o.O nie ma instalatora i troche sie pogubilam

| nie rozmawiaj z hejterami. banuj ich. | KLIK | GRAFIKA | TEKSTY |

Opublikowano

Malo modow, ale to dobrze poniewaz nie kazdy uciagnie 40. :D Duzo modow jest tutaj takich jak w moim modpacku osobistym z ktorego nagrywam, wiec mysle ze ogarne.

Zaczynam gre z chlopakiem mam nadzieje ze bedzie spoczko. Paczka prawie sie pobrala. W koncu bede mogla pograc na modach z roznymi osobami :D.

W razie jakichkolwiek opinii na temat graczy i gry, ew. zazalen - bede pisac.

@Edit - JAK ODPALIC TA PACZKE? o.O nie ma instalatora i troche sie pogubilam

Jezeli masz premium no to wrzucasz cale .minecraft do %appdata%

a jak masz Non-Premium to szukasz jakiegos launchera ktory ci to odpali :D

(na By zyczu nie dziala)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...