Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer z MODAMI! 1.6.4 [17 Modow przygodowych] [Mila atmosfera] [Administracja na Survivalu] [Paczka i opisy modow w temacje] [+Podstawowe Pluginy] !

craftserve1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer z Modami 1.6.4!

Witaj, Chciałbym ci przedstawić serwer z modami na którym administracja jak i gracze swobodnie graja!
Chwilowo znajduje się 17 modów! Które opisałem na dole ;p
IP znajdziecie w paczce która zamieściłem na dole !
Tutaj macie główna stronę ModPack'a: (Download, Opisy)

http://download.czarno.pl/

Skan ModPack: (Sorry ze takie ale virustotal.com przyjmuje pliki do 64mb)

flfp3b.jpg

Modyfikacje:
TwilightForest - Dodaje Morczny Swiat!
BuildCraft - Dodaje Troche mechaniki do naszego survivala, Inaczej dodaje przyjemne rury ktore moga transportowac nasze itemki!
IngameInfo - Informacje o czasie, dniu, biomie itp
CraftGuide - Wszystkie craftingi receptur pod litera G
TreeCapitator - Realistyczne scinanie drzew
OptiFine - Pomoc dla naszego Komputera
BiblioCraft - Dodaje mozliwosc ozdobienia naszego domu w meble
ExtrabiomesXL - Duzo nowych biomow
IronChest - Dodatkowe skrzynki, mieszczace wiecej itemkow
InventoryTweaks - Szybkie segregowanie itemkow w EQ
TConstruct - Nowe Narzedzia!
MagicalCrops - Nowe uprawy
ZansMinimap - Mala mapka pokazujaca graczy, mobow itp
BattleTowers - Wieze walk
Thaumcraft 4 - Mozesz sie pobawic w czarodzieja, i wladac magia
BackPack - Dodaje do naszej gry plecaki
GalactiCraft - Ten mod umozliwia wyruszenie w kosmos za pomoca swojej rakiety!

DamageIndicators - Gdy uderzymy kogos lub cos to nam sie pokazuje ilosc jego zycia.
Metallurgy - Dodaje do naszej gry wiecej narzedzi, EQ itp!
More-Furnaces - Dodaje nowe Piecyki!
RancraftPengForge - Chcesz pierwszy raz w Minecraft spotkac Pingwina? i zrobic sobie z niego zbroje?
More Nature - Cos podobnego do Mo'Creatures, Ale inne zwierzeta/potwory.
Forestry - Pszczulki, Specialne drzewa, Automatyczne farmy itp!
Sync - Chcesz zrobic wlasnego klona? Nic trudnego!.
BetterStorage - Od teraz mozesz zalozyc kutke na skrzynie i posiadac wlasny klucz

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lista modów nie zachęca do wbicia paczka niemal "industrialowa" ale obcięta i nazwana przygodową żadnych ss ...

to samo można znaleźć na każdym innym serwie dodaj jakieś bardziej "przygodowe" mody bo twilight forest i galacticraft/thaumcraft da się rady mocno uprzemysłowić.

Po za tym gdzie jest skan ? ;D

signature.png

Opublikowano

Jest mało modów, lecz są wybrane te najfajniejsze(według mnie). Zasysam paczkę i wchodzę! Macie jakiegoś ts'a? :D

Wybieralem te najfajniejsze ;p, Nie posiadamy ts3 ;9

Lista modów nie zachęca do wbicia paczka niemal "industrialowa" ale obcięta i nazwana przygodową żadnych ss ...

to samo można znaleźć na każdym innym serwie dodaj jakieś bardziej "przygodowe" mody bo twilight forest i galacticraft/thaumcraft da się rady mocno uprzemysłowić.

Nigdy nie byles na serwerze wiec sie nie udzielaj, Serwer byl robiony na tryb przygodowy (Oprucz moda BC)

Opublikowano

Wybieralem te najfajniejsze ;p, Nie posiadamy ts3 ;9

Nigdy nie byles na serwerze wiec sie nie udzielaj, Serwer byl robiony na tryb przygodowy (Oprucz moda BC)

Nie byłem bo nie ma skanu ? po za tym z tego co mi się wydaje wymagany jest skan .... 

jeszcze 1 czy w mojej wypowiedzi wyraziłem się negatywnie o serwerze ? ja wyraziłem się negatywnie o prezentacji ....

signature.png

Opublikowano

Zasysam paczke i zaraz wbijam. Brakuje mi jedynie addonów do thaumcrafta typu Thaumcraft Extras i Thaumic Tinkerer :3

A i można paczkę tylko z modami i configiem ??

Opublikowano

Mógłbym prosić o ip serwera, bo wrzucałem tylko folder mods, bo skanu nie ma. :)

IP: MafiaPack.GoMc.PL

(Wrzuc tez folder config)

Zasysam paczke i zaraz wbijam. Brakuje mi jedynie addonów do thaumcrafta typu Thaumcraft Extras i Thaumic Tinkerer :3

A i można paczkę tylko z modami i configiem ??

Czekamy, Bede dodawal mody (Zoaczymy)

Skan 1h

Juz sie robi :P

Opublikowano

Po za tym gdzie jest skan ? ;D

Hahaha ty to nazywasz paczką niemal "industrialowa" gdzie jest tylko jeden mod typowo techniczny.

Nienawidzę tego nastawienia części ludzi którzy oczekują od każdego serwera na modach by były z modami technicznymi, a raczej musiały by być.

I nie wiem jak byś uprzemysłowił twillight i thaumcraft tylko z buildcraftem, te dwa mody nie są typowo techniczne zwłaszcza twillight.

Opublikowano

Hahaha ty to nazywasz paczką niemal "industrialowa" gdzie jest tylko jeden mod typowo techniczny.

Nienawidzę tego nastawienia części ludzi którzy oczekują od każdego serwera na modach by były z modami technicznymi, a raczej musiały by być.

I nie wiem jak byś uprzemysłowił twillight i thaumcraft tylko z buildcraftem, te dwa mody nie są typowo techniczne zwłaszcza twillight.

Szczera Prawda, Przychodza tu takie osoby i spamia!

I w dodatku nie umia pisac poprawnie nazw modow ;p

Opublikowano

Szczera Prawda, Przychodza tu takie osoby i spamia!

I w dodatku nie umia pisac poprawnie nazw modow ;p

A teraz się popisz i powiedz mi gdzie popełniłem błąd w nazwie modyfikacji ? 

Po 2 nie kalecz języka polskiego mamy tak zwane "dziwne literki" między innymi :

ąćęźżó proszę ich używać po 2 prezentacja łamała regulamin ;(

signature.png

Opublikowano

O ludzie... tak ciśniecie go tylko dla tego że jest mało modów oraz są to jakieś zwykłe czy coś :O a mi się podobają i chętnie zagram i zobaczę, tylko niech tego scana doda i linka do download ;).

Opublikowano

Mama cie nauczyla tego, Bo mi sie nie wydaje!

Prosze cie wyjdz z tego tematu!

Bo nie warto, uwierz mi ;p

Skan: (Sorry ze zdjecie ale ten skaner co w regulaminie jest to przyjmuje tylko do 64mb)

flfp3b.jpg

@EDIT

czemu mi ip nie działa

IP bedzie odrazu w paczce! :D

O ludzie... tak ciśniecie go tylko dla tego że jest mało modów oraz są to jakieś zwykłe czy coś :O a mi się podobają i chętnie zagram i zobaczę, tylko niech tego scana doda i linka do download ;).

Dzieki za wyrozumialosc!

Opublikowano

Mam kilka zastrzeżeń co do paczki:

1. Bardzo duża waga jak na tą ilość modów.

2. Buildcraft w paczce przygodowej, choć są golemy z Thaumcrafta przez co mody się wykluczają z pewnych fukcji.

3. CraftGuide jest ok ale NEI wydaje się lepszą alternatywą. Ma większą funkcjonalność.

4. Backpack - duże zagrożenie ze względu na kopiowanie. Zawsze ktoś znajdzie sposób na to xD Ludzie są strasznie kreatywni jak chcą oszukiwać.

5. Galagticraft wydaje mi się, że klimat nie pasuje do reszty poza Buildcraftem.

6. Osobiście lubię addony do thaumcrafta. Więcej magii to więcej zabawy.

Powodzenia po raz kolejny xD ~Alchemik

bipsMal.png

Opublikowano

Jak dodacie flint lock mod,metalurgy to napewno zagram,bo nie za bardzo lubie magie

Modyfikacje metallurgy dodam w następnej wersij 1.1

Mam kilka zastrzeżeń co do paczki:

1. Bardzo duża waga jak na tą ilość modów.

2. Buildcraft w paczce przygodowej, chodź są golemy z Thaumcrafta przez co mody się wykluczają z pewnych fukcji.

3. CraftGuide jest ok ale NEI wydaje się lepszą alternatywą. Ma większą funkcjonalność.

4. Backpack - duże zagrożenie ze względu na kopiowanie. Zawsze ktoś znajdzie sposób na to xD Ludzie są strasznie kreatywni jak chcą oszukiwać.

5. Galagticraft wydaje mi się, że klimat nie pasuje do reszty poza Buildcraftem.

6. Osobiście lubię addony do thaumcrafta. Więcej magii to więcej zabawy.

Powodzenia po raz kolejny xD ~Alchemik

Dobre podejscie do tematu ;p, Umiesz opisac co ci nie pasuje (Nie tak jak inni, czyli odrazu krytyk) Teraz odpowiem ci na kazde pytanie ;D

Jest to wersja 1.0 dlatego jest tak duzo niepelnosprawnosci, w wersji 1.1 duzo poprawie! ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...