Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VictoriaMT2 [Dedyk] [Easy]

kolozmetka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 438
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2 dni temu .

Skanowal AVG ja tez skanowalem AVG a teraz tym czyms co on se pobral

nie pierdol głupot... nie dali ci sm czy jak ? ...  2k wirusow jako jedyny ma...

Opublikowano

Nadal proszę o zrobienie launchera, ale administracja nawet nie raczy odpisać .

Opublikowano

Bardzo fajnie się zapowiada, zapewne wejdę, ale wyczuwam pliki Ali*ne2 trochę przerobione ;p
A tak wg to mam pytanie te KD co są u handlarzy to są + ile i do + ile się ulepsza ?

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

nie pierdol głupot... nie dali ci sm czy jak ? ...  2k wirusow jako jedyny ma...

Czy ty jesteś jakis po....... ?

To nie mój skan tylko kolegi typie ..

ja mam 8 wirusó

http://www.youtube.com/watch?v=bfVCiEXTuKM&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg&feature=c4-overview

cdyf.png

~~ Potrzebujesz reklamy swojego serwera Metin2 ? http://www.mpcforum.pl/topic/1143597-zostane-reklama-twojego-serwera-metin2-youtube/ ~~

Opublikowano

ja mialem 13 wirusow w kliencie podczas rozpakowywania ale nie bylo przezutow na kompa bo wykonalem pelny skan i czysty . Nie wiem jak tera czy te 13 plikow mi usunelo z klienta i nie wiem czy bedzie funkcjonowal poprawnie

5sc6.jpg

Opublikowano

Chcecie mieć dowody ze jest 2k+ + wirusów? wyłaczylem firewall avasta na 10min, poszlem i już było ok , patrze co 10sek wykryto zagrozenie, skanuje a tu 600wirusów po 6min , weezy mowi prawde, zrobcie tak jak mowie, wylaczcie firewall i macie dowod, 2000wirusow , jak skończy mi się skanować to wam rzuce ss :)

@aw

serwer fajny by był, w kliencie wirusow,jak mi komp padnie to porozmawiamy inaczej

Opublikowano

bo ten virus sie rozprzestrzenia po kompie i wszystko zaraża w tym momencie niby uploadują czystego clienta, zobaczymy

Opublikowano

Chcecie mieć dowody ze jest 2k+ + wirusów? wyłaczylem firewall avasta na 10min, poszlem i już było ok , patrze co 10sek wykryto zagrozenie, skanuje a tu 600wirusów po 6min , weezy mowi prawde, zrobcie tak jak mowie, wylaczcie firewall i macie dowod, 2000wirusow , jak skończy mi się skanować to wam rzuce ss :)

@aw

serwer fajny by był, w kliencie wirusow,jak mi komp padnie to porozmawiamy inaczej

to po co wyłaczyłes ochrone ?  ;facepalm;  

jak macie dobrego antywirusa np eseta to wam wyleczy te pliki

Opublikowano

bo ten virus sie rozprzestrzenia po kompie i wszystko zaraża w tym momencie niby uploadują czystego clienta, zobaczymy

Skad masz info ze robia czystego?

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

ta, a ja czekam na launchera xD

3 raz juz to piszesz... teraz maja wazniejsze sprawy a nie jakis launcher

Opublikowano

Hahaha. "poszłeś" "wyszłeś" "przyszłeś" a tu surprise? Jaka szkoda, ale wytłumacz po jaką pieczarkę wyłączyłeś ognistą ścianę? Boże.. widzisz i nie grzmisz

anonymous-sg-sruba.png

Opublikowano

hmm. .. launcher ma mniej mb i mozna wkleic go do kazdego metina, wiec jest to szybsze niz klient ktory ma 1gb ;3 .

Opublikowano

hmm. .. launcher ma mniej mb i mozna wkleic go do kazdego metina, wiec jest to szybsze niz klient ktory ma 1gb ;3 .

Po 1 twoj problem ze masz neta z biedronki

Po 2 w launcherze nie widac wszystkiego eq wiec jest do bani

Opublikowano

Za 50zł macie internet 10mb/s w neostracie i klient w 5 min pobrany ... Sam miałem 1mb/s wiec wiem co to pobierać clienta w 12h ...

Aw@ Kiedy strona ? I czy buff bd potrzebny?

Zaczepie może porucham :D

Opublikowano

Ale tylko Ty o ten launcher placzesz wiec daj sobie juz siana i nie spam, wazniejszy jest teraz czystli client i bezproblemowy start, niz jeden placzek ktory nie potrafi sobie pobrac 800mb... :x

Na server mam nadzieje zawitam, o ile bedzie czysty client :D

Prezka ladna, 8/10 :)

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...