Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VictoriaMT2 [Dedyk] [Easy]

kolozmetka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 438
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tyle przygotowań do startu i w kliencie wirusy wykrywa? Znajdźcie te pliki i naprawcie żeby było ok.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo,wykrywa wirusy przez binke.

Prmk skanował i jak widać wirusów zero,jednakże avast może coś wykrywa.

Upa już na inny hosting i także będzie skan aby nie było wątpliwosci czy client ma wirusy..

Pozdrawiam!

True!

Opublikowano

@2xUP

Nie będą zmieniać dla jednej osoby bonów specjalnie, nie podoba się to idź na harda.

To jest EASY. Czyli z angielskiego ŁATWY.

Nadal mi forum ani strona główna nie działa a brackiemu na laptopie działa... ;/

VNp6c2U.png

Opublikowano

zagram spk sie zapowiada ale bony max mi sie nie podobaja za latwo bedzie    z bonami  za latwo w chu......  dajcie ciezej

właśnie wg. mnie bonusy dobrze że łatwo będą się wbijac przynajmniej na bonowaniu nie będzie trzeba poświęcac czasu na bonusy, tylko na zdobywaniu ulepszaczy oraz na wbijaniu lvl'i. Wiecie kazdemu niedogodzi:) Widzimy się w grze:3

Opublikowano

@2xUP

Nie będą zmieniać dla jednej osoby bonów specjalnie, nie podoba się to idź na harda.

Nadal mi forum ani strona główna nie działa a brackiemu na laptopie działa... ;/

forum.dokładnanazwaserwer.pl

musi działać.

Opublikowano

zagram spk sie zapowiada ale bony max mi sie nie podobaja za latwo bedzie    z bonami  za latwo w chu......  dajcie ciezej

Jak chcesz ciężej to idź na harda proste, to jest easy więc ma być easy :)

Opublikowano

Tak jak mówiłem wirusy które nie są tylko przez binkę ale w każym dll są..

Zagrałbym na innym kliencie. Nie lepiej zrobić czysty folder pack i dać graczą do innego clienta?

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Serw na parę dni czy postoi dłużej? Na ile macie maszynę wykupioną? Dlaczego taki okropny system ulepszeń? ;d

2662114216934981012447.png

Opublikowano

@2xUP

@2xUP

pandora to tez jest easy a jednak bony  sie zmienia ciezej     kur bo bonow zmieniac nie umiesz dziecko 10lat i kur trudno mu do tego bs jakby sie zmienialo reczenie to bys plakal    

Opublikowano

Nie dziala ss

http://iv.pl/images/88483715588631954236.jpg

teraz powinno dzialac

UP

Zbroje mi sie podobaja kazdy ma inny gust dlatego sa kostiumy i beda updejty serwer nie jest na pare dni. True jest sponsorem kilku serwerow i kazdy jest z niego zadowolony (my rowniez)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

pandora to tez jest easy a jednak bony  sie zmienia ciezej     kur bo bonow zmieniac nie umiesz dziecko 10lat i kur trudno mu do tego bs jakby sie zmienialo reczenie to bys plakal    

Ogarnij się trochę i naucz się poprawnie pisać wieśniaku.

Skąd kostiumy, bo chyba nie doczytałem.

VNp6c2U.png

Opublikowano

właśnie wg. mnie bonusy dobrze że łatwo będą się wbijac przynajmniej na bonowaniu nie będzie trzeba poświęcac czasu na bonusy, tylko na zdobywaniu ulepszaczy oraz na wbijaniu lvl'i. Wiecie kazdemu niedogodzi:) Widzimy się w grze:3

ta ale skro lvl pewnie sie szybko wbije eq tez bony sa zawsze  na 1 miejscu tak bo masz 1 bona lepszego i jestes lepszy w pvp a to bedzie tak ze dziecko  co grac nie umie bedzie mialo dobre bony   

Opublikowano
http://iv.pl/images/88483715588631954236.jpg

teraz powinno dzialac

UP

Zbroje mi sie podobaja kazdy ma inny gust dlatego sa kostiumy i beda updejty serwer nie jest na pare dni. True jest sponsorem kilku serwerow i kazdy jest z niego zadowolony (my rowniez)

Skoro skanowales esetem to czemu ty nie masz wirusow a ja mam? a tez posiadam noda

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Skoro skanowales esetem to czemu ty nie masz wirusow a ja mam? a tez posiadam noda

Mi dziwnym trafem i Bemkowi nie wykrywa a specjalnie pobralem clienta z mega.co.nz zaraz sprawdze jeszcze cos tymczasem zw 30min.

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...