Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deliner.pl [Dedyk] [Medium]

DelinerRafal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prosze o usuniecie moich obrazkow z prezetnacji czyli fryzur ;) kradzionych z mojego serwa landoramt2

hahah nawet wam się nie chcialo moich ssów wrzucic na wlasny hosting tylko zywcem z prezki, usunolem je z imageshacka mojego i znikły z waszej prezki ha xD

taki super z ciebie haker, jedyne obrazki jakie znikly to fryzury, no normalnie szantaz na calego, Putin leci do Ciebie wrakiem Tupolewa z magicznymi jednorozcami na negocjacje, a krasnoludki plyna Arką Noego

serwer nie jest dnem bo serwer jest dobry jako serwer sam w sobie tj. pliki zawartosc itp ale podkrecanie licznika i podejrzana administracja nie zachecaja ;/

zhda.png

Opublikowano

Gra sie przyjemnie , moze gybyscie nie zajebali na początku sprawy byłoby z te 400 osob . A tak to ledwo 150 sie kula .  Bynajmniej mogliście nie zniżać do poziomu biedy i podkręcać licznika .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Gra sie przyjemnie , moze gybyscie nie zajebali na początku sprawy byłoby z te 400 osob . A tak to ledwo 150 sie kula .  Bynajmniej mogliście nie zniżać do poziomu biedy i podkręcać licznika .

Na poprzedniej wersji grąło ponad 800 osób a obecnie 340. Wiem jest to ogromny spadek ale nie zmienia to faktu że serwer działa i serdecznie zapraszam.

Opublikowano

Na chwilę obecną nie da się zalogować, chyba coś im padło ;). Kiedy (czy wgle) będzie forum? Myślę, że przydałoby się, bo nie ma gdzie problemów zgłaszać?

Opublikowano

te pliki są tak zbugowane, że nawet sobie nie zdajecie sprawy . naprawicie bugi a one same się wytwarzają szkoda gadać .. zróbcie własne pliki a nie grayst to się przejadło .. no i padajace logowanie co 1h, napisać wam skrypt ... ?

Opublikowano

@eleshar

to 2 raz sie zdarze od 7 lutego ze pada logowanie i nie mozna grac , a ty tutaj mowisz o padajacym logowaniu co 1h .... dzizas  byle by udupic serwer ..

sygnaturkadw.png

Opublikowano

liczba graczy spada powoli widze , bo jeszcze pol godziny temu 130 bylo ;d nie wiem co ile sie to aktualizuje

sygnaturkadw.png

Opublikowano

Nie no, mam wrażenie, że ten zespół ma wszystkich głęboko w ... .

Weźcie się ogarnijcie. Kontakt z Wami jest baaardzo minimalny. No może na ts'ie, ale sam nie wiem jak tam często jesteście.

Robicie jakieś konserwacje, ale zero informacji czego one dotyczą.

Załóżcie byle jakie forum i już to ułatwi trochę kontakt. 

Wczoraj była wiadomość o OX'ie i na tym się skończyło. Myślicie, że to załatwi sprawę, wszyscy będą szaleć i oczekiwać na marny konkurs OX, a Was zaczną wielbić?

Zacznijcie informować graczy co się dzieje na serwerze, zacznijcie się z nimi kontaktować, bo jak widzę to Was interesuje to, by nie było włamów na serwer oraz żeby było jak najwięcej kaski z IS.

Więcej komunikacji i powinno być w porządku, bo jak na razie to o Teamie krążą same legendy, a nie długo pewnie zjawicie się w programie "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie".

Opublikowano

Nie ,żeby coś ale która to reaktywacja 5-10?? na plikach grayst było tyle reaktywacji ,że każdy rzyga tymi serwami . Nie powiem lourt zrobił dobre pliki ,ale co z tego jak każdy baran to wykorzystuje i dla siebie zrobi serwa...

@AW .Czy z niebieskiej śmierci dalej dropią przywołania bossów ?

Opublikowano

zrobie jakas nowa preze i zmiencie nazwe to moze zagram bo malo ludzi hlahła :D

WCALE NIE JESTEM NOOBEM!

Opublikowano

Serwer super, ale po tym jak padl po pierwszej odslonie gra tyle osob ze krew zalewa ;f zrobcie cos z tym bo planujemy przestac grac i inni predzej czy pozniej tez tak zrobia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...