Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deliner.pl [Dedyk] [Medium]

DelinerRafal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stroje z bonem na ludzi możesz dropnąć w grze pozostaje kwestia petów i fryzurek, które moim zdaniem też powinny być jakoś dostępne w grze. Pierwsza odsłona była spoko, dopóki mnie nie okradziono ;). Myślę jednak, że zagram jeszcze raz, bo mimo wszystko serwer był spoko. Miejmy nadzieję, że serwer został lepiej zabezpieczony i podobne sytuacje się nie powtórzą. Co do tego, że serwer kiedyś padnie to jest pewne przecież to priv, więc nie wiem czemu hejty lecą. Pozdro dla ludzi grających dla zabawy a nie dla TOPki :)

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przed startem naprawcie skile typu: aura, silne, berek itp.

Bo gdy padnie się z aktywnym skilem, to po wstaniu nie można go aktywować.

No i jeszcze zwiększcie szanse na bony 3x 15%.

I jak to jest ze zbrojami po stalce na +0 jak się je spali na +1 bodziem? (nie wiem jaka jest szansa na ulepszenie).

Dodajcie marmurki dzikusów i pająków, albo do sklepu, albo do dropu ze skrzyni.

Edit:

Forum nie działa.

To do tej listy mógłbym dorzucić jeszcze:

Wszystkie przedmioty z IS, dostępne w grze.

Opublikowano

Bez ISu nic nie zrobimy w pvp i to dosłownie. Nie polecam.

W grze mozna kupić a tak btw

To kostiumy dropia

x

Opublikowano

Szkoda że wszystko od nowa, bo miałem eq już trochę zrobione i żal teraz stracić :(
No ale może zagram, bo mimo wszystko było fajnie.
Ale jak znowu zacznie się włamywanie, navi itd. to spierdalam bo nie chcę znowu stracić czasu na marne.

Game Over

Opublikowano

Mam pytanie :> Po ile są zmianki 1/5 u npc ? ( Nie ile sztuk tylko ile kosztują :D )

Łatwo zdobyć Stal / Zatruty ?

60730268349483218925.png

Opublikowano

Mam pytanie :> Po ile są zmianki 1/5 u npc ? ( Nie ile sztuk tylko ile kosztują :D )

Łatwo zdobyć Stal / Zatruty ?

Zmianki są za free (czyt. 0 Yang)

Stalek jest pełno na rynku już po 2 dniach od startu, gorzej z Zatrutym :p

Opublikowano

client ten sam ? zagram osobiscie grałem tam tylko 1 dzień i serwer padł , ale nie wydawał sie dnem jak to wszyscy piszą bez zabezpieczeń na serwerze nie było lagów , jakiś problem z chanelami był ale ogólnie grało sie bardzo dobrze. wieć jak najbardziej polecam dla ludzi którzy lubią pograć a nie narzekać , że słabe zabezpieczenia czy jakiś koleś to ktoś tam :D to tylko gra - szkoda że nie którzy to traktują bardzo poważnie;)

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

client ten sam ? zagram osobiscie grałem tam tylko 1 dzień i serwer padł , ale nie wydawał sie dnem jak to wszyscy piszą bez zabezpieczeń na serwerze nie było lagów , jakiś problem z chanelami był ale ogólnie grało sie bardzo dobrze. wieć jak najbardziej polecam dla ludzi którzy lubią pograć a nie narzekać , że słabe zabezpieczenia czy jakiś koleś to ktoś tam :D to tylko gra - szkoda że nie którzy to traktują bardzo poważnie;)

Zostaje ten sam.

Opublikowano

Ponawiam:

I jak to jest ze zbrojami po stalce na +0 jak się je spali na +1 bodziem? (nie wiem jaka jest szansa na ulepszenie).

Forum nie działa.

Opublikowano

z doświadczenia wiem, że reaktywacje wypadają słabo, nie odzyskacie już starych graczy. Mimo wszystko, powodzenia.

Opublikowano

Ponawiam:

To jest normlane że czeka sie na załadowanie skila.

Bony sa odpowiednie. Lekko poprawione.

Szansa na ulepszenie jest podana w kliencie.

Dropią z mobów do eq

Forum nie działa.

Opublikowano

Grałem na 1 edycji, grało sie fajnie.

Ale żałuje straconego czasu i pier**lenia sie znowu z robieniem eq dropieniem itd.

Nie polecam, btw wątpie ze bedzie 200+ osób.

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Ponawiam:

To jest normlane że czeka sie na załadowanie skila.

Nie, to nie jest normalne. Kiedyś może i było normalne, ale teraz nawet na PL'u jest tak, że jak się zginie to od razu po wstaniu można aktywować skile, wystarczy tylko, że ładowanie się skończy.

Mi chodzi o to, że np. Silne trwa dłużej niż ładowanie się tego skila. Gdy ładowanie się skończy, a my, mając nadal Silne, padniemy, to po wstaniu powinno się na nowo uruchomić Silne, a tutaj jest tylko animacja i trzeba czekać, te 1-2 min, aż skill ponownie będzie możliwy do użycia. Tak jak pisałem, kiedyś tak było, teraz tego już nie ma i na tym serwie też nie powinno tego być, to jest bardzo uciążliwe, tym bardziej na wojnach.

Opublikowano

A przedmioty do biologa dropią na każdym poziomie? tzn jak mam 120 to np zęby orka dropną?

pc_Rodgerr.png
Już 3-cie lato z MPC Forum

Opublikowano

Kiedy rejestracja bd otwarta? Nie żebym się czepiał ale miała być koło 15, a tu już blisko 16 ;)

Sorry za powielenie pytania, ale post up pojawił się w czasie pisania mojego.

Opublikowano

Fakel dalej  w team deliner pod ukryciem = złodziej który ukradł pieniądze 

-strona kradziona (stare nasze skrypty )

-serwer dalej dziurawy jak ser szwajcarski

-pliki kradzione  jeszcze jak fakel był u nas w team (Lourta  produkcji)

=    domyślcie się sami jak to się skończy i przemyślcie czy znów warto władować pieniądze  w błoto jak padnie za 2 dni

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Kto tu mówi o wydawaniu pieniędzy? Kto rozsądny wydaje pieniądze na start serwera prywatnego, którego można w każdej chwili zamknąć bez podania przyczyny i nie ponieść żadnych konsekwencji? Z drugiej strony skąd wiesz, że faktycznie jest ten sławny Fakel w teamie oraz skąd wiesz, że serwer jest "dziurawy" skoro nie wystartował i jeszcze nie ma do niego dostępu? Chyba, że jest sposób żeby to sprawdzić przed startem ale ja  nie wiem, bo jestem laikiem w tych sprawach:)

Opublikowano

Kto tu mówi o wydawaniu pieniędzy? Kto rozsądny wydaje pieniądze na start serwera prywatnego, którego można w każdej chwili zamknąć bez podania przyczyny i nie ponieść żadnych konsekwencji? Z drugiej strony skąd wiesz, że faktycznie jest ten sławny Fakel w teamie oraz skąd wiesz, że serwer jest "dziurawy" skoro nie wystartował i jeszcze nie ma do niego dostępu? Chyba, że jest sposób żeby to sprawdzić przed startem ale ja  nie wiem, bo jestem laikiem w tych sprawach:)

Widać, że jesteś laikiem w tych sprawach :)

Dużo osób wydaje na start masę pieniędzy, żeby szybko się wybić, więc nie polecam akurat na tym. dopóki dalej trzymają Fakela z długami serwer nie ma szans na swój byt :)

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...