Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deliner.pl [Dedyk] [Medium]

DelinerRafal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Matko Boska co to jest?!!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!? 0_o Większa różnorodność fryzur dla postaci niż system epików?! Bleeeee... A jak tutaj się wbija lvl? Expiąc normalnie czy to też zrównaliście z simsami i żeby mieć max lvl trzeba kupić pieska, zbudować dom i wychować dziecko? Sura ma skille czy tylko rękę w gipsie? 

Dla mnie dno.....

"Niestety kilka błędów pozwoliło "konkurencji" wyeliminować nasz serwer z rynku."-liczę, że znowu konkurencja zrobi co trzeba może wtedy zrobicie coś fajniejszego, bo gdy przeglądałem początek prezentacji wyczuwałem coś obiecującego, a tu klapa...

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, pewnie ataki albo ktoś wykorzystuje dziury w serwerze. :) Ciekawi mnie fakt, że pełno osób miało nie grać a mimo wszystko licznik pokazuje 200 osób, chyba że jest podkręcony :)

Opublikowano

Wiec tak:

Serwer padł z 20 min temu.

Licznik od tamtego czasu zmniejszył się aż o ok 6 (Sprawdzane od razu po padnięciu serwa i o 18:17)

Żadnych informacji od założyciela, pomimo, że minęło już ponad 20 min.

Opublikowano

Tylko nie lecą tajemnicze skrzynie oraz skrzynki kostiumów z tych bossów co ostatnio leciały :)

Opublikowano

warto grać? pobieram :) serio jest te 250 osób jak podaje strona? skąd bronie 75 lvl? epiki robi się z broni 65?

Daj Like jak pomogłem

też macie za co dawać ostrzeżenia ...

Opublikowano

prosze o usuniecie moich obrazkow z prezetnacji czyli fryzur ;) kradzionych z mojego serwa landoramt2

hahah nawet wam się nie chcialo moich ssów wrzucic na wlasny hosting tylko zywcem z prezki, usunolem je z imageshacka mojego i znikły z waszej prezki ha xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...