Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| WarMu | Season 3 Episode 1 | 500x / 60% | testy 5000x

Fluity

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Admin nawet serwera nie umiesz ogarnąć ^^

Zapraszam mu-online.eu/vulcanus

W czym nie potrafię ogarnąć serwera małolacie?

Nie wcina się z innym serwerem do czyjejś publikacji, i robi zamieszania nie podając argumentów. 

Zostałeś zgłoszony za brak znajomości regulaminu. Ehh te zazdrosne o reklamę dzieci :(

Wczoraj nie miałem czasu, ze względu na pracę wykonywaną na maszynie dedykowanej, dziś postaram się udostępnić forum serwera.

Pozdrawiam.

Opublikowano

dlazego kutwa jak sie loguje to mi sie zawiesza mu .... do tej pory wszystko dobrze bylo ;/////////////

Opublikowano

po mojemu to nie bo przy 150 rr to nawet max statow nie ma ;p kto chce to robi gr a kto nie ten expi dalej xD

Opublikowano

Uwaga.

Serwer offline, zaczynam przenosić wszystko na maszynę dedykowaną.

Do jutra wszystko powinno zostać przeniesione. W razie pytań proszę się kierować na fanpage serwera na facebooku.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak narazie wiadomo, ze planowany start 28 lutego. Serwer testowy nie jest 24/7 wiec kiedy jest odpalany wtedy jest. Co nie zmienia faktu, że admin niepowazny, niesłowny i małoprofesjonalny. Zapowiedział forum, nici z tego nie wyszlo, zapowiedział przenosiny na dedyka, 2 dzien nic nie wiadomo, zero info, z takim podejsciem jestem pełen obaw o przyszłość tego serwera. Ale wytrwale czekam, aby przekonać sie samemu.

Opublikowano

Zaraz napisze ze znowy mial wyjazd na weekend i nie mial jak poinformowac ^^ zapowiadal sie spoko serwer ale chyba bedzie trzeba szukac czegos innego. W sumie jak go pytalem wczoraj rano to mowil ze niby juz przeniesiony na dedyka tyle ze musi cos jeszcze porobic mimo to info jakies powinien dac...

Opublikowano

Start serwera może nastąpić w najbliższy piątek, mam do poprawienia jeszcze kilka rzeczy.

Czekajcie na start, będzie warto.

Opublikowano

nie można by zwiększyć pnktów po resie z 350 do minimum 500? 150 różnicy ale jednak duża różnica. gdy jest czegoś za mało też nie jest naajlepiej.

Opublikowano

oby nie było tak jak z bcMu, prez ciągłą nieobecność admina, serv po tygodniu padł :)

kolego fluity, prosze wziąć na poważnie ten serv, bo niektórzy czekają na niego od początku lutego :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...