Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| WarMu | Season 3 Episode 1 | 500x / 60% | testy 5000x

Fluity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo to nie jest serwer 24/7 :D I admin zaiste włącza go kiedy chce, co jest w ch... beznadziejne i bezsensowne :P

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Beznadziejny i bezsensowny to jest twoj serwer... jasno było napisane, że jest to narazie serwer testowy i nie działa 24/7. Planowany start 28 lutego.

Opublikowano

Jeju po co ten stres przy normalnej wypowiedzi. Nie doczytałem, że to testy kolego po co ta agresja? Raczej na nią graczy nie złapiemy. Myślałem, że jest już otwarty i nie działa 24/7 sam przyznasz, że w takim wypadku była by to beznadzieja ^,^

Opublikowano

Na przyszłość czytaj publikację, po czym stwierdziłeś, że serwer jest beznadziejny? na 99% nawet konta nie założyłeś i zniechęcasz negatywną opinią innych. 

Dziękuję wszystkim za testowanie, jak na razie 5 osób online :)

Opublikowano

Feric:

Dodaj maina do wyjątków, zagrożenie nie jest prawdziwe, main ma podpiętą kamerę 3d która ingeruje w proces systemu aby ona oczywiście działała :)

Opublikowano

Fluity czego po zrobieniu resa jak wchodze na serwer to po 20sek wywala mnie z serwera;/ i tak jest za kazdym razem :(

Pisałem o tym już w grze, jak serwer przeniosę na maszynę dedykowaną problem zniknie.

ElusiveN:

Przestań pisać te swoje durnowate posty, rozumiem konkurencja, ale Twoja postawa przekracza wszelkie normy.

Opublikowano

a testowałeś to ? bo ja wczoraj dorobiłem sie 13 blesów po dłuższym czasie i zadnego innego jevela . moj kumpel tak samo . nie ma nawet jak wingow sobie zrobić 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...