Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| WarMu | Season 3 Episode 1 | 500x / 60% | testy 5000x

Fluity

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No tak, trzeba poczekac az wlaczy server ;p moze to zrobic zaraz albo ostatnio to do 16 sie czekalo, tak ze cierpliwosci ;p i oglnie zapraszam na server !

Opublikowano

Mógłby chociaz napisac o której włączy a nie takie czekanie może będzie za godzine może za 5...
Na jaki serwer zapraszasz?

Opublikowano

Ogółem pliki zapowiadają się fajnie, jest parę błędów i bugów, które da radę wyeliminować. ( m.in. Po zginięciu postać zostaje teleportowana na to samo miejsce, ale w zamian za chaosa, co przy jego tutejszym dropie, jest trochę dziwne, zwłaszcza jak ktoś w ogóle o tym nie wiem.Oczywiście gdy chaosa nie mamy, lądujemy w Lorenci.)

Z ustawień idzie wyczytać, że serwer long term ( O ile w ogóle powstanie ^^ ). Ale spoty z Areny powyrzucał bym na normalne mapy. Arena jest nudna, do tego idzie tam być po 2 spoty. 

Spoty z kalimy nie w kalimie ? To chyba też trochę przesada.

No i te ustawienia goldów i bossów. Admin twierdzi, że nie da rady ubić k5 na 10 rr. A SM na 1 to robi :) 

Opublikowano

Wyjechałem na weekend, nie miałem możliwości dania informacji wcześniej.

Dziś po godz 16, serwer w dalszym ciągu będzie online! żaden rip poprzedzając pytania.

Opublikowano

Wprowadzone poprawki:

Exp w party został zwiększony

Statystyki po resie cofają się do 25, wcześniej cofały się do 1

Command po resie również się kasuje, do 20.

K3,4 oraz kundun w kalima6,7 został podkrecony.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...