Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asyria.pl [Dedyk] [Easy/4Fun]

raque

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To znaczy, że nic nie zostało naprawione przez całą noc? Zarzekaliście się, że robicie nocke i all bugi naprawiacie... Ponawiam moje pytanie czy będzie full klient do pobrania bo patcher mi nie działa (cały biały i brak odpowiedzi).

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

hahah kurwa to jest zabawne wczoraj pisaliście wieczorem ze macie ALL bugi i naprawiacie do 9 a dziś nic hahahahaha POMPA z WAS rezygnuje z serwera HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH pompa.

\

Opublikowano

Pisałem to już ale napisze jeszcze raz. NIE MIAŁEM NETA. nie wiem co jest zrobione a co nie jest. Dowiem się i spróbuje wszystko naprawić. -.-

nlcEZxg.png

Opublikowano

Pisałem to już ale napisze jeszcze raz. NIE MIAŁEM NETA. nie wiem co jest zrobione a co nie jest. Dowiem się i spróbuje wszystko naprawić. -.-

No dobra to powiedz komuś innemu z TEAM żeby się wypowiedział na temat co zrobili przez noc.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Tak to dzisiaj jest, małolaci mają łatwy dostęp do plików (mpc i epvp) znają się na tym tyle co zobaczą na tutach w YT i potem tak się dzieje ;]

\

Opublikowano

Tak to dzisiaj jest, małolaci mają łatwy dostęp do plików (mpc i epvp) znają się na tym tyle co zobaczą na tutach w YT i potem tak się dzieje ;]

małolat? pochwal się ile masz lat i zobaczymy kto jest starszy ;)

No dobra to powiedz komuś innemu z TEAM żeby się wypowiedział na temat co zrobili przez noc.

Kto inny jest w szkole i nie mam kontaktu. Sponsora też nie ma. :/ Czekam na wszystkich żeby już Finalizować pracę.

nlcEZxg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...