Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asyria.pl [Dedyk] [Easy/4Fun]

raque

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny Pseudo pro elo priv Easy na którym jest taki bałagan, tutaj tylko Hacker Bonzo może pomóc ...

Serwera ie polecam, pliki Tanirusa, zero naprawy bugów, liczą na troszkę hajsu z ISu to starczy na marlboro lajty.

I tutaj się mylisz, nawet nie wszedłeś na serwer a już piszesz opinie, no no, aż żal mi ciebie. :(

ps. za wyłapywanie bugów jest od 100 do 1000 sm na start! :)

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I tutaj się mylisz, nawet nie wszedłeś na serwer a już piszesz opinie, no no, aż żal mi ciebie. :(

ps. za wyłapywanie bugów jest od 100 do 1000 sm na start! :)

Tego czy wszedłem czy nie , nie jesteś w stanie określić . :)

Nazwa tematu mówi o tym, że jest to serwer grupy ''padalców'' ktorych Hacker Bonzo i tak znajdzie i ddosy wam puści i se pgoracie wtedy.

Serwer ma tyle samo bugów co same pliki Tenerisa. :)

Serwer bez jakiejkolwiek przyszłości...

Zastanawiam sie po co łaki się biorą za serwery.

''Ćpam życie całe życie - jest po prostu kurwa zajebiście''

tzRj48l.png

Opublikowano

Patchera mam białego cały czas i pisze brak odpowiedzi w menedżeże. Ustawiałem zgodność jako admin i nic. Pobierałem także kilkakrotnie. O co chodzi?

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Jezeli jutro official i nikt nie znajdzie tego yang buga to widze ładny zarobek ze swojej strony :)

Opublikowano

Jezeli jutro official i nikt nie znajdzie tego yang buga to widze ładny zarobek ze swojej strony :)

Głównym zarobkiem handlu są perły, yangi lecą jak po[]ebane.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Pliki Tanirusa czyste 0 edycji praktycznie ...

Nie polecam bo już za duzo tych serverow na tych plikach i zqawsze sie konczy upadkiem serva .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Patchera mam białego cały czas i pisze brak odpowiedzi w menedżeże. Ustawiałem zgodność jako admin i nic. Pobierałem także kilkakrotnie. O co chodzi?

Ponawiam pytanie.

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Pliki Tanirusa czyste 0 edycji praktycznie ...

Nie polecam bo już za duzo tych serverow na tych plikach i zqawsze sie konczy upadkiem serva .

Pliki aline a tanirus to różnica, nie musisz grać, cześć. :)

1kkk w 36sec - srsly?

ha ha ha.

Ponawiam pytanie.

wypakuj na inną partycje/wyłącz zapore/antywirusa.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Nie musisz mi żadnych SM dawać. Nagrodą będzie dla mnie zadowolenie graczy. A jeśli chodzi o NPC to na "starym Chunjo" sprawdzałem to tam gdzie stoi handlarka różnościami to tylko ona działała reszta oprócz kowala bo nie sprawdzałem go po kliknięciu nic się nie pojawiało.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dodanie do wyjątków i wyłączenie zapory nic nie daje... Na Win8 cały czas biały ekran po włączenia patchera pomoże ktoś?

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Dodanie do wyjątków i wyłączenie zapory nic nie daje... Na Win8 cały czas biały ekran po włączenia patchera pomoże ktoś?

Spróbuj może zmienić zgodność na windows xp sp3

Opublikowano

Nie musisz mi żadnych SM dawać. Nagrodą będzie dla mnie zadowolenie graczy. A jeśli chodzi o NPC to na "starym Chunjo" sprawdzałem to tam gdzie stoi handlarka różnościami to tylko ona działała reszta oprócz kowala bo nie sprawdzałem go po kliknięciu nic się nie pojawiało.

Npc w m1 chunjo, shinsoo, jinoo mają takie same id, więc jezeli npc w jinno nie dziala to w chunjo tez nie bedzie.. Fuck logic

Opublikowano

Spróbuj może zmienić zgodność na windows xp sp3

Zgodność także ustawiam zawsze. Czy jutro będzie pełny klient do pobrania, a może nawet dziś?

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

mi na win8 działa na lajcie lecz jedno co musicie zmienić to potki !
z każde kółko dostaje się 200 potów wbiłem ledwo 30lvl i mam całe eq w potach to naprawdę odstrasza. zmieńcie to jak najszybciej

i dodajcie odpowiednią księge konia na start
przy okazji jeśli potrzeba to mogę podrzucić kilka pomysłów na serwer ;))

Opublikowano

Dziś beta, jutro official, bugów ponad 30, jak zdążą ponaprawiać do jutra to wielkie graty ;=]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...