Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asyria.pl [Dedyk] [Easy/4Fun]

raque

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Matka adminów do szkoły pogoniła, coście myśleli że 13-14 letni admini naprawią all przez noc i odpalą rano ?! Dobre żarty :rolleyes:

Nie grałem i nie polecam, marny zlepek..

A jeśli nawet pogoniła to co Ci do tego ? nieważne ile mają lat ale ważne są ich umiejętności.

\

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mysle ze chociaż nas oszukali że wlacza o 9 to i tak warto zagrac, grałem chwile nabiłem 114lvl podropiłem ulepki oraz itemy i mysle ze dla takiego dropu i expa warto grac c;.

Opublikowano

Ja mysle ze chociaż nas oszukali że wlacza o 9 to i tak warto zagrac, grałem chwile nabiłem 114lvl podropiłem ulepki oraz itemy i mysle ze dla takiego dropu i expa warto grac c;.

na becie było 250% dodatkowe, na oficjalu tego nie będzie ;p

\

Opublikowano

problem w tym, że serwer jest w chuj fajny i takich serwerów brakuje i jak tylko od palą to od razu RAGE MODE I NOCKI NOCKI <3 nawet jeśli padnie po dwóch tygodniach to i tak polecam pograć bo serwer jest świetny jeśli chodzi o zabawę i czerpanie przyjemności z gry ;)

Opublikowano

znając życie dzisiejszy start zostanie przełożony ;> macie wgl jakąś inna reklamę prócz zapowiedzi MPC 1 dniowej ?? jakiś Yotuber, radio ?

\

Opublikowano

Nie miałem jak znaleźć gdyż nie miałem przez tydzień internetu... Dzisiaj chce to troszke naprostować.

znając życie dzisiejszy start zostanie przełożony ;> macie wgl jakąś inna reklamę prócz zapowiedzi MPC 1 dniowej ?? jakiś Yotuber, radio ?

Jeszcze nie. ale kolega mówił coś o promowaniu na innych stronach więc się nie martwie :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

Nie miałem jak znaleźć gdyż nie miałem przez tydzień internetu... Dzisiaj chce to troszke naprostować.

Jeszcze nie. ale kolega mówił coś o promowaniu na innych stronach więc się nie martwie :)

można mówić i spekulować ale czy aby na pewno będzie ;p ? i możecie już wystartować ;]

\

Opublikowano

na becie było 250% dodatkowe, na oficjalu tego nie będzie ;p

Naprawde :O ? Srsly xD ? Jestem ślepy ide do optyka kupic okulary :3.

Bugi._.

1.Konik :) z tego co slyszalem ma byc zastapiony lwem :).

2.KD +6 nie pokazuja wartosci i nie da sie ich wlozyc :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...