Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemesis - Duch Kary.

'Harper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj tam pierdzielicie wszyscy ,tak samo baką ,thanatosem czy freyą na jungli można mieć staty  20;0 wystarczy odrobina skilla i zgrania w teamie :Dt

tyle, że taką baką musisz umieć grać taki thanatos i freya to takie same opskie postacie jak ta nemesis thanatos sam wygrywa gre dla freyi tank nie jest tankiem ^^ 

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No pozdro, z takimi Nemezis to można grać. Co to, auto buy? :D Takiego gówna u niej to jeszcze nie widziałem. 

gybi83v.png

to nie jest auto build tylko jakiś beznadziejny build robiony samemu lub z internetu od jakiegoś słabego gracza 

Opublikowano

Hirez nie jest glupi , jak po kazdym dodaniu nowego boga licza tez  na hajs , jak ludzie widza ze bog jest op odrazu masa ludzi kupuje gemy ( Nie mowie ze z polski)

Jak gemy / postac dobrze sie kupuja to ten update jest co 2 tygodnie a nie tydzien .

Nerf dla nowych bogow to tez strata dla nich , a to mnie dobija .

Opublikowano

to nie jest auto build tylko jakiś beznadziejny build robiony samemu lub z internetu od jakiegoś słabego gracza 

nawet i z takim build'em (tak używam takiego również na arenie, bo conq wymaga innego) i sprawuje się bosko *_*

#jedyne co mnie wnerwią to koszt potionek na mane -.- 20 sekund i z 500 masz 10 many xD a do bazy nie chadzam xD

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kapitalny, jak tylko będzie dostępny od razu kupuje.

Co do samej postaci - jest świetna, super ulti, dash, spowolnienie. Mimo nerfa tarczy nadal jest mocna. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Według mnie taki sobie... Hi-rez podłapał popularność skina lokiego i kopiuje skin ninja na różne postacie...

Trochę kreatywności, w końcu to się przeje.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
  • 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...