Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemesis - Duch Kary.

'Harper

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pierdolone op gówno, czekam na jakies fixy bo to jest parodia, napierdalamy jedną we dwóch a ona na koncu i tak wlaczy ta pierdolona tarcze i na dashu spierdoli, do tego damage jakis z dupy bije po miliard trylionow i teraz wez kurwa graj przez nastepny miesiaca kazda gra nemesis + geb

Opublikowano

Co mecz to OP, nerfa niech dadzą jak najszybciej ;x

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

wyjebane kurwa nikt mi nie bedzie postow edytował

co gram to jest tak, stun > ult a ona i tak sobie spierdoli na tym zasranym gownie, ciekaw jestem czy hirez w ogole te postacie testuje czy wrzuca tak z pizdy od razu do uzytku

Opublikowano

Op op op. Serio jeszcze ten jej skill jak u Renektona z lola (beka). Ogólnie potwierdza się tylko fakt, że Hirez kompletnie nie ogarniają dodawanie nowych bogów. W ogóle pewnie nie są testowani (bo im się nie chce). Zajmują się takimi "pierdołami" jak kolejna zmiana wyglądu butów (według mnie kompletnie niepotrzebna), a nie zajmą się optymalizacją gry. Jeżeli chodzi o dodawanie bogów, to ich przesada zaczęła się odkąd dodali fenrira. Ten jako pierwszy był tak mocno przesadzony, że nie dało się grać na początku. 

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

OP OP OP OP I jeszcze raz OP

Postać ma DMG Wyciągnięty z dupy i do tego może szybko spierdo... na tych "Skokach", nie da się tego gówna pokonać..

Ja nawet thanatosem przy lifestil'u po 110 hp na hita nie mogę jej zajebać ...

Opublikowano

Grałem dziś na solo Vamaną vs Tyr+Nemesis.Jechałem ich jak chciałem,nic mi nie robiła.Ale w jungli robie pogrom.

widocznei grales z jakims noobem, bo ja gralem juz chyba z 20 gier z nemesis i za kazdym razem robila taki rozpierdol ze nie dalo sie grac

Opublikowano

Popierdolona postać czekam aż ją kurwa znerfią zasrane OP chaack + GEB zerowe szanse

JEB JEB 20 HP SMIESZNA TARCZA I DZIDA 2X DASH  i jakies slowujace skille to nie jest normalne to czemu Guan np ma 1 dasha powalone HI REZ  nie gram do czasu dopóki nie dostanie nerfa

Opublikowano

Z tego co słyszałem (jakiś gracz pisał w lobby) ona dostała nerfa, ale jakoś tego do końca nie widać kiedy na koniec gry jest 12:1....

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Z tego co słyszałem (jakiś gracz pisał w lobby) ona dostała nerfa, ale jakoś tego do końca nie widać kiedy na koniec gry jest 12:1....

dostałą miała przeliczniki 50% teraz ma 20% albo 25%

Opublikowano

dostałą miała przeliczniki 50% teraz ma 20% albo 25%

to i tak nic nie daje, nadal kazda gra wychodzi staty 10:1 lub nawet wyzej, nawet jak wygrywam to i tak ma zajebiste staty i jest sporo na plusie 

Opublikowano

to i tak nic nie daje, nadal kazda gra wychodzi staty 10:1 lub nawet wyzej, nawet jak wygrywam to i tak ma zajebiste staty i jest sporo na plusie 

taka postać nic nie poradzisz to powinien być assasin a nie warrior 

Opublikowano

W postaci nie tyle mocne są jej skille ofensywne, co cała jej mechanika. Zmniejszając przeliczniki umiejętności i tak będzie miała podwójnego dasha, spowolnienie, tarczę i zajebiste ulti.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Oj tam pierdzielicie wszyscy ,tak samo baką ,thanatosem czy freyą na jungli można mieć staty  20;0 wystarczy odrobina skilla i zgrania w teamie :D

0bdbc37d288733ba.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...