Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fires Dragons Mobs Set - Silver Edition.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko, że on potrafi zrobić coś swojego i nie ogranicza się do autorskich marnych questów.

Sorry ale LiteGame jest za murzynami jakieś pare dobrych lat.

@

Modele bardzo ładne, dobrze, że dodałeś notkę.

W dodatku cały ból dupy w okół tego, tak ma prawo Wam zabronić, on je wyeksportował, chcecie? Spróbujcie sami sobie je wyeksportować, zobaczymy jak Wam pójdzie, powodzenia!:)

Nie, nie ma prawa zabraniac czegoś co nie jest jego.

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie, nie ma prawa zabraniac czegoś co nie jest jego.

Jeżeli sam to wyeksportował ma prawo zabronić poszczególnym osobą korzystania z jego wyeksportowanych plików. Nie może im oczywiscie zabronić korzystania z tego, jezeli sami sobie to znajdą :)

Opublikowano

Jeżeli sam to wyeksportował ma prawo zabronić poszczególnym osobą korzystania z jego wyeksportowanych plików. Nie może im oczywiscie zabronić korzystania z tego, jezeli sami sobie to znajdą :)

NIE MOŻE. Sam złamał prawa autorskie i nie ma prawa nakładać na nie własnych praw, choćby nie wiem co z nimi zrobił. Na tym właśnie polega prawo autorskie.

Opublikowano

mam w dupie waszą kłótnię taka prawda ŻE NIKT NIE MOŻE TEGO UŻYWAĆ BO NIKT Z TUTEJSZYCH UŻYTKOWNIKÓW NIE ZROBIŁ TEGO OD ZERA ZŁODZIEJE.

Tyle w temacie.

Opublikowano

Ludzie dajcie spokój. Co wam przeszkadza że sam te mobki wyeksportować chociaż włożył wkład pracy. Od siebie dodam że mmodele bardzo przypadły mi do gustu choć mają parę wad. W clientcie eternity były lepsze modele takie jak np. Czarownice.

TheNaid mógłbyś udostępnić plik run. Z fire_dragon2 ponieważ go brakuje.

A jeszcze jedno. Jak resthea posiadała modele mountow z tera online albo jak mark eksportuje z lineage 2 to jakoś hejtu nie ma. No ale co zrobić to polska dasz im coś to shejtuja i tak wykorzystają.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Ludzie dajcie spokój. Co wam przeszkadza że sam te mobki wyeksportować chociaż włożył wkład pracy. Od siebie dodam że mmodele bardzo przypadły mi do gustu choć mają parę wad. W clientcie eternity były lepsze modele takie jak np. Czarownice.

A jeszcze jedno. Jak resthea posiadała modele mountow z tera online albo jak mark eksportuje z lineage 2 to jakoś hejtu nie ma. No ale co zrobić to polska dasz im coś to shejtuja i tak wykorzystają.

Mnie hejtują bo to w końcu ja, człowiek który nic nie umie a wszystko robi.

Czarownice już udostępniłem a animacji run smok nigdy nie posiadał.

0LsM05U.png

Opublikowano

Mnie hejtują bo to w końcu ja, człowiek który nic nie umie a wszystko robi.

Czarownice już udostępniłem a animacji run smok nigdy nie posiadał.

Nic więcej nie udostępniaj. Szkoda modeli. Jak nie potrafią uszanować twojej pracy to usun temat i nic więcej nie udostepniaj . Tyle odemnie

54010287442563618639.png

Opublikowano

Przecież nikt nie hejtuje jego roboty. Im więcej modeli, tym lepiej, ale niech jakoś idiotycznie nie zastrzega praw.

Opublikowano

Hmm mam problem jak pobrałem to pisało że plik jest uszkodzony i nie chce otworzyć mógłbyś reupnąć na nowo jakoś Z góry dzięki :D a co do tych praw to nie wiem jak to jest :P

oczywiście lajk za wstawkę leci :)

Opublikowano

Hmm mam problem jak pobrałem to pisało że plik jest uszkodzony i nie chce otworzyć mógłbyś reupnąć na nowo jakoś Z góry dzięki :D a co do tych praw to nie wiem jak to jest :P

oczywiście lajk za wstawkę leci :)

Zaktualizuj sobie WinRAR ponieważ paczka jest pakowaną metodą rar5

0LsM05U.png

Opublikowano

to , żeś dopierdolił do pieca :P

jak zmienisz te ścieżki ? musisz edytować model w 3dsx max po pierwsze po 2 na nowo robić wszystkie animacje po 3 mieć dobry exporter , żeby modele były widoczne na procesorach AMD

Już hejt. Teraz jest który wiek? Oświeć mnie, ale technika jest w chuj duża i ludzie potrafią zrobić takie coś bez takiego czegoś co żeś napisał ;)

Opublikowano

Już hejt. Teraz jest który wiek? Oświeć mnie, ale technika jest w chuj duża i ludzie potrafią zrobić takie coś bez takiego czegoś co żeś napisał ;)

a ty kurwa wypierdalaj z tymi multi kontami bo to aż straszne jak można miec tak najebane w głowie ? ! .

Wiesz co sie da wyciąć 2 żebra i zrobić sobie samemu loda zrób tak

Opublikowano

to , żeś dopierdolił do pieca :P

jak zmienisz te ścieżki ? musisz edytować model w 3dsx max po pierwsze po 2 na nowo robić wszystkie animacje po 3 mieć dobry exporter , żeby modele były widoczne na procesorach AMD

To się uśmiałem. Za dużo żeś się tutoriali naczytał. Technika nie bronię ale ma rację. 

a ty kurwa wypierdalaj z tymi multi kontami bo to aż straszne jak można miec tak najebane w głowie ? ! .

Wiesz co sie da wyciąć 2 żebra i zrobić sobie samemu loda zrób tak

Fajne masz fetysze. 

Poziom tego forum gwałtowanie spada niestety.

@ Topic: Fajne, dzięki.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

całe MPC... DL mobków i już wycieczki personalne i każdy najmądrzejszy.. Najlepsze w tym jest to, że cwaniakuje tu gość który ma 16lat, gość który roota nie wypakuje nawet i gość który pierdoli co temat i gówno zrobił jak do tej pory... Zróbcie swój serwer najpierw a dopiero wypowiadajcie się na temat czyjegoś... 

Zabawne również jest to, że jesteśmy w dziale TUTów gdzie wszystko jest kradzione + operuje tu każdy na kradzionych sf a mówicie mu cynicznie o złodziejstwie i okradzeniu jakiejś firmy japierdole.gif... ...

.. On nie zastrzega sobie prawa do mobków tylko zastrzega sobie export i dostosowanie (swoją pracę) ... 

@Edit.

Jakby co to ja tu nikogo nie bronie a z Naid gadałem może raz w życiu przez PW. 

Opublikowano

.. On nie zastrzega sobie prawa do mobków tylko zastrzega sobie export i dostosowanie (swoją pracę) ... 

1187122.gif

To jeśli ja stworzę pewnego moba, on doda do niego 3 oko i już może panować nad całym prawem? Proszę cie misiaczku.

Btw.

operuje tu każdy na kradzionych sf a mówicie mu cynicznie o złodziejstwie i okradzeniu jakiejś firmy

jakbym był w serwerowni litegame i zajebał mu to, to na pewno on by mi mówił o złodziejstwie, a ja mu o tym, że on ukradł go innej grze.

zresztą naid aka gówno potrafi tylko eksportować i tyle, nauczył się jednej techniki, ta mu akurat dobrze wychodzi. a nie lubie go dlatego, ze przed wszystkimi próbuje ukazać się jak najlepszy technik i najlepszy programista eva.

Opublikowano

całe MPC... DL mobków i już wycieczki personalne i każdy najmądrzejszy.. Najlepsze w tym jest to, że cwaniakuje tu gość który ma 16lat, gość który roota nie wypakuje nawet i gość który pierdoli co temat i gówno zrobił jak do tej pory... Zróbcie swój serwer najpierw a dopiero wypowiadajcie się na temat czyjegoś... 

Zabawne również jest to, że jesteśmy w dziale TUTów gdzie wszystko jest kradzione + operuje tu każdy na kradzionych sf a mówicie mu cynicznie o złodziejstwie i okradzeniu jakiejś firmy japierdole.gif... ...

@Edit.

Jakby co to ja tu nikogo nie bronie a z Naid gadałem może raz w życiu przez PW.

Bardzo dobrze powiedziane. Nie dość że macie nowe mocy to jeszcze się spinacie .

Holltras-polać mu

54010287442563618639.png

Opublikowano

To jeśli ja stworzę pewnego moba, on doda do niego 3 oko i już może panować nad całym prawem? Proszę cie misiaczku.

Btw.

jakbym był w serwerowni litegame i zajebał mu to, to na pewno on by mi mówił o złodziejstwie, a ja mu o tym, że on ukradł go innej grze.

zresztą naid aka gówno potrafi tylko eksportować i tyle, nauczył się jednej techniki, ta mu akurat dobrze wychodzi. a nie lubie go dlatego, ze przed wszystkimi próbuje ukazać się jak najlepszy technik i najlepszy programista eva.

Czy ja gdzieś napisałem, że zastrzegam prawo do modelu PSK? Nie.

Czy ja gdzieś napisałem, że zastrzegam prawo do mojego exportu GR2? Tak.

Jeżeli ktoś sobie weźmie model PSK i sam wyexportuje to nie będę miał prawa się przyczepić ale jeżeli używa pliku który ja udostępniłem to mogę czy tego chcesz czy nie.

Przy okazji gdy już wyniesiesz wiedzę a nie kupę w proszku ze szkoły to wróć tutaj i jeszcze raz przeczytaj cały temat.

Rozumiem, że niektórzy nie ogarniają tematu ale bez przesady, nie róbmy z siebie debili.

Przy okazji to Ty twierdzisz, że próbuję się pokazać jako najlepszy technik i programista co jest oczywiście standardowym polaczkowym dopowiedzeniem bo to lubicie najbardziej

czyli zmyślić i próbować wmówić reszcie, że to jest prawda.

Pozdrawiam.

0LsM05U.png

Opublikowano

Czy ja gdzieś napisałem, że zastrzegam prawo do modelu PSK? Nie.

Czy ja gdzieś napisałem, że zastrzegam prawo do mojego exportu GR2? Tak.

Jeżeli ktoś sobie weźmie model PSK i sam wyexportuje to nie będę miał prawa się przyczepić ale jeżeli używa pliku który ja udostępniłem to mogę czy tego chcesz czy nie.

Przy okazji gdy już wyniesiesz wiedzę a nie kupę w proszku ze szkoły to wróć tutaj i jeszcze raz przeczytaj cały temat.

Rozumiem, że niektórzy nie ogarniają tematu ale bez przesady, nie róbmy z siebie debili.

Przy okazji to Ty twierdzisz, że próbuję się pokazać jako najlepszy technik i programista co jest oczywiście standardowym polaczkowym dopowiedzeniem bo to lubicie najbardziej

czyli zmyślić i próbować wmówić reszcie, że to jest prawda.

Pozdrawiam.

Koleżko, ty nawet nie zdajesz sobie sprawy ile ja mam lat, że każesz mi wracać do szkoły. Praw przypisać sobie nie możesz, bo nie zrobiłeś nic od zera. Nawet wzorowanie się na czymś i pracowanie na tle czyjeś pracy nie daje ci autorstwa. 

Poczytaj na ten temat. 

Z obserwacji na MPC, a także kiedy działałeś też z litegame mogę o tobie wiele powiedzieć i tyle twojego chwalenia by było.

Opublikowano

Koleżko, ty nawet nie zdajesz sobie sprawy ile ja mam lat, że każesz mi wracać do szkoły. Praw przypisać sobie nie możesz, bo nie zrobiłeś nic od zera. Nawet wzorowanie się na czymś i pracowanie na tle czyjeś pracy nie daje ci autorstwa. 

Poczytaj na ten temat. 

Z obserwacji na MPC, a także kiedy działałeś też z litegame mogę o tobie wiele powiedzieć i tyle twojego chwalenia by było.

Siwy ale co Ty niby możesz powiedzieć? (Nie musisz się kryć)

Nawet podstawowy fakt pomyliłeś ponieważ pomagałem Zodiemu w różnych sprawach kiedyś a nie działałem z LiteGame nigdy.

Widzisz, wiesz tyle ile wyczytasz na mpc czyli nic. ^^

Oczywiście nadal nie rozumiesz, że nie przywłaszczam sobie modelu ani tekstury tylko samo przystosowanie do gry czyli format GR2.

Zrozumiesz to w końcu czy nie?

0LsM05U.png

Opublikowano

Siwy ale co Ty niby możesz powiedzieć? (Nie musisz się kryć)

Nawet podstawowy fakt pomyliłeś ponieważ pomagałem Zodiemu w różnych sprawach kiedyś a nie działałem z LiteGame nigdy.

Widzisz, wiesz tyle ile wyczytasz na mpc czyli nic. ^^

Oczywiście nadal nie rozumiesz, że nie przywłaszczam sobie modelu ani tekstury tylko samo przystosowanie do gry czyli format GR2.

Zrozumiesz to w końcu czy nie?

Żaden Siwy. Fakt, masz rację nie byłeś w litegame, ale bardzo długo z nimi przesiadywałeś i im pomagałeś. Niestety wszystko wiem sam, nie chcę od innych nawet czytać o kimś, dopiero kiedy sam się dowiem komentuje.

Nie odchodźmy od tematu, w takim razie mam pytanie do ciebie. Jeśli ktoś stworzył eksplorator do jednej z gier, ja dodałem tam odrobinkę cząstki siebie aby działało do innej gry to już jest to moja praca i mogę rozporządzać tym?

Aż doinformowałem się na google o prawach autorskich to nie masz prawa negować o swoim dziele, że masz do niego prawo, a co jeszcze że mógłbyś sprzedawać swoja pracę czyt. format GR2, jeśli cała praca nie jest twoja.

Na google piszą tak, że jeśli ktoś stworzył, bądź zaczął coś tworzyć i żadne poprawki, udoskonalenia, ani w twoim przypadku eksport i nadanie formatu nie pozwala na przywłaszczanie sobie autorstwa.

Zresztą, po co ta chora dyskusja, jeśli wzięliby to i tak nic im nie zrobisz.

Opublikowano

Żaden Siwy. Fakt, masz rację nie byłeś w litegame, ale bardzo długo z nimi przesiadywałeś i im pomagałeś. Niestety wszystko wiem sam, nie chcę od innych nawet czytać o kimś, dopiero kiedy sam się dowiem komentuje.

Nie odchodźmy od tematu, w takim razie mam pytanie do ciebie. Jeśli ktoś stworzył eksplorator do jednej z gier, ja dodałem tam odrobinkę cząstki siebie aby działało do innej gry to już jest to moja praca i mogę rozporządzać tym?

Aż doinformowałem się na google o prawach autorskich to nie masz prawa negować o swoim dziele, że masz do niego prawo, a co jeszcze że mógłbyś sprzedawać swoja pracę czyt. format GR2, jeśli cała praca nie jest twoja.

Na google piszą tak, że jeśli ktoś stworzył, bądź zaczął coś tworzyć i żadne poprawki, udoskonalenia, ani w twoim przypadku eksport i nadanie formatu nie pozwala na przywłaszczanie sobie autorstwa.

Zresztą, po co ta chora dyskusja, jeśli wzięliby to i tak nic im nie zrobisz.

Nie przywłaszczam sobie modelu tak jak napisałem wyżej, równie dobrze mogę napisać do jakiej firmy należy i z jakiej gry pochodzi.

Ja tylko zastrzegam sobie prawo pliku który ja stworzyłem, jeżeli ktoś sobie sam stworzy plik nawet w 101% odzwierciedlając mój plik to niech sobie używa swój jak chce.

Nie twierdzę, że model który jest w moim pliku GR2 jest mój ale praca którą poświęciłem na dostosowanie mojego pliku jest moja i to właśnie ją zastrzegam która jest umieszczona w tym pliku.

Jak widzisz nie sprzedaję modeli tylko udostępniam je za darmo więc chociaż mogę bronić swój wkład w stworzenie pliku, reszta należy do odpowiedniej firmy.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie przepadam za Kainsem aka Naidem, obserwując jego postawę na forum i samozachwyt, ale powstał w tym temacie niezły flamewar, a to tylko dlatego, że autor tematu i eksportu zastrzegł - a właściwie, to zawarł informację, żeby pewna 'grupa' osób nie korzystała z jego źródeł z wymienionych powodów. Wiadomym jest, że i tak nikt nie będzie na to patrzył, a jeśli powyższa grupa będzie chciała, to użyje i autor wątku zbyt wiele w tej sprawie nie zdziała, co najwyżej wyjawi prawdę. Eksport, napisanie poradnika, modyfikacja czegoś dajmy na to, stworzenie difa - wszystkie te czynności i wiele innych zajmuje więcej lub mniej czasu, gość Wam daje gotowe modele, dla których poświęcił czas eksportując je z innej gry. Wy zamiast przyjąć skromną uwagę do wiadomości i pobierać co Wam dają, zaczynacie kłótnie - która racja jest najświętsza.

Jak wspomniałem, nie pałam przyjaźnią do autora, ale myślę, że najeżdżanie na niego, w temacie, gdzie oferuje Wam swój poświęcony czas jest nie na miejscu.

Co do tematu, ładne potwory, ciekawe jak będą się sprawować z animacjami w grze. :)

PS. Tylko ja mam problem z Mega, który nie chce wystartować pobierania?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...