Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fires Dragons Mobs Set - Silver Edition.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

całe MPC... DL mobków i już wycieczki personalne i każdy najmądrzejszy.. Najlepsze w tym jest to, że cwaniakuje tu gość który ma 16lat, gość który roota nie wypakuje nawet i gość który pierdoli co temat i gówno zrobił jak do tej pory... Zróbcie swój serwer najpierw a dopiero wypowiadajcie się na temat czyjegoś... 

Zabawne również jest to, że jesteśmy w dziale TUTów gdzie wszystko jest kradzione + operuje tu każdy na kradzionych sf a mówicie mu cynicznie o złodziejstwie i okradzeniu jakiejś firmy japierdole.gif... ...

.. On nie zastrzega sobie prawa do mobków tylko zastrzega sobie export i dostosowanie (swoją pracę) ... 

@Edit.

Jakby co to ja tu nikogo nie bronie a z Naid gadałem może raz w życiu przez PW. 

Kolega najwidoczniej nie opanował umiejętności czytania ze zrozumieniem. Nikt nie przyczepia się do tego, że modele są kradzione, bo to metin, tu wszystko takie jest. Jak przeczytasz posty dokładniej, skomentuj ponownie. :)

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale dyskusja. Po pierwsze słowne zastrzeżenia praw każdy może sobie w 4 litery wsadzić. Po 2 każdy może sobie zastrzegać słownie to co chce i w czym problem? Nie ma papieru - nie ma konsekwencji. To co napisał The Naid to jedynie informacja, że nie chce, by jego modele, które wyeksportował były używane na danych serwerach, lecz zabronić nie może, bo nie jest ich właścicielem. Po co ta chora dyskusja, skoro i tak każdy może sobie z nimi zrobić co chce mając w poważaniu to co napisał The Naid? Widzę że na tym forum co druga osoba to prawnik, informatyk, gangster itp. Polska...

A moby są całkiem przyjemne dla oka.

Opublikowano

Haha :D

Typowe zachowanie randomów z MPC Forum.

Chłop dał wam modele za darmo i są one dobrej jakości.

Kto modele pobrał ten wie, że one pasują do Metin'a i nie oszpecają.

Pieprzenie ludzi, że nie pasują do Metin'a jest nie na miejscu (Rekiny z szpadami biegające po nefrytowej zatoce pasują do Metina?).

Naid dodał informacje...

Wymienił serwery u których nie chce widzieć modeli eksportowanych przez niego, a nie ogólnie tych modeli (LiteGame może sobie samo wyeksportować te modele i korzystać).

W sumie używania tych modeli i tak im nie zabroni, ale LiteGame jeżeli zacznie korzystać z jego pracy wyjdzie po prostu na śmieci (Już dawno w sumie wyszli, ale to szczegół).

LiteGame regularnie okrada Naida z jego prac, więc miał prawo zamieścić taką notkę.

Nie okradają tylko Naida, bo większość map występujących na pożal się boże Nervilu jest kradzionych z clienta Antisy.

Nervil kradnie wszystko co w rączki popadnie.

Dodam, że Naid nigdzie nie napisał, że modele są jego i zastrzega sobie do nich prawo.

Ja to raz w życiu udostępniłem swoją prace na MPC, była to mapa.

Za to, że zrobiłem całkiem porządną mapę zostałem zbesztany, bo nie dodałem minimapy.

Wiadomo co sobie pomyślałem "Źle im, że dostali gotową prace. No ok następnym razem dostaną ch**a do papy i tyle".

Od tamtego momentu nic tutaj nie wstawiam.

Wole wstawić na pewne Niemieckie forum, gdzie zostanie moja praca doceniona i nie zostanę zbesztany za to, że coś robię, a nie sram pod siebie jak 100% randomów spinających w tej wstawce.

Ja wstawiając mapy na Niemieckie forum dopisuje zakaz publikowania moich prac na MPC Forum.

Naid tobie też proponuje dawać to co robisz Niemcom, oni przynajmniej to docenią i ci podziękują.

Tutaj tylko cie zbesztają i na tym się kończy.

Mam dwa warunki, których spełnienia wymagam żeby z powrotem wrócić do wrzucania tutaj swoich prac (Pewnie do tych warunków podepnie się więcej osób, co robi coś autorskiego):

- Zmniejszenie tolerancji złodziejstwa na MPC Forum, najlepiej na takich samych zasadach jak "ustawa" o atakach na inne serwery.

Czyli kradniesz, inny serwer ci to udowadnia i łapiesz perma na ryj + zabraniają ci publikowania prezentacji twojego serwera.

- Traktowanie jako spam postów typu "Nie pasuje do Metina", "Jest lipne", "Słaba tekstura" itd...

Jeżeli chcecie bardzo krytykować kogoś to po pierwsze zróbcie coś sami, a po drugie krytykujcie konstruktywnie z argumentami.

Spełnienie tych dwóch warunków zaowocowałoby większą ilością wstawek autorskich, jak i tych z innych For.

Wstawiający / twórcy czuli by się pewniej i że ich praca jest bardziej bezpieczna.

Także Naid.

Super wstawka.

Dobre, bo Polskie i yebać zdanie 3/4 randomów z MPC, bo jest mniej warte od gówna.

Więcej tutaj nie wstawiaj, bo to strata czasu i własnej pracy.

Lepiej wstawiać u Niemców tam szanują prawa autora i jego prywatność.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Haha :D

Typowe zachowanie randomów z MPC Forum.

Chłop dał wam modele za darmo i są one dobrej jakości.

Kto modele pobrał ten wie, że one pasują do Metin'a i nie oszpecają.

Pieprzenie ludzi, że nie pasują do Metin'a jest nie na miejscu (Rekiny z szpadami biegające po nefrytowej zatoce pasują do Metina?).

Naid dodał informacje...

Wymienił serwery u których nie chce widzieć modeli eksportowanych przez niego, a nie ogólnie tych modeli (LiteGame może sobie samo wyeksportować te modele i korzystać).

W sumie używania tych modeli i tak im nie zabroni, ale LiteGame jeżeli zacznie korzystać z jego pracy wyjdzie po prostu na śmieci (Już dawno w sumie wyszli, ale to szczegół).

LiteGame regularnie okrada Naida z jego prac, więc miał prawo zamieścić taką notkę.

Nie okradają tylko Naida, bo większość map występujących na pożal się boże Nervilu jest kradzionych z clienta Antisy.

Nervil kradnie wszystko co w rączki popadnie.

Dodam, że Naid nigdzie nie napisał, że modele są jego i zastrzega sobie do nich prawo.

Ja to raz w życiu udostępniłem swoją prace na MPC, była to mapa.

Za to, że zrobiłem całkiem porządną mapę zostałem zbesztany, bo nie dodałem minimapy.

Wiadomo co sobie pomyślałem "Źle im, że dostali gotową prace. No ok następnym razem dostaną ch**a do papy i tyle".

Od tamtego momentu nic tutaj nie wstawiam.

Wole wstawić na pewne Niemieckie forum, gdzie zostanie moja praca doceniona i nie zostanę zbesztany za to, że coś robię, a nie sram pod siebie jak 100% randomów spinających w tej wstawce.

Ja wstawiając mapy na Niemieckie forum dopisuje zakaz publikowania moich prac na MPC Forum.

Naid tobie też proponuje dawać to co robisz Niemcom, oni przynajmniej to docenią i ci podziękują.

Tutaj tylko cie zbesztają i na tym się kończy.

Mam dwa warunki, których spełnienia wymagam żeby z powrotem wrócić do wrzucania tutaj swoich prac (Pewnie do tych warunków podepnie się więcej osób, co robi coś autorskiego):

- Zmniejszenie tolerancji złodziejstwa na MPC Forum, najlepiej na takich samych zasadach jak "ustawa" o atakach na inne serwery.

Czyli kradniesz, inny serwer ci to udowadnia i łapiesz perma na ryj + zabraniają ci publikowania prezentacji twojego serwera.

- Traktowanie jako spam postów typu "Nie pasuje do Metina", "Jest lipne", "Słaba tekstura" itd...

Jeżeli chcecie bardzo krytykować kogoś to po pierwsze zróbcie coś sami, a po drugie krytykujcie konstruktywnie z argumentami.

Spełnienie tych dwóch warunków zaowocowałoby większą ilością wstawek autorskich, jak i tych z innych For.

Wstawiający / twórcy czuli by się pewniej i że ich praca jest bardziej bezpieczna.

Także Naid.

Super wstawka.

Dobre, bo Polskie i yebać zdanie 3/4 randomów z MPC, bo jest mniej warte od gówna.

Więcej tutaj nie wstawiaj, bo to strata czasu i własnej pracy.

Lepiej wstawiać u Niemców tam szanują prawa autora i jego prywatność.

Wstawiłem tylko dlatego bo usuwałem je z dysku po zrobieniu w wersji Gold Edition (usunięcie wszystkich mikrobugów, dodanie nowych skilli do bossów itp)

Ogólnie sram na większość komentarzy w tym temacie bo niektórzy to płaczki które nigdy nic nie udostępniły.

Już nie mówiąc o typach co myślą, że jak umieją dodać wpisy broni do clienta to mogą się nazywać technikami i stawiać się w tym samym rzędzie co czołowi technicy z polski.

Wspomniałbym o typie który zaczął się niemiłosiernie wypowiadać w tematach z łzami w oczach bo ktoś udostępnił coś za darmo a sam to kupił bo chciał być lepszy ale szkoda słów.

Mam nadzieję, że tym którzy pobrali podobają się w pełni sprawne modele z animacjami pod clienta bez żadnych zbędnych modyfikacji.

PS. Matesh nie zapomnij dodać tych modeli do spisu.

0LsM05U.png

Opublikowano

Już nie mówiąc o typach co myślą, że jak umieją dodać wpisy broni do clienta to mogą się nazywać technikami i stawiać się w tym samym rzędzie co czołowi technicy z polski.

No tak, bo ty nim jesteś (czołowym technikiem z polski). Kreujesz siebie na gwiazdę, a tak naprawdę jesteś i tak nikim. 

Wszystkie twoje posty, które ogółem czytam na MPC, nie tylko w tym temacie to twój samozachwyt i stawianie siebie na czele. Chłopaku, ochłoń, nie jesteś najlepszy, najfajniejszy, nie robisz wszystkiego najlepiej, jedyne co ci wychodzi to tylko eksport z innych gier, tym akurat umiesz się wszystkim pochwalić.

eot, temat skończony.

Opublikowano

No tak, bo ty nim jesteś (czołowym technikiem z polski). Kreujesz siebie na gwiazdę, a tak naprawdę jesteś i tak nikim. 

Wszystkie twoje posty, które ogółem czytam na MPC, nie tylko w tym temacie to twój samozachwyt i stawianie siebie na czele. Chłopaku, ochłoń, nie jesteś najlepszy, najfajniejszy, nie robisz wszystkiego najlepiej, jedyne co ci wychodzi to tylko eksport z innych gier, tym akurat umiesz się wszystkim pochwalić.

eot, temat skończony.

Gdzie napisałem, że jestem czołowym technikiem? Kolejne dopowiedzenie sobie w głowie? To podobno da się leczyć.

Działają skile ?

Działają w tych modelach w których są podpięte.

0LsM05U.png

Opublikowano

Gdzie napisałem, że jestem czołowym technikiem? Kolejne dopowiedzenie sobie w głowie? To podobno da się leczyć.

Działają w tych modelach w których są podpięte.

Ale ogółem są w tych mobach skille ?

Opublikowano

Co ty chcesz to jest Kains aka Naid czyli od nexanity po eternity kolejna bedzie shivamt2 na 1.5mies równo tak jak było z jego wczensiejszymi serwerami. Cudowny czlowiek poprostu nie ma co. Ta jego "zajebistość" przeraża poprostu cale litegame i profesjonalizm w tworzeniu serwera na 1.5mies

A ten zodi już się nauczył usuwać drop z metinów ? Bo niedawno się na gg pytał jak to zrobić.

Dajcie wy już wszyscy temu Kainsowi spokój chłopak miał to Nexanity padło nie przez niego chłopaki z teamu go sprzedali i dostęp do bazy latał po necie 10 min po starcie... Zrobił co prawda to Eternity które było dobrym serwerem nie wnikam dlaczego nie działa ale to jego sprawa , wy zasrańce z litegame nie jesteście lepsi kradniecie na lewo i prawo i tylko robicie burdel w tym "Świecie Metina".. Do tego nic nie umiecie wszystkie wasze projekty to jakże PrO pliki PrO technika zodiego w kółko edytowane. Do tego dobrze wiemy że rozdajecie tam eq na Nervilu i tych innych waszych syfach.. ale się nie dziwie jak gra po 100 osób...

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Świetne moby !

Na pewno użyjemy tych mobów z lineage 2   <3

Pozdrawiam :

ec5084f8-7db1-11e2-9ce3-0025b511229e.jpg

55c0.png

Poznaj prawdziwą Historie Turimy.

Już niedługo startujemy, odwiedź naszego fanpage !

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mógłbym prosić o wstawienie na inny hosting, ponieważ pobieram z tego i mam uszkodzone archiwum..

Zaktualizuj swojego przedpotopowego WinRAR'a.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...