Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Sugestia wyboru anime dla początkujących.

-Vasto-

Wartość merytoryczna tematu  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uważasz ten temat za przydatny ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja myślę, że to dobry pomysł, bo wiesz każdy ma inny gust, ale jakby się wypowiedziało więcej osób to powstałoby coś sensowniejszego. 

1373637009-U477327.png

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Równie dobrze tutaj można rzucać propozycje. O ile mnie pamięć nie myli Vasto w jednym z postów pisał, że jeżeli ktoś ma jakieś sugestie to żeby je podał.

Jeśli już przy tym temacie jesteśmy to ja bym dorzucił do listy SnK i SAO. Wiem, że osoby które widziały więcej serii mogą się z tym kłócić ale moim zdaniem warto by je było dodać.

Wystarczy wyszukać ich tematy na mpc / ogólnie w internecie by zobaczyć jak wielką popularność zyskały i jak wielu osobom przypadły do gustu.

Pierwsze anime powinno zachęcać jak najbardziej do wgłębienia się w temat więc takie anime z akcją moim zdaniem są dość dobrym wyborem na początek ale to tylko moje zdanie. 

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ale ja myślałem nad tym aby to wrzucić kilka razy ale moja mentalność i ilość o wiele lepszych tytułów jakie znam temu zabroniła, jednak mogę dodać choć chciałbym jeszcze czyiś opinii na ten temat.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Dzisiaj ogarnę wstawię jakieś 2 gatunki nowe muzyczne i coś jeszcze. I jeszcze obrazki jak nie będe taki leniwy

NJxbd4x.png

Opublikowano

Dodałem gatunek muzyczne, możecie jeszcze podać jakieś tytuły lub zaproponować nowy gatunek jaki mógłbym dodać. Może YAOI XDDD

NJxbd4x.png

Opublikowano

Do sportowych możesz dodać Free! :) Nawet dobry tytuł(aktualnie 5ep oglądam  :D)

graphic.png

Opublikowano

Do sportowych możesz dodać Free! :) Nawet dobry tytuł(aktualnie 5ep oglądam  :D)

Dobre żarty udało ci się, ale czekam na poważne propozycje.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Dobre żarty udało ci się, ale czekam na poważne propozycje.

Żart? Bez obrazy ale teraz się ośmieszyłeś... Twierdzisz, że to anime jest "żartem"?? Wyjaśnij czemu? Bo ci się nie podoba? W takim bądź razie poproś moda o zmianę nazwy tematu na: Anime godne polecenia przeze mnie... Wiele osób twierdzi, że to anime jest dobre, więc powinieneś przynajmniej spytać się innych osób co oglądały to anime czy jest warte umieszczenia w tym "spisie/tutcie". Tyle z mojej strony, temat uważam za bezsensowny :)

graphic.png

Opublikowano

Żart? Bez obrazy ale teraz się ośmieszyłeś... Twierdzisz, że to anime jest "żartem"?? Wyjaśnij czemu? Bo ci się nie podoba? W takim bądź razie poproś moda o zmianę nazwy tematu na: Anime godne polecenia przeze mnie... Wiele osób twierdzi, że to anime jest dobre, więc powinieneś przynajmniej spytać się innych osób co oglądały to anime czy jest warte umieszczenia w tym "spisie/tutcie". Tyle z mojej strony, temat uważam za bezsensowny :)

Człowieku po pierwsze to dajesz propozycje dodania do tematu tytułu po czym na negatywną odpowiedź temat staje się nagle bezsensowny bo dziecko lizaka nie dostało to będzie płakać hehe. Nie wiem ile serii obejrzałeś ale domyślam się że niewiele jeśli to jest dla cb dobry tytuł xDDD bo śmiech na sali ogólnie, możne dla fanek yaoi i damskiej części widowni to się podoba ale ja takiego czegoś nigdy do tej listy nie dodam, a lista ma się składać z lepszych tytułów akceptowalnych przez ogół ludzi a nie grupek które twierdzą że akurat to jest wspaniałe bo bym musiał tutaj po 50 tytułów do każdej kategorii dodać.

Ale jak chcesz to czekam na opinie innych jakie to free jest wspaniałe jak się znajdą tacy jeszcze w co kurwa wątpię to je dodam.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ale jak chcesz to czekam na opinie innych jakie to free jest wspaniałe jak się znajdą tacy jeszcze w co kurwa wątpię to je dodam.

Free jest wspaniałym anime o grupce przyjaciół, których pasją jest pływanie.

Pozycja obowiązkowa dla każdego fana sportowych anime.

Sam tego chciałeś xD

s2c77Oa.png

Opublikowano

Free jest wspaniałym anime o grupce przyjaciół, których pasją jest pływanie.

Pozycja obowiązkowa dla każdego fana sportowych anime.

Sam tego chciałeś xD

Ja wiem że ty trollujesz dlatego twoje opinie to nawet pod uwagę nie biorę xDD i z dużym dystansem.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Człowieku po pierwsze to dajesz propozycje dodania do tematu tytułu po czym na negatywną odpowiedź temat staje się nagle bezsensowny bo dziecko lizaka nie dostało to będzie płakać hehe. Nie wiem ile serii obejrzałeś ale domyślam się że niewiele jeśli to jest dla cb dobry tytuł xDDD bo śmiech na sali ogólnie, możne dla fanek yaoi i damskiej części widowni to się podoba ale ja takiego czegoś nigdy do tej listy nie dodam, a lista ma się składać z lepszych tytułów akceptowalnych przez ogół ludzi a nie grupek które twierdzą że akurat to jest wspaniałe bo bym musiał tutaj po 50 tytułów do każdej kategorii dodać.

Gdzie napisałem, że jest wspaniałe? Napisałem że jest NAWET DOBRE... Zresztą temat bezsensowny jest tak czy tak, czy byś je dodał, czy też nie :) Swojego zdania nie zmienię, a serii obejrzałem około 300 jak nie lepiej, tak dla twojej wiadomości... Zresztą koniec tematu, to była tylko propozycja  <_<

graphic.png

Opublikowano

"Swojego zdania nie zmienię" ale kiedy odrzuciłem twój "pomysł" to nagle natchnienie boskie do ciebie przemówiło że temat bez sensu xDD ????

Dobre żarty, czekam na więcej normalnych propozycji

NJxbd4x.png

Opublikowano

"Swojego zdania nie zmienię" ale kiedy odrzuciłem twój "pomysł" to nagle natchnienie boskie do ciebie przemówiło że temat bez sensu xDD ????

Dobre żarty, czekam na więcej normalnych propozycji

Nie, już wcześniej wiedziałem, że ten temat jest bez sensu bo tytułów jest od groma, a każdemu co innego się może spodobać, chciałem napisać tylko swoją propozycję, co po twoich odpowiedziach okazało się nieopłacalne  :P

Jak już inna osoba pisała:

bez sensu lista moim zdaniem.  xD

to tak samo jak "piosenki dla początkujących"  xD  xD

To tyle z mojej strony, jakbyś miał coś jeszcze do powiedzenia to zapraszam na PW, żeby nie robić zbędnego spamu  :rolleyes:

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...