Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EASY/MEDIUM]AZZAR2 - Reaktywacja 2014 !

Azzar 2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wrzućcie prezke na publikacje, będzie większe zainteresowanie serwerem :)

Skan?

Jak ci mam dać skan jak to jest klient ze strony którego nie pobrałem jeszcze ?

Strone macie tutaj: 

azzar2.com.pl

dajcie stornkę i clienta... bo ten wyżej jakiś podejrzany ;D

Omg wszystko jest ze strony podawane .. nie ma nic podejrzanego

Skan:

ss.jpg

Opublikowano

To czemu odrazu stronki nie dałęś tylko wolales czas zmarnować na skan, ss itp ? ... a na skanie nie ma nazwy że to ten client akurat;)

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

No to czekamy, start o 19:20. Szkoda że obrazki niewyraźne niektóre. Wbijam do królestwa shinsho.

wjub1h.jpg

Opublikowano

coś wątpie w ten server

strona gotowiec , ss na mpcforum są wgl nie estetyczne i nie mozna sie rozczytac np. nazwy moobow itp system ulepszen brzydki ehh ;D

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Dajcie na jakiś inny hosting clienta przeciez kur.wa juz 4 raz mi wyskoczył błąd pobierania przy 90%....

internet download meneger.

Wklejasz linka i w pare minut masz klienta.

coś wątpie w ten server

strona gotowiec , ss na mpcforum są wgl nie estetyczne i nie mozna sie rozczytac np. nazwy moobow itp system ulepszen brzydki ehh ;D

Oj tam, oj tam system nie jest brzydki :c. Administracja wzorowała się na starych serwerach takich jak Metin5 me**lia itd ;). Mi sie taki klimat podoba :).

Opublikowano

internet download meneger.

Wklejasz linka i w pare minut masz klienta.

Oj tam, oj tam system nie jest brzydki :c. Administracja wzorowała się na starych serwerach takich jak Metin5 me**lia itd ;). Mi sie taki klimat podoba :).

Tu nie chodzi o predkośc pobierania tylko że przy 90% pobierania anuluje się całe pobieranie. Predkośc mam dobrą bo pobiera sie to 90% w 20min 

5qj.png

Opublikowano

Tu nie chodzi o predkośc pobierania tylko że przy 90% pobierania anuluje się całe pobieranie. Predkośc mam dobrą bo pobiera sie to 90% w 20min 

z mega.co.nz czy z multi pobierasz ;x ?

Opublikowano

Czemu jak na stronie daję download to tylko mam to : https://docs.google.com/file/d/0Bz2_LemwrstSQnB2b0hXNkRTMk0/edit?pli=1 i jeszcze nie da się tego pobrać o co biega ?

Client jest juz udostęepniony na hostingi takie jak : Multiupload,mega.co.nz dziś jeszcze udostępnię na speedyshare 

Bodajże jutro od rana będzie można już pobrać clienta. 

Możesz mi podać te linki do tego pobierania ?

ddz8gi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...