Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EASY/MEDIUM]AZZAR2 - Reaktywacja 2014 !

Azzar 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic ciekawego , jest coś od was autorskiego bo nie ma chyba nic ... Proszę weź zmień cała prezke , a te SS to porażka ;3 . No cóż zobaczymy , powodzenia

PS: Strona z MPC ... stare klimaty ...

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super mi sie podoba lubie takie stare klimaty metin2 :]. Start w piątek czy dziś  ? :)

Pytania:

1.Skad roski oraz błogosławieństwa :) ?
2.Ile bedzie % na magie :) ? ( bony + itemy)
3.Czy ciezko bedzie sie expiło  BM'em/Dagger'em/Archer'em ? :)

Opublikowano

62336266856862965418.jpg

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Zlepek poradników z MPC, słaba prezka. Pewnie gdy jakiś problem z grą się pojawi nie będą potrafili go rozwiązać. Do tego tylko 2 CH i stare syfne mapy. 8S

Nie zagram, chociaż na nosorożcu bym pojeździł  <3

Opublikowano

tym razem pliki niesmialego z dodatkami? który to już serwer 3/4? znowu na tydzień ?

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Jeśli będzie to typowy easy to wbije z kumplami bo brak takiego serwera mam dość tych poje****ch serwerów medium na których tak naprawdę nic ciekawego niema no i oczywiście jak wszędzie liczy się tylko hajs. Jakbyście nie mówili nie robili to i wam też o to chodzi no ale mam teraz czas do wiosny to skaczę po tych serwerach i próbuje znaleźć serwer dla mnie . Brak mi tych tych dawnych serwerów typowo easy ehh wszystko przemija .

Ale wbije i zobaczę czy wasz serwer będzie git.

Opublikowano

Kiedy bd dostępny client serwera aby można było pobrać osobom z słabym łączem ?

Może dziś wieczorem udostępnimy.

Super mi sie podoba lubie takie stare klimaty metin2 :]. Start w piątek czy dziś  ? :)

Pytania:

1.Skad roski oraz błogosławieństwa :) ?

2.Ile bedzie % na magie :) ? ( bony + itemy)

3.Czy ciezko bedzie sie expiło  BM'em/Dagger'em/Archer'em ? :)

1.U npc wszystko jest ;)

2.%na magie będzie 80 

3.Jeżeli wsadzisz sobie kd defa +6 to na spokojnie będziesz expić

tym razem pliki niesmialego z dodatkami? który to już serwer 3/4? znowu na tydzień ?

Żadne pliki "nieśmiałego"

Pliki są naszego autorstwa!

Opublikowano

lepiej żeby client został udostępniony dzisiaj dla osób z słabym łączem ;q najlepiej na hosting mega.co.nz gdyż posiada transfer bez limitu ;q

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

lepiej żeby client został udostępniony dzisiaj dla osób z słabym łączem ;q najlepiej na hosting mega.co.nz gdyż posiada transfer bez limit

Client jest juz udostęepniony na hostingi takie jak : Multiupload,mega.co.nz dziś jeszcze udostępnię na speedyshare 

Bodajże jutro od rana będzie można już pobrać clienta. 

Opublikowano

Więc tak coś ode mnie jestem krytykiem serwerów metin2 już na tylu grałem że to mała bania. Może zagram na serwerze ale jest ale no i zaczynamy rozpiskę.
1.Czy serwer na pewno wystartuje w tym dniu o tej godzinie.?
- Każdy Team obiecywał a okazywało się to klapą ataki albo opóźnienia o 2 godziny góra jeden dzień ... i tutaj tracicie już na start ludzi.
2.Czy jeśli to easy serwer podchodzący pod medium to chodzi o expa.
- Jeśli to taki easy/medium jak sama nazwa wskazuje to grając na jakimś easy normalnym easy aby wbić głupi 80 poziom i lecieć do AV1 expić z godzinę musiałem na easy dokładnie w V2.
3.Czy Potrzebna ilość ulepszaczy do ulepszenia będzie kolosalna nie wiem jakieś 150 tego 200 tamtego?
- Szczerze mnie nudzi zbieranie takich jednostek ulepszaczy pomimo że jest łatwo pewnie to dropnąć.
4.Jakie są Max bonusy ABS nie ogarniam tego twojego napisane 10.15 może 25-30 opisz mi to dokładniej.
- Ogarnij z tymi bonami po expa mogły by być te 20-30 na nieumarłe ale ABS po pvp max powinny być 15% i do tego aby nie mieć perfekt eq odrazu to dać 5,10,15% szansa na znalezienie.
5.Od razu odpowiedz to serwer na tydzień góra dwa?
- Widywałem serwery i grałem które nawet tygodnia nie przetrwały zamiast słuchać graczy to zrobili swoje idioci i tak padł gdzie była wielka szansa na rewolucje.
6.BS będzie dozwolony.?
- Mi to tam obojętne.
7.Biolog i ten drugi.
- Co ile rzecz im będzie trzeba oddawać proszę jeśli wymyślicie co 10 sekund to wolę aby było ta 1 sekunda bo to na jedno wychodzi a co godzinę się nie opłaca mnie to już wtedy odstrasza.
8.Dopracowaliście porządnie clienta aby nie wyłączał się przy teleportacji i rune time nie wyskakiwało.?
- Od razu usuwam Clienta.
9.Mam nadzieję że będzie tutaj pvp na tym serwerze ok.
- Grałem na jednym miałem eq perfekt a dedałem przez gracza który nie miał abs na miecze w ogóle i to było pvp piękne.
10.KD+6 widziałem weźcie usuńcie je max +5 by było najlepiej +6 psują klimat.
-Z Kd+6 to już nie gra.
11.Dam wam radę najpierw dopracujcie stronkę i forum a potem bo najczęściej wychodzi tak że tak stronka zrobiona zajebiście że gracze IS mają za free.
-Bo później latały VIP-y za darmo.
12.Dodaj do sklepu bronie na 65 poziom bo jeśli bronie do pvp mam robić z trutki itd to ja dziękuje.

No i tyle polecę wam dopracować wszystko bo niewypalony start od razu uśmierca serwer z graczy. Gdzie przed startem było już napalonych 500 graczy i nie wypalił ponowiony start udany może by liczył z 50.

Życze wam powodzenia.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Więc tak coś ode mnie jestem krytykiem serwerów metin2 już na tylu grałem że to mała bania. Może zagram na serwerze ale jest ale no i zaczynamy rozpiskę.

1.Czy serwer na pewno wystartuje w tym dniu o tej godzinie.?

- Każdy Team obiecywał a okazywało się to klapą ataki albo opóźnienia o 2 godziny góra jeden dzień ... i tutaj tracicie już na start ludzi.

2.Czy jeśli to easy serwer podchodzący pod medium to chodzi o expa.

- Jeśli to taki easy/medium jak sama nazwa wskazuje to grając na jakimś easy normalnym easy aby wbić głupi 80 poziom i lecieć do AV1 expić z godzinę musiałem na easy dokładnie w V2.

3.Czy Potrzebna ilość ulepszaczy do ulepszenia będzie kolosalna nie wiem jakieś 150 tego 200 tamtego?

- Szczerze mnie nudzi zbieranie takich jednostek ulepszaczy pomimo że jest łatwo pewnie to dropnąć.

4.Jakie są Max bonusy ABS nie ogarniam tego twojego napisane 10.15 może 25-30 opisz mi to dokładniej.

- Ogarnij z tymi bonami po expa mogły by być te 20-30 na nieumarłe ale ABS po pvp max powinny być 15% i do tego aby nie mieć perfekt eq odrazu to dać 5,10,15% szansa na znalezienie.

5.Od razu odpowiedz to serwer na tydzień góra dwa?

- Widywałem serwery i grałem które nawet tygodnia nie przetrwały zamiast słuchać graczy to zrobili swoje idioci i tak padł gdzie była wielka szansa na rewolucje.

6.BS będzie dozwolony.?

- Mi to tam obojętne.

7.Biolog i ten drugi.

- Co ile rzecz im będzie trzeba oddawać proszę jeśli wymyślicie co 10 sekund to wolę aby było ta 1 sekunda bo to na jedno wychodzi a co godzinę się nie opłaca mnie to już wtedy odstrasza.

8.Dopracowaliście porządnie clienta aby nie wyłączał się przy teleportacji i rune time nie wyskakiwało.?

- Od razu usuwam Clienta.

9.Mam nadzieję że będzie tutaj pvp na tym serwerze ok.

- Grałem na jednym miałem eq perfekt a dedałem przez gracza który nie miał abs na miecze w ogóle i to było pvp piękne.

10.KD+6 widziałem weźcie usuńcie je max +5 by było najlepiej +6 psują klimat.

-Z Kd+6 to już nie gra.

11.Dam wam radę najpierw dopracujcie stronkę i forum a potem bo najczęściej wychodzi tak że tak stronka zrobiona zajebiście że gracze IS mają za free.

-Bo później latały VIP-y za darmo.

12.Dodaj do sklepu bronie na 65 poziom bo jeśli bronie do pvp mam robić z trutki itd to ja dziękuje.

No i tyle polecę wam dopracować wszystko bo niewypalony start od razu uśmierca serwer z graczy. Gdzie przed startem było już napalonych 500 graczy i nie wypalił ponowiony start udany może by liczył z 50.

Życze wam powodzenia.

krytyk serwerów je*nij sie w łeb hahahah :D

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

nie zagram . bo widzę ze just all z mpc ściągnięte , strona derina , pliki derin lub rykox i dodane troche zmian i tyle . Prezka raz tam niebieska raz zielona , nasrane jest jednym slowem . Ale zycze powodzenia ;)

supra-z4-motoraty-800x200.jpg

Nick: Patryczeek

Opublikowano

nie zagram . bo widzę ze just all z mpc ściągnięte , strona derina , pliki derin lub rykox i dodane troche zmian i tyle . Prezka raz tam niebieska raz zielona , nasrane jest jednym slowem . Ale zycze powodzenia ;)

Ziomek jeb*** się w ten głupi łeb wiesz tyle co nic // TO JEST REAKTYWACJA, orginalne pliki 

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

bronie 75 w sklepie odpychaja, lepiej by bylo jak by trzeba bylo je samemu zdobyc...

Dlatego nie zagram > chyba ze to zmienicie... ale co ja tam wiem toc jestem 1 z miliona

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Zlepek poradników z MPC, słaba prezka. Pewnie gdy jakiś problem z grą się pojawi nie będą potrafili go rozwiązać. Do tego tylko 2 CH i stare syfne mapy. 8S

Nie zagram, chociaż na nosorożcu bym pojeździł  <3

Więc zapraszam :)

Opublikowano

Prezentacja strasznie słaba , obrazki rozmazane tu niebieskie tu zielone

Pobiore wbije i pogram w piątek bo mam inne plany na sobote

Serdecznie zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...