Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EASY/MEDIUM]AZZAR2 - Reaktywacja 2014 !

Azzar 2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Ale w grze się wyzywa,że mój serwer to gówno ?

Jak masz jakieś niedomówienia , pytania , problemy zapraszam na PW , nie chcę zbędnego spamu pod prezentacją . 

P.S Nigdy nie grałem na Twoim serwerze .

Pozdrawiam

[HA]VoleR

Opublikowano

Kilka plików sklejonych w jedne wielkie? Strona tak samo. Ok zagram, zobaczę, ale chyba tylko mapy daliście od siebie no może jeszcze kilka questów, ale tego jeszcze nie wiemy.

Opublikowano

;p Wbije na 100 a kiedy start bo nie doczytalem cos mi sie nie zaladowalo moze xD

w piątek o 19.20 :) na samym końcu preżki ;]

Kilka plików sklejonych w jedne wielkie? Strona tak samo. Ok zagram, zobaczę, ale chyba tylko mapy daliście od siebie no może jeszcze kilka questów, ale tego jeszcze nie wiemy.

Strona jest tymczasowa , ziomek ktory ją robi nie zdążył . Bedzie nowa spokojnie . Serwer robiliśmy prawie rok . Korzystaliśmy z poradnikow z mpc forum wiec moze dlatego kojarzysz podobieństwa .

Opublikowano

Już nie moge się doczekać czekam z niecierpliwością, jak zawsze podstawowe pytania :)

1. W ile wbije max?

2. Ciężko o eq?

3. Będzie rekru na GM'a?

4. Zrobić GP?

5. Dużo dropi ulep na mapach?

6. Jakie bony na poszczególne mapy?

Pozdro dla Administracji

Wbijam z gildią: NoName

graphic.png

Opublikowano

Już nie moge się doczekać czekam z niecierpliwością, jak zawsze podstawowe pytania :)

1. W ile wbije max?

2. Ciężko o eq?

3. Będzie rekru na GM'a?

4. Zrobić GP?

5. Dużo dropi ulep na mapach?

6. Jakie bony na poszczególne mapy?

Pozdro dla Administracji

Wbijam z gildią: NoName

1. W 2tygodnie jak jestes dobrym graczem ;)

2.Nie ;)

3. Nie ;(

4.Będzie konkurs na najlepsze GP

5.Tak dużo

6.Diabły,nieumarli

Zapraszamy

Opublikowano

A mi się wydaję , że ten serwer nie popłynie na głębokie wody.

Serwer będzie słaby jak cała masa tych Pseudo Privów Easy/Medium z przyszłością...

A wierchowce.... Hahahah jestem rozjebany ...

''Ćpam życie całe życie - jest po prostu kurwa zajebiście''

tzRj48l.png

Opublikowano

A mi się wydaję , że ten serwer nie popłynie na głębokie wody.

Serwer będzie słaby jak cała masa tych Pseudo Privów Easy/Medium z przyszłością...

A wierchowce.... Hahahah jestem rozjebany ...

Twoja opinia to zwykłe czarno wróżbiarstwo , lub tak zwane hejterstwo , które nic nie wnosi . Myślę , że zanim zobaczyłeś prezentację to komentarz miałeś już przygotowany .

Opublikowano

Twoja opinia to zwykłe czarno wróżbiarstwo , lub tak zwane hejterstwo , które nic nie wnosi . Myślę , że zanim zobaczyłeś prezentację to komentarz miałeś już przygotowany .

Nie myśl bo właśnie pokazałeś, że jest to Twoja słaba strona. :)

Nie hejtuje was tylko wyrażam swoją opinię, która zobaczysz że się spełni, naprawdę. :)

''Ćpam życie całe życie - jest po prostu kurwa zajebiście''

tzRj48l.png

Opublikowano

Cze Mam pytanie czy bonusy wchodzą maksymalnie bo bym z chęcią z ekipą wpadł na serwa????

Proszę O Odpowiedz

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Cze Mam pytanie czy bonusy wchodzą maksymalnie bo bym z chęcią z ekipą wpadł na serwa????

Proszę O Odpowiedz

Niektóre tak .

Opublikowano

Server z typu "Wpierdole na server wszystko co znajde na mpc, moze chwyci i natrzepie hajsu"

Nie polecam :)

Czemu tak myślisz?

Nie zagrałeś to nie oceniaj tak pochopnie 

Opublikowano

Zapraszam.

Zapowiada się ekstra.

Z twojej sygnatury wynika, że grasz tylko na Tavi, więc tu nie grasz? Bo jeśli zagrasz, to nie rozumiem jakie ma znaczenie Twoja sygnatura. xD

Co do serwera, reaktywacja, to reaktywacja. To tak jakby, odsmażyć starego kotleta i potem z niesmakiem go zjeść. :P

Nie zagram, ale cóż.. życzę powodzenia.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Z twojej sygnatury wynika, że grasz tylko na Tavi, więc tu nie grasz? Bo jeśli zagrasz, to nie rozumiem jakie ma znaczenie Twoja sygnatura. xD

Co do serwera, reaktywacja, to reaktywacja. To tak jakby, odsmażyć starego kotleta i potem z niesmakiem go zjeść. :P

Nie zagram, ale cóż.. życzę powodzenia.

Nie rozumiem? Złe porównanie kolego... Ponieważ serwer jest odświerzony, został poprawionych sporo rzeczy, kilka zostało też dodanych... Lepszym porównaniem byłoby zamoczyć w jajku, potem w bułce tarce, odgrzać i dopiero zjeść... Lecz ze smakiem :)

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Czemu tak myślisz?

Nie zagrałeś to nie oceniaj tak pochopnie 

Ale po co grac zeby moc ocenic co jest na serwie skoro w PREZENTACJI to powinno byc, a wiec patrzac na prezentacje servera mozna to ocenic?

Jak narazie pokazaliscie to co jest na wielu serwach robione na gotowcach i tutorialach z epvp/mpc. Macie cos jeszcze procz napchanych na chama dziadostw typu  hwangi i brzydkich staroci typu te miecze? Systemu energii, petow, wierzchowcow, ktore sa na 99% serwerow?

Oprocz tych map, ktore sa na wielu servach?

zhda.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...