Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wyniki] Konkurs - Opisz postać!

Pan Neoś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1391548153-U922683.png

Na wstępie w imieniu moim, jak i całego Jury, chciałbym bardzo podziękować Wam za nadesłanie jakże ciekawych i wspaniałych prac. Jesteśmy pewni, że na pewno się przy tym napracowaliście. W imieniu grona osób oceniających prace, pragnę ogłosić fakt, iż poszczególne miejsca zajęli:

PIERWSZE MIEJSCE

BloodyOSG!

Nagroda: 8-AwardImgMaster-1361138012.png LUB 9-AwardImgMaster-1361138078.png, -5 pkt. z paska ostrzeżeń

Praca

DRUGIE MIEJSCE

KingOfDeath

Nagroda: 9-AwardImgMaster-1361138078.png, -5 pkt. z paska ostrzeżeń

Praca

TRZECIE MIEJSCE

Nauczycielka

Nagroda: -15 pkt. z paska ostrzeżeń

Praca

Zwycięzcom pragnę pogratulować, a jak już było wcześniej wspomniane - wszyscy, którzy brali udział w konkursie, a ich praca nie złamała żadnego punktu regulaminu, otrzymają nagrodę w postaci -5 pkt z paska ostrzeżeń. (bez talonów)

Nagrody zostaną nadane niebawem.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Haha pierwsza praca naprawde pogratulowania 1 miejsca haha :D

Bloody ma 5 razy lepsza prace konkursowa, napisana krotko i na temat oraz czytelnie.

Po 2 nauczycielka wypisala bledy kszykarki ktore sa istotne a ich nie dodala. Widac, ze praca robiona z google, przeczytaj 10 tematow napisz z nich wszystkich tylko 1. Bloody widac, ze ogarnia postac i wie co i jak. A koszykarka mi sie wydaje, ze nie.

No ale GZ 

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Haha pierwsza praca naprawde pogratulowania 1 miejsca haha :D

Bloody ma 5 razy lepsza prace konkursowa, napisana krotko i na temat oraz czytelnie.

Po 2 nauczycielka wypisala bledy kszykarki ktore sa istotne a ich nie dodala. Widac, ze praca robiona z google, przeczytaj 10 tematow napisz z nich wszystkich tylko 1. Bloody widac, ze ogarnia postac i wie co i jak. A koszykarka mi sie wydaje, ze nie.

No ale GZ 

Dla jasności, to prace były oceniane przez jury od 0 do 10, po czym zliczaliśmy dane przez nas punkty i przyznawaliśmy miejsca. W każdym razie szanuję Twoje zdanie, masz prawo do niego. ;)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Dla jasności, to prace były oceniane przez jury od 0 do 10, po czym zliczaliśmy dane przez nas punkty i przyznawaliśmy miejsca. W każdym razie szanuję Twoje zdanie, masz prawo do niego. ;)

Neox, ale jak mogliście ocenić takie brednie? To jest kpina. Dam sobie palec uciąć, że te poradniki nie były nawet (dokładnie) czytane. Gdyby były to nie wyszłoby coś takiego, że praca z masą błędów i wypisanymi głupotami zajmuje 1-sze miejsce, no sorry. Poza tym kto to oceniał? Ktoś, kto miał chociaż MINIMALNE pojęcie o LC (poza Tobą)? Nie. Więc jak oni mogli ocenić poradniki? Tylko pod względem ilości treści/wyglądu graficznego.

Moim zdaniem powinniście powtórzyć ocenę, a do jury wziąć kogoś kompetentnego, kto ma pojęcie o grze i postaciach. 

Opublikowano

Neox, ale jak mogliście ocenić takie brednie? To jest kpina. Dam sobie palec uciąć, że te poradniki nie były nawet (dokładnie) czytane. Gdyby były to nie wyszłoby coś takiego, że praca z masą błędów i wypisanymi głupotami zajmuje 1-sze miejsce, no sorry. Poza tym kto to oceniał? Ktoś, kto miał chociaż MINIMALNE pojęcie o LC (poza Tobą)? Nie. Więc jak oni mogli ocenić poradniki? Tylko pod względem ilości treści/wyglądu graficznego.

Moim zdaniem powinniście powtórzyć ocenę, a do jury wziąć kogoś kompetentnego, kto ma pojęcie o grze i postaciach. 

Daj im spokój cycki zawsze wygrywają :3

@Co do mod'a i GM powiesz mi jakie oni mają pojęcie o lc ^^? (dobra rozumiem od oprawy graficznej jeden z jurorow :3)

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Daj im spokój cycki zawsze wygrywają :3

@Co do mod'a i GM powiesz mi jakie oni mają pojęcie o lc ^^? (dobra rozumiem od oprawy graficznej jeden z jurorow :3)

No właśnie o tym mówię. Żadne. Więc jak mogli oceniać prace pod kątem przydatności, lol? Logic.

Opublikowano

Proszę zabrać Pani/Panu plakietkę za pierwsze miejsce, a nadać ją użytkownikowi z drugiego, a trzeciemu plakietkę z drugiego. Proszę również o przyznanie nagrody za miejsce trzecie (znajdzie kogoś lub pomińcie to miejsce). Skoro w konkursach wygrywa się dzięki kopiuj i wklej to ja też zacznę brać w tym udział.

http://www.mpcforum.pl/topic/1138216-tutkonkurs/#entry9786699

Post nr. 4

Z mojej strony to wszystko.

Opublikowano

Zapomnieliscie o zwiezlosci pracy jak i samego, tego, ze zostaly przeczytane tutki o danej klasie i przepisane po "swojemu". Pewnie gdybym wzial udzial i przeczytal 30 tutkow na temat danej klasy to bym wygral, bo napisal bym najwiecej :D Ale w tutku o zaklinaczu nawet nie bylo nic wspomnianego o pkt statusow ^^. Tam byla tylko opisana klasa i nic wiecej, co kazdy glupi potrafi zrobic :D

Dodatkowo dzial w wiekszosci opiera sie o servery prywatne a nie globalne. Wiec tutorial BloodyOSG jest o wiele bardziej przydatny. Kazdy kto bedzie szukal jak rozwinac swoja postac nie popatrzy na tutka o zaklinaczu bo tam jest tylko prosty opis postaci a nie to co potrzebne ;)

No ale jak decyzja juz zostala podjeta nie ma co dyskutowac :) Tak mialo byc i tyle :).

Jak widac RealSkill niczego nie ominie i sprawiedliwie  zakonczy sprawe :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Proszę zabrać Pani/Panu plakietkę za pierwsze miejsce, a nadać ją użytkownikowi z drugiego, a trzeciemu plakietkę z drugiego. Proszę również o przyznanie nagrody za miejsce trzecie (znajdzie kogoś lub pomińcie to miejsce). Skoro w konkursach wygrywa się dzięki kopiuj i wklej to ja też zacznę brać w tym udział.

http://www.mpcforum.pl/topic/1138216-tutkonkurs/#entry9786699

Post nr. 4

Z mojej strony to wszystko.

Plus dla Ciebie za ogar sytuacji. ;) Teraz jest okej, chociaż ja dalej uważam, że Nauczycielka powinna być na podium ze swoim poradnikiem. :p Anyways, chyba jednak napiszę swój tut, bo mam dość fajny pomysł na niego. xD

Opublikowano

Plus dla Ciebie za ogar sytuacji. ;) Teraz jest okej, chociaż ja dalej uważam, że Nauczycielka powinna być na podium ze swoim poradnikiem. :P Anyways, chyba jednak napiszę swój tut, bo mam dość fajny pomysł na niego. xD

Nie wnikam kto powinien być pierwszy, ale zastanawiam się dlaczego wygrała osoba, która skopiowała poradnik. Niech zrobią głosowanie i wyłonią zwycięzcę raz jeszcze ;).

Opublikowano

Nie wnikam kto powinien być pierwszy, ale zastanawiam się dlaczego wygrała osoba, która skopiowała poradnik. Niech zrobią głosowanie i wyłonią zwycięzcę raz jeszcze ;).

wiesz troche tut był zmieniony i kopiuj wklej nie dawało rezultatów, ale jak się chce to znajdzie się wszystko.

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Chciałem bardzo przeprosić za wszystkie problemy, które wynikły podczas wyłaniania zwycięzców. Miejsce pierwsze zajmuje BloodyOSG, drugie KingOfDeath, a trzecie Nauczycielka.

Jeśli chodzi o ocenianie... Fakt, z tym plagiatem strzeliliśmy gafę, ale już zostało to naprawione.

Przepraszamy za wszystkie problemy. 

zSCFQrN.png

Opublikowano

Toż to samo im powiedziałam. Powinni powtórzyć głosowanie, ale do jury wziąć kogoś, kto zna się na grze i postaciach. Bo jak ma oceniać poradnik osoba, która nie ma zielonego pojęcia o czym mowa? :p

Opublikowano

Toż to samo im powiedziałam. Powinni powtórzyć głosowanie, ale do jury wziąć kogoś, kto zna się na grze i postaciach. Bo jak ma oceniać poradnik osoba, która nie ma zielonego pojęcia o czym mowa? :P

Następnym razem ja będę siedział w tych konkursach i znajdę wszystko (taki żart) xD.

wiesz troche tut był zmieniony i kopiuj wklej nie dawało rezultatów, ale jak się chce to znajdzie się wszystko.

Troszkę był zmieniony, ale dało się zauważyć kopiuj i wklej :p.

Opublikowano

Gratuluję wszystkim :3

Mam pytanie, bo ja Blue Membera już mam. Mogę to zamienić na MPC Champion ?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Gratuluję wszystkim :3

Mam pytanie, bo ja Blue Membera już mam. Mogę to zamienić na MPC Champion ?

W takiej sprawie musisz pisać do Globala. Nie pisz do Naiko, bo aktualnie nie ma jej zbyt często na forum, powody prywatne.   :P

zSCFQrN.png

Opublikowano

Sprawa już załatwiona :D

Jeszcze raz wszystkim gratuluję :)

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Następnym razem ja będę siedział w tych konkursach i znajdę wszystko (taki żart) xD.

Troszkę był zmieniony, ale dało się zauważyć kopiuj i wklej :P.

w sensie wklejenie w google i szukaj ^.^ zmiana nawet z 32 na trzydzieści dwa i wujek google się gubi

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...