Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Palicie? Jak tak to jakie, i ile?

JambQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie pale nie paliłem i nie będę palił ;]

ale tak wam powiem ze mam kolegę który pali do 2 klasy podstawowej ;]

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie pale, nie widzę potrzeby. Wole sobie gumę pożuć niż zatruwać swój organizm. W ciągu życia wypaliłem 2 papierosy i jakoś nie jest to jakieś super. Sam też pilnuje innych (przyjaciół) żeby nie palili lub nie palili przy mnie mnie. Znam dziewczyny, które palą dużo od 10 roku życia i widać różnice między nimi a nie palącymi dziewczynami. Nie palące dziewczyny pomalują tylko rzęsy i wyglądają o wiele lepiej niż te palaczki które nakładają tonę pudru (bo mają zniszczoną cerę). Więc dziewczyny nie palcie :D . Palacze mają brzydką cerę, zęby i płuca.

Opublikowano

Nie palę i nie rozumiem, na cholerę ludzie palą? Od piwa ma sie faze, od narkotykow tez a to gowno? Relaksuje i to przez krotki czas, bo potem sie uzalezniasz. Gowno, gowno i jeszcze raz gowno. Tak samo jak wszystkie uzywki. Z kompletu zamierzam jedynie pic. Kiedys i bardzo rzadko ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie palę i nie rozumiem, na cholerę ludzie palą? Od piwa ma sie faze, od narkotykow tez a to gowno? Relaksuje i to przez krotki czas, bo potem sie uzalezniasz. Gowno, gowno i jeszcze raz gowno. Tak samo jak wszystkie uzywki. Z kompletu zamierzam jedynie pic. Kiedys i bardzo rzadko ;)

Palę bo mi dupa marznie, nie palisz w piecu to po co się wypowiadasz

129699016383.png

Opublikowano

Palę bo mi dupa marznie, nie palisz w piecu to po co się wypowiadasz

Eeee, są miliony sposobow na ogrzanie sie? Szlugi to gowno.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Niektórzy piszą wielkie głupoty, co do marihuany, paliłem przez bardzo długi czas, dzień po dniu pod rząd, zostałem złapany, i przyznano mi nadzór kuratora, i teraz jakoś potrafię palić 1/2 razy w miesiącu, czasem ani razu, i mnie wogóle nie ciągnie, więc jeżeli nie znacie czegoś, poprostu się nie wypowiadajcie na tematy o których mało wiecie, co do picia alkoholu to też wielkie gówno, znam dziewczyny które piją, palą, ale mimo to są ambitne, da się? Da się!

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Raz czy dwa razy paliłem papierosa. Nie było w tym nic fajnego, nie zamierzam palić papierosów, bo sa drogie i można się uzależnić

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Nie palę i nie widzę powodu, żeby zaczynać.

Jeśli masz jakiś problem z Plugin'em/Skryptem do MineCraft'a to pisz na PW/Skype/GG, lub inny komunikator podany w profilu. Pomagam za darmo.

Pracuję na zlecenia. Do stałej pracy bardzo ciężko mnie namówić. ^^

Przepiszę Skrypt na Plugin! W większości przypadków za darmo.

Opublikowano

Nie cierpie takich ludzi, jak Ty. Kiedys i bardzo rzadko paliłeś, a się wypowiadasz. To tak można pomysleć, na chuj chodzić do pracy i się meczyć, jak można iść opierdolić sklep i ma się wyplate.

@top

Pale prawie 8 lat ;]

Opublikowano

W ciągu 5  lat był tylko jeden dzień kiedy nie paliłem zaczeło się od 3 papierosów po jedzeniu a teraz gdy nie zapalę cholera mnie bierze nie mogę się skupić wszystko mnie drażni. Wkurwiają mnie młodzież która szpanuje że pali, nie wyobraż sobie jaki to jest straszny nałóg :(

Opublikowano

Nie palę bo uważam że jest to gówno...

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

W ciągu 5  lat był tylko jeden dzień kiedy nie paliłem zaczeło się od 3 papierosów po jedzeniu a teraz gdy nie zapalę cholera mnie bierze nie mogę się skupić wszystko mnie drażni. Wkurwiają mnie młodzież która szpanuje że pali, nie wyobraż sobie jaki to jest straszny nałóg :(

Ja nie lubie osob które oceniają tylko wiek i szluge w mordzie, bo to ze ktoś ma tyle i tyle lat, i pali, nie oznacza że pali on dla szpanu, i żeby się popisać przed kolegami.Ekhm. Co do tematu, w tej chwili własnie rzucam, wczoraj 3/dzień dziś 2, a jutro 1 :) Zobaczymy jak będzie.

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Marlboro Red oraz  Malboro Amnesia :D 

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Nie słyszałem nigdy o Marlboro amnesia :D Dobre?

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Nie słyszałem nigdy o Marlboro amnesia :D Dobre?

Zajebiste :D wbijaj do holandii to poczęstuje :D ps : 0.2 grama amnesii na 1 szluge 

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...