Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana właściciela

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich!

Właścicielem serwisu mpcforum.pl stała się firma DUALMEDIA. W związku z tym na forum nastąpi kilka zmian, o których chciałbym Was poinformować.

Na wstępnie, don't panic, wielkich zmian nie będzie a już na pewno nie kadrowych. Zespół moderacyjny i administracyjny pozostaje bez zmian, nie zmieniamy też nazwy - dalej pozostajemy jako mpcforum.pl! Nawiązanie współpracy z DUALMEDIA to dla naszego forum szansa na dalszy rozwój, na który nie mogliśmy sobie do tej pory pozwolić ze względu na kwestie techniczne i finansowe. Skończą się problemy, które ciągną się za nami już od lat (mam taką nadzieję). DUALMEDIA to firma, którą dobrze znamy m.in. z tego że od jakiegoś czasu zajmuje się reklamami oraz administrowaniem naszego forumowego serwera. Jest to zespół młodych, otwartych i ambitnych ludzi, którzy chcą z MPC zrobić miejsce znane w całym polskim internecie. Jestem przekonany, że MPC zyska w najbliższym czasie na jakości i na profesjonalizmie. Przyda się też nam wparcie od ludzi, którzy na prawdę znają się na rzeczy! W planach są inwestycje związane z nowymi funkcjami i realizacją pomysłów, z których wdrażaniem będzie szło na pewno dużo sprawniej niż do tej pory. Domyślam się, że niektórzy z Was mogą się obawiać o klimat mpc, jednak misja forum pozostaje bez zmian. Mam nadzieję, że nadal będziecie z mpc, bo wkrótce będą się działy na prawdę ciekawe rzeczy... :-)

Ja z mojej strony, z racji wieku i stażu, zamierzam się powoli usuwać jeszcze bardziej w cień, choć cały czas będę obecny na forum... ale o tym poinformuje w innej komunikacji... :-)

Wasz admin,

kokosz.
  • Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierwszy

REKLAMA:

Pojedynek - [Graphic] kazikp vs. jakim08

Będę bardzo wdzięczny za wszelkie głosy oddane na moją pracę.

Wynagrodzę bogactwem, w naturze, czy czym tam chcecie...

Chcesz aby twoja reklama się tutaj znalazła? To twój dzień. Koszt umieszczenia banneru to tylko 4,99zł!

_

Kokosz sie sprzedał B)

Opublikowano

To w takim razie mamy się cieszyć, czy płakać z tego powodu?

Błąd chyba:

z których wdrażaniem będzie szło na pewno dużo sprawniejsze niż do tej pory

Powinno być:

z których wdrażaniem będzie szło na pewno dużo sprawniejsze, niż do tej pory

Opublikowano

Miejmy nadzieję że Ci 'nowi' nie popsują atmosfery jaka jest w teamie, pragnę życzyć nam powodzenia!

Arcymistrz
Opublikowano

Miejmy nadzieję, że to, co napisałeś dot. moderacji, klimatu oraz gruntownych zmian jest prawdą i będzie obowiązywać przez dłuższy czas, a nie kilka pierwszych tygodni.

Jeśli to prawda - samo dobro ;)

Opublikowano

Dojdzie jakaś nowa administracja ?

@up Bo toś czuwać musi aby spać mógł ktoś.

Na wstępnie, don't panic, wielkich zmian nie będzie a już na pewno nie kadrowych. Zespół moderacyjny i administracyjny pozostaje bez zmian

Opublikowano

Kokosz, czemu chcesz się chować w cień?

Mam nadzieje że firma ta usprawni pracę forumqa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...