Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana właściciela

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kokosz ledwo utrzymywał forum a co dopiero "piwko popijać" ;x

AHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAA

@top:

gotowy template na stronie tej "firmy" świadczy o profesjonalizmie, mimo to gz.

Opublikowano

Czy mi się wydaje czy powoli zakończy się kolesiostwo? :D

Zaczyna się? No to mamy ludzie świeżaka.

Witamy na MPCForum. :)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jak dla mnie to zla decyzja sprzedawac to forum, chcialbym aby do konca bylo oraz PADLO ze stara ekipa, Kokoszem, miszczem, gamusem itp Mimo ze sa zwariowani to po co zmieniac wszystko!

Juz sa wady tych zmian.. Google tlumacz, nagrody,blogi itp..

WIelki blad chlopacy, Powodzenia.

2007 - 2014 [*]

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Mówiąc trochę szczerze to się smieję jak czytam posty typu:

No to pozostaje tylko życzyć powodzenia, o ile mają zamiar rozwijać forum tak, jak to było dotychczas ;-)

What? Przepraszam, co? Forum od strony technicznej było rozwijane między innymi dzięki Miszczowi który na prawdę poświęcił dużo czasu (i pewnie też nerwów, nie wykluczam) aby wszystko lepiej brzmiało. Technik który był na forum zapewne miał dostęp do serwera dedykowanego/WWW (whatever) i pracował wyłącznie nad stabilnością (widzieliście efekty? bo ja nie, bez obrazy, ofc.).

Nawiązując dalej - nie znacie tych osób, nie znacie tej firmy. Nie pieprzcie głupoty typu "skończy się kolesiostwo na MPC?". Nie wszędzie musi być demokracja, to, że Wam coś kiedyś nie pasowało, jakaś osoba na stanowisku - to WASZ problem, nie administracji. To oni dobierają osoby i to właśnie dlatego to forum jeszcze stoi. Niby jak mają kogoś przyjąć i obdarzyć wysokim stanowiskiem (nawet i niskim) skoro kogoś nie znają? No fuck logic. Myślicie czasem zanim coś napiszecie?

Najśmieszniejsze z tego wszystkiego jest to, że o takich sprawach jak "kolesiostwo" piszą osoby którym nigdy nie "powiodło" się na forum lub mieli jakieś problemy, ew. łapali ból dupy (butthurt) o to, że ktoś dostał jakieś stanowisko. No sorry ludzie, ale to internet. Kapkę zaufania do człowieka przez kabel też trzeba mieć. Poza tym real life (RF) =/= e-real-life (E-RF). :)

Następną sprawą (jeśli to nie żart) są posty typu:

Kokosz sie sprzedał za pln :(

Człowiek nad tym forum pracował przez prawie pół swojego życia (mogę się pomylić, poprawić jak coś, sic!) a Wy piszecie takie rzeczy?

AHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHAHHAHAHAHAHAAA

@top:

gotowy template na stronie tej "firmy" świadczy o profesjonalizmie, mimo to gz.

Rzeczywiście, główna odstrasza brakiem profesjonalizmu. :)

Aha - i jeśli ten technik potrafi więcej niż zmiany w lang bicie to okej. : D

Pozdr, Matz.

Opublikowano

503 Service Temporarily Unavailable

Chciałbym tylko, aby to i kilka innych błędów z obciążeniem znikło :)

Powodzenia!

Opublikowano

Pozytywnie.

Dzięki wielkie za wkład Marcinie, to co dałeś polskiej społeczności internetowej jest nieocenione.

Opublikowano

Nikt was tu na siłę nie trzyma. Nie podoba się? Wystarczy karte w przeglądarce zamknąć.

Cieszę się z tego powodu ale wyraziłem po prostu opinię. Chyba, że komentujesz nie mój post. ;)

Btw, nie dopuszcza się do spraw technicznych (na moje) kogoś kto nie ma pojęcia o tym jak zbudowany jest cały silnik IP.Board (od strony programowania aplikacji, własnego 'frameworku' CSS, itd.) Poza tym - po co wgrywaliście ten nowy lang-bit? Na logikę, proszę żeby mi ktoś odpowiedział z waszej ekipy 'techników'. Aha, no i gotowe szablony na głównych stronach na 'profesjonalnych' firmach już wyszły z mody.

Ahm i pytanie - czemu nie Makin?

btw; 

http://necolas.github.io/normalize.css/
Opublikowano

Według mnie nie ma co panikować bo i tak forum wszystko przetrwa.

Z podziałem sobie poradziło i nie upadło to tym bardziej teraz nic mu nie zaszkodzi. 

Zwłaszcza, że to wszystko i tak ma małe znaczenie. Forum tworzą zwykli userzy bo to ich jest tutaj najwięcej. ;)

always_be_positive-3516.jpg

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Według mnie nie ma co panikować bo i tak forum wszystko przetrwa.

Z podziałem sobie poradziło i nie upadło to tym bardziej teraz nic mu nie zaszkodzi. 

Zwłaszcza, że to wszystko i tak ma małe znaczenie. Forum tworzą zwykli userzy bo to ich jest tutaj najwięcej. ;)

always_be_positive-3516.jpg

Bardzo czesto administracja o tym zapomina, czego swiadkiem jestesmy praktycznie na codzien.

Co do tematu, ogolem jest narazie malo co wyjasnione by moc stwierdzic to czy faktycznie przyniesie to korzysc, czy jakies negatywne skutki. Narazie trzeba czekac.

sstwc.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie to zla decyzja sprzedawac to forum, chcialbym aby do konca bylo oraz PADLO ze stara ekipa, Kokoszem, miszczem, gamusem itp Mimo ze sa zwariowani to po co zmieniac wszystko!

Juz sa wady tych zmian.. Google tlumacz, nagrody,blogi itp..

WIelki blad chlopacy, Powodzenia.

2007 - 2014 [*]

Starą ekipą? Kokosz owszem, ale Gamus i Miszczu? xD

2k11, dobra, nie pamiętasz może, ale bez przesady. :D

Forum nie zostanie usunięte przecież, chwilowe błędy są. Coś pewnie ulepszają, zmieniają, zobaczymy niedługo.

Opublikowano

Starą ekipą? Kokosz owszem, ale Gamus i Miszczu? xD

2k11, dobra, nie pamiętasz może, ale bez przesady. :D

Forum nie zostanie usunięte przecież, chwilowe błędy są. Coś pewnie ulepszają, zmieniają, zobaczymy niedługo.

Tak, ale zobacz juz jak to ma wygladac bez sensu np lajki:

Tak teraz wyglada dawanie lajkow:

Miszczu. lubi post, który napisałeś w Zmiana właściciela
Wczoraj, 23:27

A wczesniej wygladalo tak:

logogeo lubi twój post w [Spis] Serwerow 4Story
03 lut 2014 22:23

No chlopacy Miszczu to jest jak 2k07 ogarniety ziom, kolejne wady.. Anonimowy, nagrody, tytuly za posty.. Co tu sie dzieje do chu*a..

Jeszcze raz zawiodlem sie na was :(

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Forum działające na taką skale nie może być wiecznie wspomagane przez pojedyncze jednostki w sprawach technicznych. Według mnie już dawno powinna zostać podjęta decyzja o nawiązaniu tego typu współpracy. kokosz zna się na rzeczy, na pewno nie powierzył by tak ważnego zadania ludziom, których nie zna, ewentualnie takim, których kompetencji nie jest pewien.

Miszczu zrobił naprawdę wiele i myślę, że każdy kto przebywał na forum podczas "jego działalności: będzie go wspominać dobrze, a przede wszystkim będzie wdzięczny za jego wkład i zaangażowanie. Nie sądzę, by ta sytuacja miała na celu wyzbycia się go, olania, jednak stworzenia nowych, lepszych perspektyw na forum.

Dużo osób, podejrzewam, że dość młodych, błędnie interpretuje słowo "profesjonalizm". Wiążą je z posiadaniem zarejestrowanej firmy, dobrze prosperującej korporacji. Śmieszy ich fakt braku posiadania dobrej strony, czy miliona "lajków" na facebook'u. Jednak nie te atrybuty świadczą o profesjonalizmie, czy też jego braku. Jedyne co my, użytkownicy możemy teraz zrobić, to mieć nadzieje na polepszenie sytuacji forum oraz oczekiwać nadchodzących zmian.

Opublikowano

Miejmy tylko nadzieje że to będą zmiany na lepsze. Ale zobaczymy jak będzie.

Życzę powodzenia, pozdrawiam. FanArt

1392970192-U247153.png

Zadaj pytanie czy naprawdę jesteś wolny?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...