Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu nie mogę wyjść z brązu?

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://scr.hu/12lk/tghjr

- Moja gra

http://scr.hu/12lk/v0wc4

- Moj ADC oczywiscie wiecej deathow sie miec nie dalo nie? Btw. fajny build, widze lastwhispera..

http://scr.hu/12lk/gxdwy

- Moj jungler - wiecej deathow tez sie nie dalo?

http://scr.hu/12lk/820nr

- Fajny mid, wiecej deathow sie nie dalo? A mniej farmy?

http://scr.hu/12lk/eaocz

- Fajnie, szkoda, ze 11 deathow i sam chodizl wszedzie. 2 Infinity edge OP!

I c***a zrobie?

W grze staram sie farmic a jak mi wszystkie linie sie w 15 min. zlatuja na mida to gg, albo support z bota mnie zostawia w 10 i idzie na mida.

Snowball zacznie np. taka fiora 0:10 bo to papier (kilka gier wstecz) i koniec, bo ja moge skonczyc z 5:5:17 supportem (staram sie nie wychodzic powyzej 5 deathow, ale czasem to nie mozliwe, chyba ze afk)

a i tak przegram!

Niedawno byłem brąz 5, potem fart do teamów które dało się wycarrować albo dobrze grali, wbiłem brąz 2 w serii, a potem same lost lost lost lost lost przez gówna.

Co mam zrobić? Gram czasem duo ze znajomym, ale jak trafi się rengar który machety na jungle kupić nie umie to i tak i tak przegrana..

/// XDDD ODKOPAŁEM TEN TEMAT DLA ŚMIECHU

Hello there.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem Cię, czego płaczesz ...

Trzeba dobrze grać a nie się opieprzać w grze a potem płakać ojej ojej dlaczego nie mogę wyjść z brązu...

LoL to gra dla ludzi rozwiniętych umysłowo, nie dla lajków.

Śmiejecie się ze mnie bo jestem inny,

Ja śmieję się z was bo jesteście tacy sami.

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem Cię, czego płaczesz ...

Trzeba dobrze grać a nie się opieprzać w grze a potem płakać ojej ojej dlaczego nie mogę wyjść z brązu...

LoL to gra dla ludzi rozwiniętych umysłowo, nie dla lajków.

Diamond season 3 - skradziono mi konto, także się odpierdol że nie myślę :)

Nie, Diamond nie wycarruje brązu za każdym razem, jak widzę "uncarriable" niektórzy są, i dla nich jest miejsce w brązie.

Mowa tu o tych co wszystkie gry powyżej 5 deathow, czasem nawet po 20

Mówisz mu żeby grał def to

"Stop flame or i'll feed them more"

Hello there.

Opublikowano

Nie, Diamond nie wycarruje brązu za każdym razem, jak widzę "uncarriable" niektórzy są, i dla nich jest miejsce w brązie.

Wytłumacz co Ci da płacz z tego powodu tutaj ? ...

Liczysz na współczucie ? Ok. Współczuję.

Śmiejecie się ze mnie bo jestem inny,

Ja śmieję się z was bo jesteście tacy sami.

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

Jak umiesz grać, to i tak wyjdziesz. Jednak w brązie posiedzisz troszkę, bo to zależy od szczęścia, mniej od Ciebie, bo sam nic nie zrobisz. Niedawno grałem adc, na 6lvl supp poszedł na mida i tam siedział, enemy to wykorzystało i 4 poszło do mnie na bota, no one care.

Skill Ci może sporo dać, jednak jeszcze musisz liczyć na szczęście.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Te bajki z diaxem to możesz matce opowiadać.

Rengar 82 farmy

Gragas 147 w 50 min

Grasz fiorą

Jinx 190 w 50 min

Dziękuje dobranoc

Serio ale nawet po buildzie jinx widać że zasługujesz na brąz.

Jak umiesz grać, to i tak wyjdziesz. Jednak w brązie posiedzisz troszkę, bo to zależy od szczęścia, mniej od Ciebie, bo sam nic nie zrobisz. Niedawno grałem adc, na 6lvl supp poszedł na mida i tam siedział, enemy to wykorzystało i 4 poszło do mnie na bota, no one care.

Skill Ci może sporo dać, jednak jeszcze musisz liczyć na szczęście.

Nie pomyślałeś żeby sie cofnąć? Moderatorzy innych działów nie mają pojęcia o lolu więc sie schowaj z tymi twoimi radami.
Opublikowano

Te bajki z diaxem to możesz matce opowiadać.

Rengar 82 farmy

Gragas 147 w 50 min

Grasz fiorą

Jinx 190 w 50 min

Dziękuje dobranoc

Serio ale nawet po buildzie jinx widać że zasługujesz na brąz.

Nie pomyślałeś żeby sie cofnąć? Moderatorzy innych działów nie mają pojęcia o lolu więc sie schowaj z tymi twoimi radami.

Jesteś idiotą. pokazywałem BUILDY I FARME MOJEGO TEAMU, NIE MOJĄ, MOJA TO TYLKO TA LEONĄ CIOTO

@@

naucz sie czytac, potem komentuj.

@@

Wiem ze posiedze w brazie i ze wyjde ale po prostu to jest przesada :)

Hello there.

Opublikowano

Graj pickami w mecie, tzn. elise, vi, kha.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Gram jinx, ok. 70% win ratio nią mam, 5 quadr i pente, nie raz nia wycarrowalem ale teraz bardzo rzadko daja mi ADC i nie mam jak wycarrowac, a czase zdarza sie, ze wyjde z lini 3:0 Taka LeBlanc, moj team kazdy 0:5, 0:10, 3:7 i koncze z 22:6 a sam ich zjem - ale nie spushuje.

Gram jinx, ok. 70% win ratio nią mam, 5 quadr i pente, nie raz nia wycarrowalem ale teraz bardzo rzadko daja mi ADC i nie mam jak wycarrowac, a czase zdarza sie, ze wyjde z lini 3:0 Taka LeBlanc, moj team kazdy 0:5, 0:10, 3:7 i koncze z 22:6 a sam ich zjem - ale nie spushuje.

Hello there.

Opublikowano

Weź gościu przestań płakać, każdy nieboostowany diament wyjdzie z brązu bez problemu, ba nawet gold by dał rade. Sam ostatnio z brązu wyszedłem a w s3 silver. Następnym razem zanim coś napiszesz może zobacz swoje gry, a nie tylko innych flamujesz?

To twoje gry:

0srkox.jpg

Spójrz na swoje statystyki i farme, 100 farmy w 41 minucie? Dobry wynik.

Nie jestem jakimś prosem w tą gre i sie nie chwale, ale zadałeś pytanie czemu nie możesz wyjść, więc masz i odpowiedź.

Opublikowano

hehe diamecik nie moze wycarrowac te warzywka? oni nawet nie mysla, ich mozna zniszczyc czymkolwiek... goldy, platyny wychodza bez problemu, a diament nie moze? chyba cos tu jest nie tak

@AntyWarn b b b dobrze grasz, masz pro elo farme i staty, zaslugujesz na dianent, tfu, co ja mowie, challenger

Opublikowano

Weź gościu przestań płakać, każdy nieboostowany diament wyjdzie z brązu bez problemu, ba nawet gold by dał rade. Sam ostatnio z brązu wyszedłem a w s3 silver. Następnym razem zanim coś napiszesz może zobacz swoje gry, a nie tylko innych flamujesz?

To twoje gry:

0srkox.jpg

Spójrz na swoje statystyki i farme, 100 farmy w 41 minucie? Dobry wynik.

Nie jestem jakimś prosem w tą gre i sie nie chwale, ale zadałeś pytanie czemu nie możesz wyjść, więc masz i odpowiedź.

mowilem, ze suppport mnie zostawia z bota albo mi sie zlatuja z bota w 15 minucie ;]

Hello there.

Opublikowano

Bez przesady, w s3 byłem w silver 3, po placementach spadłem do bronz 1, jeden wieczór, 7 gier i już silver 5 więc nie mów że się nei da...

Opublikowano

Jesteś idiotą. pokazywałem BUILDY I FARME MOJEGO TEAMU, NIE MOJĄ, MOJA TO TYLKO TA LEONĄ CIOTO

Dlatego nie wyjdziesz z brązu.

Pozdro

Opublikowano
Opublikowano

Też myślałem że zawsze przegrywam przez mój team ale to tylko prawda w 20% wszystko zależy od late ja wielokrotnie wygrałem przegrane gry mundem, jak nie wierzysz to zabacz na mój profil na lolkingu na gre mundem na 14 gier tylko 3 przegrane i to tylko dlatego że był jakiś troll lub afk.

Jak się nauczysz grać to wyjdziesz ja już wskoczyłem o 1 dywizje ale zamierzam szybko do silvera wbić.

http://www.lolking.net/summoner/eune/36537702#profile
Opublikowano

Znajdź sobie jakiś dobry team i może w końcu wyjdziesz z brązu.

jak to dobry team?

Też myślałem że zawsze przegrywam przez mój team ale to tylko prawda w 20% wszystko zależy od late ja wielokrotnie wygrałem przegrane gry mundem, jak nie wierzysz to zabacz na mój profil na lolkingu na gre mundem na 14 gier tylko 3 przegrane i to tylko dlatego że był jakiś troll lub afk.

Jak się nauczysz grać to wyjdziesz ja już wskoczyłem o 1 dywizje ale zamierzam szybko do silvera wbić.

http://www.lolking.net/summoner/eune/36537702#profile

ja wbilem w 2 dni z brazu 5 do brazu 1 a potem same przegrae..

Hello there.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...