Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu nie mogę wyjść z brązu?

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdro koledze z braz 4 do braz 1 wbiłem w 3 dni. s3:gold 2 s4 silver 1 dzisiaj wbiłem golda

Pozdro koledze z braz 4 do braz 1 wbiłem w 3 dni. s3:gold 2 s4 silver 1 dzisiaj wbiłem golda

Boostowany diament thats all.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boostowany diament thats all.

Ja wbiłem w jeden dzień IV-I.

Przeskakując dywizję ;)

Co do tematu, graj premade z kimś normalnym (najlepiej na pozycjach carrujących).

Opublikowano

Ja dzisiaj wyszedłem z bronzu ;). Spadłem specjalnie, s3 - gold v. Teraz aktualnie silver v 99lp. Da się wyjść i to bez monitora. Po prostu twój poziom :)

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Te bajki z diaxem to możesz matce opowiadać.

Rengar 82 farmy

Gragas 147 w 50 min

Grasz fiorą

Jinx 190 w 50 min

Dziękuje dobranoc

Serio ale nawet po buildzie jinx widać że zasługujesz na brąz.

Nie pomyślałeś żeby sie cofnąć? Moderatorzy innych działów nie mają pojęcia o lolu więc sie schowaj z tymi twoimi radami.

Jesteś bezczelny, odzywasz się do ludzi piszących w tym temacie w sposób arogancki. Co ty sobie myślisz, że jak założysz temat to damy Ci złoty środek, jak wyjść z brązu. Uświadamiasz nas tylko, że zasługujesz na ten brąz. I nic dziwnego, że tyle gier przegrywasz. Sądząc po Twoim zachowaniu - nie ma nawet mowy, byś w grze zachowywał się z należytą kulturą i spokojem. Dobiera Ci same najgorsze ścierwa z dna trybunału i radź sobie z nimi. Życzę Ci dużo rozumu i zastanów się nad wizytą u specjalisty bo za przeproszeniem.. wkurwiasz tutaj wszystkich. Nie sądziłem, że jesteś aż tak toksyczną osobą i potrafisz wyprowadzić z równowagi nawet i mnie. Pamiętaj, że nie grasz po to by wygrać.. ale coś z tej gry wynieść. W twoim przypadku wyniosłeś z tego wszystkiego jedynie głupote i nienawiść. Zastanów się nad swoim postępowaniem i nie obrażaj ludzi bez powodu.

* Dobrym rozwiązaniem będzie przewietrzenie się i odpoczęcie od lol'a bo ta gra Cię wyniszcza psychicznie.

Pozdrawiam,

Ikinoma

SUPPORT MY MENTAL HEART OR I WILL KILL YOU!

Opublikowano

Ja pierdole co za ulom ... nie wciskaj nam kitu ze byles w diamencie jak tych warzyw nie mozesz wykerowac. Ja sam jestem tylko gold 3 wzialem konto kolegi braz 4 i w 2dni mu wyszedlem do silvera z 2 przegranymi ... Tam graja tacy idioci ze masakra i nie ma tak ze w twoim teamie sa idioci a w enemy nie, w brazie sa ludzie chorzy umyslowo

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Ja pierdole co za ulom ... nie wciskaj nam kitu ze byles w diamencie jak tych warzyw nie mozesz wykerowac. Ja sam jestem tylko gold 3 wzialem konto kolegi braz 4 i w 2dni mu wyszedlem do silvera z 2 przegranymi ... Tam graja tacy idioci ze masakra i nie ma tak ze w twoim teamie sa idioci a w enemy nie, w brazie sa ludzie chorzy umyslowo

Obrażasz w tym momencie połowę dobrych graczy i tych, którzy od zera tj. Brązu zaszli bardzo daleko.

Opublikowano

Obrażasz w tym momencie połowę dobrych graczy i tych, którzy od zera tj. Brązu zaszli bardzo daleko.

Boże.. nic więcej do Ciebie nie mam do powiedzenia.

@Temat

Staraj się grać tak jak ktoś wyżej napisał metą tj. Vi , jinx , gragas itd. albo postaciami czysto pod late jak Vayne a jak złapiesz chociażby dwa kille na początku to zaczniesz snowballować niewiarygodnie, a jedynie czego potrzebujesz grając Vayne to unikanie skillshotów i wszelkiego cc (ciężko ogarnąc ale jak już dasz radę w miare dodgeować to vayne zabijesz wszystko) + orbwalking - zobacz na yt.

Opublikowano

Boże.. nic więcej do Ciebie nie mam do powiedzenia.

@Temat

Staraj się grać tak jak ktoś wyżej napisał metą tj. Vi , jinx , gragas itd. albo postaciami czysto pod late jak Vayne a jak złapiesz chociażby dwa kille na początku to zaczniesz snowballować niewiarygodnie, a jedynie czego potrzebujesz grając Vayne to unikanie skillshotów i wszelkiego cc (ciężko ogarnąc ale jak już dasz radę w miare dodgeować to vayne zabijesz wszystko) + orbwalking - zobacz na yt.

Oh, rly?

Jesteś, aż tak ubogi pod względem prowadzenia rozmów, że nie masz już nic do dodania. Jaka szkoda, będę musiał obejśc się bez twojej opinii. Kiedy przybędzie Ci jeszcze trochę odwagi i stuknie troszkę więcej latek. Myślę, że możesz do mnie napisać na PW.

Co do tego to napisałeś kolejną useless opinie. Każda postać, którą ogarniasz nadaje się do carryowania. Jak jakiś poprzednik pisał wystarczy tylko odpowiedni leader.

Opublikowano

Jest jeszcze inna opcja.

Zawsze możesz założyć nowe konto, nabić ten 30lv, wygrać jak najwięcej z 10 rankedów i dostać się od razu do silvera.

Jeśli miałbyś siedzieć w brązie ponad miesiąc jest to dobra alternatywa. (zakładając, że nie siedzisz tam z powodu swojej gry)

Opublikowano

Oh, rly?

Jesteś, aż tak ubogi pod względem prowadzenia rozmów, że nie masz już nic do dodania. Jaka szkoda, będę musiał obejśc się bez twojej opinii. Kiedy przybędzie Ci jeszcze trochę odwagi i stuknie troszkę więcej latek. Myślę, że możesz do mnie napisać na PW.

Co do tego to napisałeś kolejną useless opinie. Każda postać, którą ogarniasz nadaje się do carryowania. Jak jakiś poprzednik pisał wystarczy tylko odpowiedni leader.

Nie mam nic więcej do dodania, bo wiem jak wyglądają z tobą jakiekolwiek dyskusje ale z twoich postów które w 80% są takie jak powyższe wnioskuję że zwykłe forum w dodatku o grach i wszelkiej maści hackach do tych gier nie jest dla Ciebie bo z tego co widzę to nie tylko latek za wiele Ci stukneło (w przeciwienstwie do mnie) ale ego przemądrzały ***** wydaje mi się że jedynym miejscem gdzie z pewnością znajdziesz osoby bogate ''pod względem prowadzenia rozmów'' jest forum polityczne czy coś w tym stylu, poza tym nie od tego jest ten temat. A co do twojej następnej częsci postu wybacz że nie dorównuję inteligencja w najmniejszym stopnie tobie , ale drogi kolego dla twojej świętej wiadomości są postacie gorsze/lepsze , łatwiejsze/trudniejsze do kierowania gier a ja wymieniłem jedną postać z tych lepszych do kierowanie ale z tego co widzę masz za mały zakres wiedzy o tej grze żeby to pojąć.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie mam nic więcej do dodania, bo wiem jak wyglądają z tobą jakiekolwiek dyskusje ale z twoich postów które w 80% są takie jak powyższe wnioskuję że zwykłe forum w dodatku o grach i wszelkiej maści hackach do tych gier nie jest dla Ciebie bo z tego co widzę to nie tylko latek za wiele Ci stukneło (w przeciwienstwie do mnie) ale ego przemądrzały ***** wydaje mi się że jedynym miejscem gdzie z pewnością znajdziesz osoby bogate ''pod względem prowadzenia rozmów'' jest forum polityczne czy coś w tym stylu, poza tym nie od tego jest ten temat. A co do twojej następnej częsci postu wybacz że nie dorównuję inteligencja w najmniejszym stopnie tobie , ale drogi kolego dla twojej świętej wiadomości są postacie gorsze/lepsze , łatwiejsze/trudniejsze do kierowania gier a ja wymieniłem jedną postać z tych lepszych do kierowanie ale z tego co widzę masz za mały zakres wiedzy o tej grze żeby to pojąć.

Pozdrawiam.

Po pierwsze.. jeszcze bardziej uświadomiłeś mi, że nie wyrosłeś jeszcze z butów krasnala. Cytujesz mój post, a nawet wtedy nie zwracasz uwagi, że traktujesz mnie - jako potencjalnego adresata. Twierdzisz, że moje posty ociekają przemądrzałością i myślisz, że to źle? Ty odzywasz [piszesz] się w postach, a nawet nie masz pojęcia o podstawowym funkcjonowaniu takiego programu, jak BoL [Wątek gdzie popisałeś się znajomością interfejsu]. Przeczysz sam sobie próbując mi dopiec w jakikolwiek sposób myśląc, że zabłyśniesz.. zdobędziesz grono fanów?

I mam jeszcze kilka porad dla Ciebie, które przydadzą Ci się w późniejszym etapie życia.

Przed "że" stawiamy przecinek, przed "a" również. Napisałem tutaj o podstawach bo pewnie sam popełniłem kilka błędów z polonistycznego punktu widzenia.

Pozdrawiam,

Panie reevo

Opublikowano

Diamond season 3 - skradziono mi konto, także się odpierdol że nie myślę :)

Nie, Diamond nie wycarruje brązu za każdym razem, jak widzę "uncarriable" niektórzy są, i dla nich jest miejsce w brązie.

Mowa tu o tych co wszystkie gry powyżej 5 deathow, czasem nawet po 20

Mówisz mu żeby grał def to

"Stop flame or i'll feed them more"

Dobre, a ja miałem challenger w s3, nie wiem czy kojarzysz Ocelote, to ja.

A tak na serio, ogarnij bo ja siedząc w goldzie potrafie wygrać 99/100 gier w brązie, widać jeśli nawet miałeś te konto w diamencie, ktoś cie boostował, albo nie było twoje.

Opublikowano

To nie zależy czasami od Ciebie. 

Nie da się wygrać samemu przeciwko pięciu, w dodatku enemy ma feeda. Co poradzisz ? Nic, to zależy od szczęścia. Ta gra już dobija, jak masz pecha to tak będzie.  

1392153617-U1109043.png

Opublikowano

chlopie mam 5 rad 

1) naucz się grac,ostatni szept  nie jest złym itemem na adc nie wiem o co ci chodzi jeśli przeciwny team jest bardzo tankowaty ten item jest jak najbardziej (do tego nie używaj buildów z mobafire xD) czy innych tego typu stron 

2) jeśli byleś w diament to nie powinieneś mieć żadnych problemów z wyjściem z brązu 

3) jeśli będziesz mnie wyzywać za moją wypowiedź to znaczy że zasługujesz na swoja dywizje 

4) jeżeli przyjmiesz trochę krytyki to poradzę ci 1 prosty sposób na wyjście z brązu (dzieki któremu ja wyszedłem z brązu  ) graj na midzie postaciami typu fizz/kassadin/gragas/ziggs 

(przed zagraniem tymi postaciami naucz się grac tymi postaciami na normalach a potem graj rankedy jak grasz to staraj się mieć farme 100+ a jednocześnie pomagać na bocie czy topie  i nie feedowac to dość szybko awansujesz zależny od twoich umiejętności . 

5) jeśli nie masz umiejętności graj na BoL katarina czy ryze w brązie to w parę meczy awansujesz tymi postaciami na Bolu 

a jeśli chodzi o ludzi typu jak można grac na bolu to mam to w dupie ponieważ to forum jest o cheats/botach/bugach itp . 

osobiście nie używam BoLa ale jak ktoś ma Ból dupy ze ktoś gra na cheats to jego problem

jeśli zdania które wyżej napisałem są bez sensu proszę o zachowanie kultury ponieważ pisałem je o 4 w nocy bardzo zmęczony:P .

aaaa próbuj w teamfight jak najszybciej wykluczyć adc/apc  to na pewno pomoże twojej drużynie gdy na start w teamfight adc lub apc umrze a najlepiej oboje .

• 2 lata później...
Opublikowano

Wyszedles juz z brazu?

Nie, jestem w innym brązie zwanym diamentem 5 ;_;

Właśnie sprawdziłem twoje op gg, to widze propsy Silver 5 XDDD 

zdradzisz swój przepis na sukces ?

Opublikowano

dobra, to teraz do kazdego madrego przydupasa, ktory sie wypowiada, bo juz mnie wkurwiacie tymi swoimi komentarzykami. to powiedzcie mi mistrze jak mam wyjsc z tego golda, gdy jestem 2v1 na midzie i wygrywam, a inne linie przegrywaja? powiedz mi co mam zrobic? mimo, ze gram 1v2, a moj adc idzie afk, to moze rowniez powinienem biegac po calej mapie i pomagac wszystkim do okola? widac, ze jestescie uposledzeni, bo polowy gier praktycznie sie nie da wygrac, a wy pierdolicie, bo wam sie rzadko zdarzy, ze ktos wyjdzie z gry. A pewnie czesc z tych co sie wypowiadala i nie jechala autora tematu, to pewnie dzieciaki i cipy, ktore same zostaly wyboostowane, a mysla, ze potrafia grac ^_^

Opublikowano

Wyszedles juz z brazu?

Nie, jestem w innym brązie zwanym diamentem 5 ;_;

Właśnie sprawdziłem twoje op gg, to widze propsy Silver 5 XDDD 

zdradzisz swój przepis na sukces ?

jaki silver 5?

http://eune.op.gg/summoner/userName=hi%20im%20too%20Toxic

http://eune.op.gg/summoner/userName=brillthinkro

to sa moje konta

dobra, to teraz do kazdego madrego przydupasa, ktory sie wypowiada, bo juz mnie wkurwiacie tymi swoimi komentarzykami. to powiedzcie mi mistrze jak mam wyjsc z tego golda, gdy jestem 2v1 na midzie i wygrywam, a inne linie przegrywaja? powiedz mi co mam zrobic? mimo, ze gram 1v2, a moj adc idzie afk, to moze rowniez powinienem biegac po calej mapie i pomagac wszystkim do okola? widac, ze jestescie uposledzeni, bo polowy gier praktycznie sie nie da wygrac, a wy pierdolicie, bo wam sie rzadko zdarzy, ze ktos wyjdzie z gry. A pewnie czesc z tych co sie wypowiadala i nie jechala autora tematu, to pewnie dzieciaki i cipy, ktore same zostaly wyboostowane, a mysla, ze potrafia grac ^_^

akurat co do tego to w goldzie/silverze/brazie sie banalnie wygrywa, i to byl moj blad ze nie potrafilem z tego wyjsc, zaufaj mi, widze to po tym jak teraz wygrywam.

oczywiscie sa gry, ktorych nie w ygrasz ni c***a chocbys  nie wiem jak sie staral, ale raczej wiekszosc  jest latwa.

Hello there.

Opublikowano

Przeczytałem pierwszą stronę tych wypocin.

Większość z was komentuje to samo 'nie płacz tu' itd. Na moje nie jest to płacz, a bardziej wyżalenie się, co jest spoko, wszyscy mają złe dni, i muszą to zrobić.

Co do samego tematu, wiem jak to jest, w brązie w sumie jestem 1 raz, na 2 innych kontach dostałem permy za flame (ygh..) Teraz staram się tego nie robić.

W brązie jestem pierwszy raz, i kompletnie zgadzam się z właścicielem tego tematu, łatwo nie jest, nieraz trafa się team na poziomie zaawansowanych botów (

one bynajmniej unikają skillshoty, kappa...) Zazwyczaj jest to tak, że ja dostaje kompletnych idiotów, gdzie enemy może nie najlepszych graczy, ale takich

co mechanike gry opanowali w jakimś tam stopniu.

Jeżeli myślałeś nad supportem, nie graj nim, kierować supportem zacznij dopiero w silver 2+ w brązie adc nie ogarnia nic, zapewne nawet nie wie dlaczego

na bocie grają postacie z dalekim zasięgiem autoataków. Graj postaciami hypercarry typu vayne, jeżeli ją ogarniesz na zaawansowanym poziomie, droga do silvera

otwiera się przed tobą, a ty tuptaj nią szybciutko póki rito nie zadecydował że czas nerfować guinsoo.

Powodzenia!

Aa, no i oczywiście graj więcej duo jak solo. Sprawdza się :)

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

Przeczytałem pierwszą stronę tych wypocin.

Większość z was komentuje to samo 'nie płacz tu' itd. Na moje nie jest to płacz, a bardziej wyżalenie się, co jest spoko, wszyscy mają złe dni, i muszą to zrobić.

Co do samego tematu, wiem jak to jest, w brązie w sumie jestem 1 raz, na 2 innych kontach dostałem permy za flame (ygh..) Teraz staram się tego nie robić.

W brązie jestem pierwszy raz, i kompletnie zgadzam się z właścicielem tego tematu, łatwo nie jest, nieraz trafa się team na poziomie zaawansowanych botów (

one bynajmniej unikają skillshoty, kappa...) Zazwyczaj jest to tak, że ja dostaje kompletnych idiotów, gdzie enemy może nie najlepszych graczy, ale takich

co mechanike gry opanowali w jakimś tam stopniu.

Jeżeli myślałeś nad supportem, nie graj nim, kierować supportem zacznij dopiero w silver 2+ w brązie adc nie ogarnia nic, zapewne nawet nie wie dlaczego

na bocie grają postacie z dalekim zasięgiem autoataków. Graj postaciami hypercarry typu vayne, jeżeli ją ogarniesz na zaawansowanym poziomie, droga do silvera

otwiera się przed tobą, a ty tuptaj nią szybciutko póki rito nie zadecydował że czas nerfować guinsoo.

Powodzenia!

Aa, no i oczywiście graj więcej duo jak solo. Sprawdza się :)

to jest odkopany temat, juz dawno jestem w diamencie

Hello there.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...