Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CorelisMt2.pl [MEDIUM-EASY] START NIEDZIELA 15:00

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera, myślałem że jest wszystko ładnie i ok a tu się okazuje SurMistrz jest seryjnym oszustem. Na forum jeśli nadal temat będzie moj kolega opisał ;)

Opublikowano

No kolejny serwer zrobiony na kasę czy tym razem charytatywnie będziecie działać

Piszecie o nowościach dlatego pytam jakie macie w tym Metku nowości bo ja ich nie widzę jak dla mnie to normalny Metin bez dodatków

Wrzucacie jakieś nowe widoki to takie stwierdzenie mam po kiego groma mi ten nowy widok czy inne mało znaczące badziewie gram żeby się nawalać a nie patrzeć jakie te niebo piękne

Dajcie BS nowe zbroje bronie to może i zawita więcej osób bo dla samych widoków to sorry ale szkoda mojego czasu na pobieranie kolejnego Aline2

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Znowu aline2 .... Nauczcie się robić serwery samemu, a nie na gotowcu ..

Po 1 jak administracja taka sama jak na laneris to podziękuje :)
Po 2 na lanerisie też pisali noo 1000% odbugowane fajnie, po 2 tygodniach od startu około 13 bugów znaleźli gracze wszyscy bugowali i po około pół roku naprawili 2 bugi śmieszne xD
Po 3 tutaj nic nie ma nowego wszędzie to samo tylko, że ten serwer to jest 100% aline2 nic nie jest zmienione

ODRADZAM NAPRAWDE

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...