Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CorelisMt2.pl [MEDIUM-EASY] START NIEDZIELA 15:00

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko dobrze tylko ten brak rosek i blogoslawienstw -.-.. Nie da sie expic na av2 i mapie 95+

No powinny być są tylko te denne Wody :(

Ja bym im radził to ogarnąć bo dużo osób to tutaj nie będzie..

Mowa o:

DMG mobów na av1/2(setaou), mapa 95, mapa 120 i pewnie te na wyższy lvl też.

Podczas tp na inną mapę usuwają się wszystkie buffy/odpalone potki itd itp

Biżu z lez to ja wgl nwm gdzie dropi.. a w sklepie są tylko butki ..

Popieram a na dodatek bizu nie dość , że jest chyba z 6 setów to jeszcze nie wiadomo gdzie je dropnąć .

Do tego czy są metki w red lesie biegam od 30 minut i żadnego nie ma teraz stoje na respie jednego i czekam .

Skil szarża nie ma obrazka

Te dodania i zmianki moim zdaniem za drogie wiem , że to jest celowo na BS , ale na 30 lvl nie stać na zmianki człowieka

A chciałem przypomnieć , że to serwer [MEDIUM-EASY] a nie Medium tylko jak na razie Exsp jest tylko Easy

837371446280124127260.png
Opublikowano

No powinny być są tylko te denne Wody :(

Popieram a na dodatek bizu nie dość , że jest chyba z 6 setów to jeszcze nie wiadomo gdzie je dropnąć .

Do tego czy są metki w red lesie biegam od 30 minut i żadnego nie ma teraz stoje na respie jednego i czekam .

Skil szarża nie ma obrazka

Te dodania i zmianki moim zdaniem za drogie wiem , że to jest celowo na BS , ale na 30 lvl nie stać na zmianki człowieka

A chciałem przypomnieć , że to serwer [MEDIUM-EASY] a nie Medium tylko jak na razie Exsp jest tylko Easy

Dropia z :

Metinów w red las

Exp zostanie , zmianki mają takie ceny ponieważ musi być jakiś handel na serwerze.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

kolejny serwer tego 'sponsora' i znowu podkręcony licznik :)

nie polecam ze względu na to, że administracja boi się pokazać ile gra tak naprawdę graczy

Opublikowano

Serio sygnatura odpycha ..

-system energii , system petów , masa misji , nowe eq które i tak pewnie już na jakims serwerze było .

Jeżeli to jest podsumowanie waszego serwa to ja podziękuje ;>

Opublikowano

Wbiłem na serwer no i w M1 Jinno pusto :(, jedyne co mi sie podoba to interfejs klienta + za niego!

Przed chwilą była przerwa tech.

Aktualnie nasze serwery są atakowane (www, serwer gry)

Staramy się wszystkiemu zapobiec

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Przed chwilą była przerwa tech.

Aktualnie nasze serwery są atakowane (www, serwer gry)

Staramy się wszystkiemu zapobiec

właśnie zauważyłem, że strona nie działa,

silny ten ddos? nie można go jakoś przefiltrować ?:D

Opublikowano

właśnie zauważyłem, że strona nie działa,

silny ten ddos? nie można go jakoś przefiltrować ? :D

Tak www stoi na słabej maszynie serwer na lepszej jutro do hosteam przeniosę WWW :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

hmm... w rankingu widzę tylko 40os. a jest 615 online. wtf? o.O

aha.Ciekawe jak widzisz rank skoro forum nie działa.

A co do ludzi którzy puuuaaaaaczą wyżej wnioskuje, że wbili 30 lv na pieskach i nie wyszli nawet z m1... drogie zmianki? proszę Cie...10kk co to jest... wbijcie sobie z 50 lv na orkach z eq u handlarzy i nie wiem jak inni ale ja bilem od 30 lv do 55 bodajże na BO i spokojnie dorobiłem się 50kk i zbonowałem eq podstawowe, potem do v2 i tam z 5 spotów i macie z 15/20 kk, nie widzę problemu dla chcących.

Jeżeli chodzi o serwer powiem tak .. no faktycznie jest pare niedociągnięć ale ŻADEN serwer na swoim początku nie był idealny jestem tego pewien... Grałem na identycznym prawie, że serwerze i grało się zawaliście a jeżeli macie gildie i TS'a i gadasz podczas expa to już wogóle jest zajebiście :)

ZAPRASZAM ! :)

ps. dodajcie tego npc ze skillami do chunjo bo tam też jakaś tam grupka ludzi gra a nowi nie wiedzą gdzie się po te skille udać... sam tam na początku grałem ale odrazu przeniosłem się do jinno.

zapraszam jeszcze raz ! pozdrawiam CyCu :)

Opublikowano

Jak na razie wszystko działa poprawnie , poprawiam kilka bugów które zostały zgłoszone Pozdrawiam ! :)

podobno 0 bugów było, sam to oświadczałeś

Żadna netharia. 0 Bugów ;)

0 bugów

Pliki Aline2 nic szczególnego, nie zagram

Opublikowano

aha.Ciekawe jak widzisz rank skoro forum nie działa.

A co do ludzi którzy puuuaaaaaczą wyżej wnioskuje, że wbili 30 lv na pieskach i nie wyszli nawet z m1... drogie zmianki? proszę Cie...10kk co to jest... wbijcie sobie z 50 lv na orkach z eq u handlarzy i nie wiem jak inni ale ja bilem od 30 lv do 55 bodajże na BO i spokojnie dorobiłem się 50kk i zbonowałem eq podstawowe, potem do v2 i tam z 5 spotów i macie z 15/20 kk, nie widzę problemu dla chcących.

Jeżeli chodzi o serwer powiem tak .. no faktycznie jest pare niedociągnięć ale ŻADEN serwer na swoim początku nie był idealny jestem tego pewien... Grałem na identycznym prawie, że serwerze i grało się zawaliście a jeżeli macie gildie i TS'a i gadasz podczas expa to już wogóle jest zajebiście :)

ZAPRASZAM ! :)

ps. dodajcie tego npc ze skillami do chunjo bo tam też jakaś tam grupka ludzi gra a nowi nie wiedzą gdzie się po te skille udać... sam tam na początku grałem ale odrazu przeniosłem się do jinno.

zapraszam jeszcze raz ! pozdrawiam CyCu :)

Soooory a co ma forum do rankingu ? :D

@Edit. nie wychwalaj tak tego serwera bo to jest porażka. Dlaczego? Już ci odpowiadam.

1. Jest postawiony na gotowcu a to już samo za siebie mówi.

2. Jest w chuuu... bugów.

3. Tj. wyżej mówiono jest podkręcony licznik.

4. Mały wkład własny.

5. i inne...

nlcEZxg.png

Opublikowano

podobno 0 bugów było, sam to oświadczałeś

Pliki Aline2 nic szczególnego, nie zagram

WYJDZ Z TEAMTU KTÓRY RAZ TO SAMO PISZESZ?

hmm... w rankingu widzę tylko 40os. a jest 615 online. wtf? o.O

Ranking pokazuje top 40 graczy :)

Kont już jest przeszło 4k :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

nic nadzwyczajnego sorka ale nie zagram nie lubię zbytnio takich typów serwerów i tych nowych map bo moby zwalają na ziemie jak się expi na stojąco bez konia.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...